עושים סוף לשאריות: לחמניות גבינה מושלמות
יש לכם חצי חבילת קוטג' שנשארה במקרר? שאריות של גבינות קשות שקישטו את שולחן החג ועכשיו מונחות מוזנחות במגירת הגבינות? זה הזמן לערבב את כולן וליצור לחמניות זהובות וריחניות עם זיתים ושומשום
יש לכם חצי חבילת קוטג' שנשארה במקרר? שאריות של גבינות קשות שקישטו את שולחן החג ועכשיו מונחות מוזנחות במגירת הגבינות? זה הזמן לערבב את כולן וליצור לחמניות זהובות וריחניות עם זיתים ושומשום
חג הקציר, הלא הוא שבועות, הפך כבר מזמן לחג הרשמי של הגבינות. לכבוד הערב הכי לבן בשנה, אנחנו רוצים לבדוק עד כמה אתם מבינים בגבינות: האם תצליחו לזהות מה מופיע בכל תמונה?
מי אמר שהמוקרם יצא מהאופנה? קבלו את המאפה המושלם לשבועות ובכלל: קנלוני במילוי בטטות וגבינות עם שמיכה מוקרמת של בשמל
אם כבר מתכוני גבינות, אז למה לא להשתגע עד הסוף? השף רוברט קלוגר מהסרווסריה מציג את הפרשנות שלו לשבועות עם מאפה פילדוניה צ'יזי, מאפינס מלוח-מתוק היסטרי עם הפתעות וטורטייה דה פטאטס עם טוויסט מעושן
אחת המנות האיטלקיות הקלאסיות שאנחנו הישראלים אימצנו בחום היא פסטה ברוטב שמנת ופטריות. ארוחת החג של שבועות היא הזדמנות מצוינת להכין את הגרסה האמיתית, ללא קיצורי דרך, לרוטב האהוב שאחריו לא תוכלו לחזור אחורה
הסלט שאתם חייבים להכין: השף יוסי שטרית מלמד אתכם כיצד אפשר להפוך שעועית למנה קלילה וכייפית באמצעות מתכון לסלט עשיר בעשבי תיבול וגבינת לבנה חמצמצה
המטבח האיטלקי נשען על מתכונים קלאסיים ונוקשים, אבל לפעמים שווה לבעוט במוסכמות, והמאפה הבא הוא בדיוק כזה: מאפה רולים של דפי לזניה עם רוטב עגבניות עשיר ומושחת עם מוצרלה, פרמז'ן ורוטב בשמל. פשוט להגיש למרכז השולחן, ולתלוש עם היד
המטבח האיטלקי ידוע בפחמימות ובצקים, אבל גם בשימוש בגבינות ושמנת. השף אילן חפץ ממסעדת פורטו מביא לכם 4 מתכונים איטלקיים עם טוויסט שיהפכו כל שולחן לחגיגה