תגידו צ'יז ותצטיידו בכף: פתיתים מק אנד צ'יז שלא תוכלו להפסיק לאכול
הפתיתים תמיד שם בשבילנו כשצריך לתקתק ארוחה חמה וזריזה שכולם כולל כולם יאכלו בהנאה, אבל מה קורה כשכמכניסים אותם למק אנד צ'יז במקום הפסטה? כל הבית מתעלף מהנאה
הפתיתים תמיד שם בשבילנו כשצריך לתקתק ארוחה חמה וזריזה שכולם כולל כולם יאכלו בהנאה, אבל מה קורה כשכמכניסים אותם למק אנד צ'יז במקום הפסטה? כל הבית מתעלף מהנאה
הבשמל מורכב משלושה מרכיבים בסיסיים שיש בכל בית. לא בטוחים איך מכינים את הרוטב המפורסם? כל הטיפים וההסברים כולל מתכון פשוט וקל בסופם לרוטב שאף מאפה מוקרם מלזניה ועד מוסקה, לא שלם בלעדיו
זה לא רק נראה מדהים כשזה יוצא מהתנור: תמרה אהרוני במתכון למאפה פסטה משפחתי וחגיגי, שכיף להכין עם הילדים ועוד יותר כיף לאכול
לא תמיד קל לשלב בתפריט של הילדים דגים. יוסף דנן מכין גראטן גבינות מיוחד בסגנון צרפתי-אלג'יראי, כזה שיגרום לילדים ולמבוגרים ללקק את האצבעות
מי אמר שהמוקרם יצא מהאופנה? קבלו את המאפה המושלם לשבועות ובכלל: קנלוני במילוי בטטות וגבינות עם שמיכה מוקרמת של בשמל
המטבח האיטלקי נשען על מתכונים קלאסיים ונוקשים, אבל לפעמים שווה לבעוט במוסכמות, והמאפה הבא הוא בדיוק כזה: מאפה רולים של דפי לזניה עם רוטב עגבניות עשיר ומושחת עם מוצרלה, פרמז'ן ורוטב בשמל. פשוט להגיש למרכז השולחן, ולתלוש עם היד