סיר מלא בכל טוב אדום: קציצות עדשים עם רוטב משגע
רותם ליברזון מכינה קציצות עגלגלות ואדומות מעדשים ועשבי תיבול, ומכניסה את כל הטוב הזה לרוטב חמוץ-מתוק משגע
רותם ליברזון מכינה קציצות עגלגלות ואדומות מעדשים ועשבי תיבול, ומכניסה את כל הטוב הזה לרוטב חמוץ-מתוק משגע
הגרסה הזו לרוטב הבולונז היא קלילה ופשוטה, אך טעימה ומספקת לכל הגילאים ולכל מטרה
אינס שילת ינאי מתקתקת תוך שעה סיר קציצות ברוטב אדום מלא טעם, כל מה שאתם צריכים ליד זה אורז לבן או קוסוקוס שיספגו את כל הטוב הזה ואתם מסודרים
פסטה ברוטב רוזה היא אחת המנות האהובות על ילדים. מתכון פשוט וקל במיוחד כולל הסברים ברורים שגם ילדים שמתחילים לבשל יוכלו להכין לבד
כשאיילה ג'ני ממש ממהרת היא מכינה לילדים שלה ארוחת כנפיים מהירה - 10 דקות במים רותחים ועוד 10 דקות בתנור בחום גבוה והם מאושרים
פסטה ברוטב רוזה היא אחת המנות האהובות על ילדים. מתכון פשוט וקל במיוחד כולל הסברים ברורים שגם ילדים שמתחילים לבשל יוכלו להכין לבד
תמרה אהרוני מראה לכם איך עושים את זה נכון - קציצות דגים רכות בשרניות ועסיסיות שוחות בתוך רוטב פיקנטי מושלם של עגבניות וקוביות חציל. רק בחייאת אל תשכחו חלה, הטחינה מלמעלה דורשת את זה
הבשמל מורכב משלושה מרכיבים בסיסיים שיש בכל בית. לא בטוחים איך מכינים את הרוטב המפורסם? כל הטיפים וההסברים כולל מתכון פשוט וקל בסופם לרוטב שאף מאפה מוקרם מלזניה ועד מוסקה, לא שלם בלעדיו
מיושן? כבד? למי איכפת. רוטב שמנת ופטריות, המוכר גם כרוטב אלפרדו, הוא אחד הרטבים הכי שמחים לפסטה והיא לא הפחמימה היחידה שתשמח לחבור אליו. זה הזמן לדעת איך להכין את הרוטב האהוב כמו שצריך
יום הפסטה הבינלאומי מתקיים מידי שנה ב-25 לאוקטובר ברחבי העולם והרוטב המזוהה והאהוב ביותר עם פסטה הוא רוטב העגבניות. בתזמון ראוי, משיק המותג האיטלקי Mutti סדרת רטבי מוכנים לפסטה העשויים 100% עגבניות איטלקיות
מנת הטיקה מסאלה היא מנת הדגל המסורתית, מוכרת ואהובה מאד במטבח ההודי, מנה בעלת טעם עשיר ואותנטי, שכבשה את העולם בקסמיה. מדובר בעוף מבושל היטב ברוטב מסורתי ייחודי. אסם משיקה את הרוטב במתכונת קלה להכנה מיידית: להוסיף, לבשל ולהגיש
בהתאם לביקוש העולה לרטבים בשנה האחרונה, משיקה אסם, מובילת שוק הקטשופ בישראל, מהדורה מיוחדת של קטשופ 'על האש'
לפעמים כל מה שצריך כשמבשלים לילדים זה רוטב אדום אחד מנצח שמתאים גם לפסטה גם לפיצה ואפילו לקציצות
החודש, באיחור אופנתי, הושק בישראל רוטב טבסקו סקורפיון, החריף פי 20 מזה הקלאסי, טעמנו, ועדיין שורף לנו קצת בפה
ירדן בן-דור, משוגע על חריף ועל הרפתקאות קולינריות, החליט שרוטב הטבסקו הקלאסי לא מספיק חריף בשבילו, אז הוא יצר קשר עם מגדלי פלפלים חריפים בערבה, והכין טבסקו ביתי לגמרי בעצמו, כזה שגרם לו לדמוע מרוב חריפות, בדיוק כמו שרצה, רוצים גם? הנה המתכון
הם ידעו לחיות פה הרומאים: בחפירה ארכיאולוגית באזור תעשייה קדום באשקלון, נחשפו גתות לייצור יין ומתקנים עתיקים נדירים להכנת ציר הדגים, שהיה פופולארי ברומא, אך מאוד מסריח. החופרת באתר: "זו תגלית נדירה באזורנו"
יונית צוקרמן מכינה קציצות דגים ברוטב פיקנטי בלי הרבה בלגן ועם הרבה מאד טעם, אתם תוכלו לשחק עם מידת החריפות, והכי חשוב אל תשכחו פרוסת חלה לניגוב
פופקורן שכבר מגיע בקופסא, ממרחים צבעוניים ותאנים שנדחפות לכל מקום. כל מה שחדש על המדף