פורט ועוד 2: מסע יין בפורטוגל, חלק שני ואחרון
מירה איתן ממשיכה לחקור מקרוב את עולם היין והקולינריה של פורטוגל. כתבה שנייה ואחרונה בסדרה שחייבם לקרוא לפני שסוגרים טיסה
מירה איתן ממשיכה לחקור מקרוב את עולם היין והקולינריה של פורטוגל. כתבה שנייה ואחרונה בסדרה שחייבם לקרוא לפני שסוגרים טיסה
מירה איתן עלתה לגליל העליון, פגשה את הבעלים של יקב דלתון וטעמה איתו ג'ין, ורמוט ויינות חדשים. המון יינות חדשים
לכבוד הולנטיינס והימים הרומנטיים שעוד יבואו, קבלו המלצות על יינות שמתאימים לכל סיטואציה זוגית (כמעט)
מתחת לגלאם ולנצנצים ובניגוד לתדמית השטוחה, מצליחים היינות הוורודים להוכיח שהם לא רק פנים יפות. טעמנו
פסטה ברוטב רוזה היא אחת המנות האהובות על ילדים. מתכון פשוט וקל במיוחד כולל הסברים ברורים שגם ילדים שמתחילים לבשל יוכלו להכין לבד
ביקב חרשים עושים יינות אורגניים וביו דינאמיים ולא מתעסקים יותר מדי בשיווק. מירה איתן עלתה להר שזור וחזרה מוקסמת. ובונוס למתמידים: שני יינות חורף של יקב פיצ'יני מטוסקנה
ימי הקיץ הקשוחים כבר מאחורינו ושי עוד קצת זמן עד שיתחיל החורף (גם כן חורף). אין זמן טוב מזה לארוז כמה דברים טובים לאכול ולשתות ולצאת לפיקניק בחיק הטבע. מה תשתו בפיקניק? בדיוק בשביל זה אנחנו כאן, עם מפה משובצת וסל של המלצות
כל אחד מהבקבוקים של היצרן מדרום צרפת הוא יצירת אומנות בפני עצמה. יצאנו לבדוק האם גם היינות שבתוכם כאלה, במיוחד השניים שעבורם נשלם את המחיר שבכותרת
יין ראשון הוא קצת כמו נשיקה ראשונה, שלא לדבר על סקס ראשון: יכול להיות טעים אבל גם גרוע מאד אם נפלת על ההמלצה הלא נכונה. לקראת ט"ו באב משיקים היצרנים יינות וורודים, והלוגמת היחידה בינינו שעוד מאמינה באהבה ממליצה על שניים - וגם על וויסקי שהתאהב בחבית בירה
תוספת קטנה וייחודית תשדרג את הפיצה האהובה, ואפשר לשים את הרוטב גם מעל פסטה
אבי אפרתי לוגם יינות רוזה איכותיים מפרובנס, אשר הולכים נהדר בחום יולי - אוגוסט הישראלי
היום, כשיינות ים תיכוניים הופכים בהדרגה לטרנד, כולם מדברים גבוהה על זנים המתאימים למקום ולאוכל המקומי. יקבים וייננים מצוינים עושים יינות ים תיכוניים מצוינים, אבל זה הזמן להזכיר: יקב ויתקין היה הראשון לעשות זאת
אבי אפרתי לוגם יינות חדשים ראויים של יקב דלתון, החוגג בימים אלו עשרים שנה להיווסדו, ולא בכדי. ליקב המשפחתי בהחלט יש במה להתגאות