רטבים: איך מיונז נולד?
יום העצמאות הוא חגם של הבשרים, הסלטים והרטבים: קטשופ, מיונז, והכוכב החדש, רוטב סרירצ'ה, כולם ישפכו בהמוניהם בחגיגות ה'על האש'. הזדמנות מצוינת להכיר אותם מקרוב
יום העצמאות הוא חגם של הבשרים, הסלטים והרטבים: קטשופ, מיונז, והכוכב החדש, רוטב סרירצ'ה, כולם ישפכו בהמוניהם בחגיגות ה'על האש'. הזדמנות מצוינת להכיר אותם מקרוב
בין אם מכינים שקשוקה, רוטב לפסטה או לזניה, רוטב עגבניות טוב הוא הבסיס. לא חייבים להשתמש בשימורים, אלא להכין בבית בהדרכתה של השפית תמר כהן-צדק
במקום להוסיף לפסטה רוטב מוכן מצנצנת, אורלי פלאי-ברונשטיין מתקתקת שלושה מתכונים על בסיס חמאה בפחות מ-4 דקות
כל מה שאפשר לדחוף לכריך: ממרחים ורטבים חדשים, גבינה צהובה חדשה וטונה בוטיקית. חדשים על המדף