דלורית צלויה עם מייפל
מיכל אפשטיין עם מתכון מעולה לדלורית צלויה בתנור עם מייפל, קינמון, עלי דפנה, מרווה וצ'ילי. רק לערבב ולהכניס לתנור
מיכל אפשטיין עם מתכון מעולה לדלורית צלויה בתנור עם מייפל, קינמון, עלי דפנה, מרווה וצ'ילי. רק לערבב ולהכניס לתנור
אינס שילת ינאי משלבת דלורית צלויה בסלט מושקע שכל כולו קיץ
תבשיל מעולה ומשביע לצהריים שתכינו בצ'יק ולא תוכלו להפסיק לאכול. אפרת ליכטנשטט מראה לנו איך עושים את זה
כשמתחשק משהו זריז וקל, חם ומנחם אנחנו הכי אוהבים מרק כתום ועשיר שאפשר להתפנק איתו כשהטמפרטורת מתחילות לרדת
אם אתם מחפשים מנה טבעונית וללא גלוטן, אתם פשוט חייבים לנסות את המתכון הזה של אולגה טוכשר, שמשלב בין מגוון ירקות וטעמים וייתן לכם אופציה מרעננת במיוחד
זה לא רק נראה מדהים כשזה יוצא מהתנור: תמרה אהרוני במתכון למאפה פסטה משפחתי וחגיגי, שכיף להכין עם הילדים ועוד יותר כיף לאכול
לא תמיד צריך לעבוד קשה במטבח בשביל ליהנות מארוחה נפלאה. פסטה עם קוביות דלורית, חמאת מרווה ושום, היא ההוכחה לכך
אחרי 68 שנות מדינה, גם לחומוס מגיע גיוון. אורלי פלאי מחליטה לשדרג אותו עם דלעת צלויה שמוסיפה לו מרקם מעט קליל יותר וטעם מתקתק וממכר
כשאין לכם חשק להביא אוכל חם וכבד מהבית, אורלי פלאי-ברונשטיין מתקתקת ארוחת צהריים קלילה בחצי שעה
חגיגות ליל כל הקדושים הם הזדמנות טובה לבעוט בכרכרה של סינדרלה ולהפיק מתכוני דלעות כתומים מן הרגיל - השף אסי לוי רוקח
בא טבעי מתאהב בדלורית, האחות המתוקה של הדלעת, ומכין ממנה צ'יפס מתוק וקציצות עם עדשים ובורגול