פאי מייפל ואגוזים של מסעדת מגזינו
אין חובב קינוחים שלא מכיר את ויטרינת העוגות של מגזינו, ומתוכה פונקנו בקינוח פריך, עשיר ומושלם
אין חובב קינוחים שלא מכיר את ויטרינת העוגות של מגזינו, ומתוכה פונקנו בקינוח פריך, עשיר ומושלם
מיכל אפשטיין עם מתכון מעולה לדלורית צלויה בתנור עם מייפל, קינמון, עלי דפנה, מרווה וצ'ילי. רק לערבב ולהכניס לתנור
דור משה חשב שהוא יהיה פרטנר מושלם לבצק פריך, ואחרי לא מעט ניסיונות הוא הגיע לנוסחה המושלמת
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
רך, מוכן בקלות, מלא בטעמים ונאפה ממש כמו עוגה. הלחם הבריא הזה הולך לעשות לכם את השבוע
במקום לעמוד ולטגן אחד-אחד, איילה ג'ני במתכון גאוני לפנקייק משפחתי גדול, שאופים בתנור בכמה דקות, חותכים לריבועים ומגישים עם מייפל
עינת רגב עושה כבוד לסמל המזוהה ביותר עם המדינה, ומשלבת אותו בפאי מטריף, עם תחתית פריכה, ומילוי מייפל ממכר. כזה עוד לא אכלתם
רכה, עסיסית והכי טעימה שיש - מקבלים את הסופ"ש עם עוגה בחושה וגבוהה עם קוביות אגסים, קינמון וזיגוג של סירופ מייפל
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
עוגה מושלמת לשבור איתה את צום יום הכיפורים עם כוס קפה או תה
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
השף קונדיטורית הצעירה נעה עינת מלמדת אותנו שאפשר להכין עוגה מעולה, מתוקה ונימוחה עם רכיב קסם שיגרום לנו לקצת פחות ייסורי מצפון ופחמימות ריקות
פרגיות צלויות בתנור עם ירקות צבעוניים ברוטב טעים של מיסו, מייפל ולימון
בשיתוף רמי לוי, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
תמרה אהרוני מכינה לנו את עוגת המייפל הכי רכה, עסיסית וקלה שטעמתם בחיים
בשיתוף רמי לוי, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
תמרה אהרוני משדרגת את הפנקייק האהוב, בזכות תוספות נהדרות לבלילה של פירה בטטה, שיבולת שועל, ומייפל, התוצאה - וואו!
לפעמים כל מה שצריך כדי להתחיל את היום טוב יותר, זה פינוק מתוק שיחכה לנו בנאמנות לצד הקפה
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
השף קונדיטורית הצעירה נעה עינת מלמדת אותנו שאפשר להכין עוגה מעולה, מתוקה ונימוחה עם רכיב קסם שיגרום לנו לקצת פחות ייסורי מצפון ופחמימות ריקות
אוהבים לטרוף פנקייקים? גולש העלה סרטון ויראלי במיוחד לטיק טוק שבו הוא שיתף את דרכו הייחודית לחיתוך פנקייקים: "ברגע שתנסו את זה, לא תרצו לאכול בדרך אחרת. כל ביס הוא מושלם". התגובות היו חלוקות, צפו ותשפטו בעצמכם
35 אלף עוקבים באינסטגרם ריירו על התמונה המגרה הזאת, ובסוף הם קיבלו בדיוק את מה שהם רצו
שתי קערות ותבנית שקעים אחת, זה כל מה שצריך בשביל המתכון הפשוט הזה, ובתוך חצי שעה החיים שלכם יהיו מתוקים יותר, ובונוס: אפילו בריאים
בפעם הבאה שיבקשו מכם לוותר על הפנקייק האחרון כדאי לסרב. מחקר חדש מוכיח שעלי המייפל עשירים באנזים ששומר על גמישות העור. אם קצה נפשכם בקמטים ואתם חוששים מזריקות בוטוקס כואבות, הכתבה הבאה מיועדת לכם
הסירופ המתוק שלו פופולרי בארה"ב, ובקנדה עלה המייפל הוא סמל לאומי, אבל שינויי האקלים מסכנים את עתידו של העץ. האם נצטרך למצוא תחליף לציפוי הפנקייקים שלנו?
מסעדת NG בנווה צדק חוגגת את האביב עם סעודת טלאים ומשתפת אותנו במתכון חגיגי ומרשים לשוק טלה במייפל ויין לבן, שלא דורש כמעט עבודה מלבד שימוש בבשר איכותי וטרי
מאפיית אנג'ל משיקה רוגלכים חדשים, יד מרדכי מוציאה סירופ מייפל אמיתי וגם לאנרג'י יש חטיפי שוקולד חדשים. מה אהבנו ומה חשבנו שעדיף להשאיר על המדף?
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מוזיקה בזמן אפייה יכולה להשפיע מאוד על התוצאה הסופית. נעמה נויהאוז אופה פאי במילוי קרמל מייפל, אגוזי מקדמיה ושוקולד צ'יפס, ומבקשת שתשימו דגש על הפסקול
הוא טוב על פנקייקים את זה אתם כבר יודעים, אבל מסתבר שלסירופ המייפל יש עוד כמה תכונות שוות. מחקר חדש מצא שאפילו חיידקים עמידים לא יכולים לעמוד בפניו
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
עוגת פרווה נאה ופשוטה להכנה שסוחטת את המיטב מהתפוזים העסיסיים של שיא החורף. אורלי פלאי מכינה עוגה בחושה בניחוח וניל, מצופה בזיגוג נהדר של מייפל ושקדים
מייפל, מולסה, אגבה, גלוקוזה, סירופ תירס, בשנים האחרונות מספר הסירופים המתוקים שיש שילש את עצמו, אבל איך לדעת במה להשתמש? עז תלם עושה סדר, והפעם: סירופ המייפל
אופצייה חדשה לארוחת בוקר נפתחה ברחוב בן יהודה שהופך אט אט למועדון ארוחת בוקר תל אביבי. תגידו שלום ל"מייפל פנקייק בר"