לזניה בכאילו: מאפה קסום וקל שהילדים יעופו עליו
חן מזרחי מסדרת אותנו עם מאפה של פסטה בתנור, והיופי - לא צריך לבשל את הפסטה ורוטב העגבניות מראש, זורקים לתבנית ויש לכם לזניה בכאילו בלי לעבוד קשה
חן מזרחי מסדרת אותנו עם מאפה של פסטה בתנור, והיופי - לא צריך לבשל את הפסטה ורוטב העגבניות מראש, זורקים לתבנית ויש לכם לזניה בכאילו בלי לעבוד קשה
המטבח האיטלקי נשען על מתכונים קלאסיים ונוקשים, אבל לפעמים שווה לבעוט במוסכמות, והמאפה הבא הוא בדיוק כזה: מאפה רולים של דפי לזניה עם רוטב עגבניות עשיר ומושחת עם מוצרלה, פרמז'ן ורוטב בשמל. פשוט להגיש למרכז השולחן, ולתלוש עם היד
מאפה פסטה קל ומושלם לאמצע השבוע שמאחד בין המטבח האיטלקי לתוניסאי, בין האמריקאי לישראלי, ויוצר מנה נפלאה ועשירה בטעמים של אריסה, טונה צלפים, מוצרלה ופרמזן