שני מתכונים מושלמים עם דלעת
השף עומר אבישר נותן טיפים לבחירת הדלעת הנכונה ועושה איתה שני קסמים - גראטן ים-תיכוני בשילוב גבינת ג'יבנה וזעתר, ודלעת יפנית בתבשיל לחי עגל וירקות שורש
השף עומר אבישר נותן טיפים לבחירת הדלעת הנכונה ועושה איתה שני קסמים - גראטן ים-תיכוני בשילוב גבינת ג'יבנה וזעתר, ודלעת יפנית בתבשיל לחי עגל וירקות שורש
מתכון שהוא הצלחה בטוחה - לא מסובך מידי להכנה, אבל בזכות כמה טריקים הופך למנת רושם נהדרת לשולחן החג
לא תמיד קל לשלב בתפריט של הילדים דגים. יוסף דנן מכין גראטן גבינות מיוחד בסגנון צרפתי-אלג'יראי, כזה שיגרום לילדים ולמבוגרים ללקק את האצבעות
שכבות של תפוחי אדמה, בטטות וגבינת ברי אפויות בתנור בתוספת שמנת מתוקה וטעימה. חג שבועות הוא הזדמנות ליהנות מהתבשיל הצרפתי, והמתכון של השף והיועץ הקולינרי אריק ברגר מראה איך תעשו זאת נכון
קטנות, עגלגלות וטעימות - הכרוביות מציפות את השוק והן בשיאן. השף תומר ניב מהמטבח של רמה משתעשע אתן ומכין מאפה כרובית בלחם, גראטן כרובית וקראסט כרובית פריך
גראטן עשיר, דלעת ערמונים ממולאת בגבינת המאירי, ולקינוח: טארט שקדים ודלעת. השף גיא גמזו והקונדיטור עומר זרניצקי ממסעדת אריה משתעשעים עם הכתום הכתום הזה
במאפים, בפשטידות ואפילו בקינוחים - בטטה היא פקעת שימושית להפליא. אורלי פלאי-ברונשטיין מנצלת את העונה הקרה, ומכינה גראטן בטטה שנאפה בתוך עצמו
פרוסות דקיקות של תפוחי אדמה, אפויות עם כרישה ושמנת מתוקה. ערן ירוחם מכין גראטן, קלאסיקה צרפתית במיטבה