שני מתכונים מושלמים עם דלעת
השף עומר אבישר נותן טיפים לבחירת הדלעת הנכונה ועושה איתה שני קסמים - גראטן ים-תיכוני בשילוב גבינת ג'יבנה וזעתר, ודלעת יפנית בתבשיל לחי עגל וירקות שורש
השף עומר אבישר נותן טיפים לבחירת הדלעת הנכונה ועושה איתה שני קסמים - גראטן ים-תיכוני בשילוב גבינת ג'יבנה וזעתר, ודלעת יפנית בתבשיל לחי עגל וירקות שורש
כל שנה אנחנו מגלים עוד ועוד חידושים בתחום הפירות והירקות שהופכים את הצלחת שלנו לעשירה ומעניינת יותר. אספנו עבורכם שישה שאתם חייבים לאמץ