הלחם והחמאה
שף ערן ירוחם מכין בריוש, לחמניית חמאה עם מבטא צרפתי, משובצת בנטיפי שוקולד
שף ערן ירוחם מכין בריוש, לחמניית חמאה עם מבטא צרפתי, משובצת בנטיפי שוקולד
שף ערן ירוחם מרענן את הסלט הירוק הסטנדרטי עם חמוציות, צ'יפס בטטה ורוטב יוגורט-נענע. מתכון מיוחד לשבועות
פרוסות דקיקות של תפוחי אדמה, אפויות עם כרישה ושמנת מתוקה. ערן ירוחם מכין גראטן, קלאסיקה צרפתית במיטבה
ערן ירוחם סוגר את ארוחת שש המנות החורפית שלו בעזרת קינוח אסיאתי של בננות מצופות קוקוס ושטות בקרמל קוקוס
ערן ירוחם כנעט מסיים סידרה של מתכונים לקראת החורף עם מרק שני צבעים. הכינו ארטישוק ירושלמי, בטטה ותפוח אדמה ובשבוע הבא: בננות
ערן ירוחם ממשיך לנסות ולהוריד את הטמפרטורות שבחוץ והשבוע בעזרת תבשיל תרד עם חומוס ומנגולד
אם באמת ירד היום גשם, הדים סאם כדורי עוף בסומסום קלוי של ערן ירוחם זה בדיוק מה שאתם צריכים
המנה האחרונה בארוחת החג של ערן - סלט פירות קטן מוגש עם קרם מסקרפונה וניל ודבש
הצעה לא שיגרתית לחג, היישר מהמטבח של ערן ירוחם: רולים של סלמון מבושלים בקרם קוקוס וזעפרן