קובניייה דג: לא תאמינו עד כמה זה פשוט
השילוב הקוסמי בין שני מרכיבים יוצר את אחת המנות הטעימות והמפוארות שיש - קובנייה דג הולכת להיות המנה הכי מרשימה וקלה להכנה שיצא לכם להכין לאחרונה. אם אתם לא מאמינים זה הזמן לנסות
בשיתוף סוגתהשילוב הקוסמי בין שני מרכיבים יוצר את אחת המנות הטעימות והמפוארות שיש - קובנייה דג הולכת להיות המנה הכי מרשימה וקלה להכנה שיצא לכם להכין לאחרונה. אם אתם לא מאמינים זה הזמן לנסות
בשיתוף סוגתלא תמיד חייבים לטרוח בערב שבת. 3 סירים, עד 20 דקות עבודה והכל כבר בפנים - כי הכי כיף זה שגם העוף וגם הפחמימה מתבשלים יחד באותה הקלחת
הבלוגרית רות אופק במתכון לסלט שהוא חגיגה שמחה של צבעים, טעמים ומרקמים מחומרי גלם זמינים ומזינים
בשיתוף רמי לויאינס שילת ינאי פגשה בשלנית דרוזית מכפר ראמה, שלימדה אותה להכין את המג'דרה המושלמת שלה, ומאז היא להיט הבית שלה והאינסטגרם - עכשיו תורכם ללמוד
אורלי פלאי ברונשטיין תעזור לכם לשרוד את החופש הגדול בדרך טעימה, קלילה ומזינה יותר עם חמישה מתכונים מחמישה מרכיבים פשוטים. בכל שבוע יעלה מתכון חדש, והפעם קציצות בורגול משגעות עם עוף טחון לכל הילדים הרעבים והוריהם (ויש גם גרסה צמחונית)
בשיתוף סוגתאורלי פלאי ברונשטיין ממלאה סלקים סגולים ויוצרת מנה עזת צבע, עשירה בטעמים ובחלבון בזכות השילוב של עדשים כתומות ובורגול במילוי
בשיתוף סוגתהקארי מהמזרח הרחוק פוגש את הבורגול מהים התיכון בתבשיל משמח וטעים במיוחד. כל הטעמים מתאחדים ומשפיעים זה על זה: העוף מחמיא לעגבניות, הבצל מסמיק מקארי, והבורגול מתפורר מהנאה. חגיגה
יונית צוקרמן עושה לנו קציצות גרישה (בורגול דק) שובבות ונימוחות ברוטב עגבניות, מנה טעימה, קלילה ופשוטה להכנה
בשיתוף סוגתאבי ביטון יודע איך לעשות לנו טוב, עם תבשיל בדואי בסיר אחד, של שוקי עוף ובורגול, עם הרבה תבלינים וטעמים מקומיים, בדיוק כמו שאנחנו אוהבים
בשיתוף עוף טובעם כל הכבוד לבשר במנגלים של יום העצמאות, כולם יודעים שמה שכיף באמת זה כל מה שלצדו - אז קבלו ארבעה מתכונים החל מהחומוס הביתי המושלם, דרך תפוחי אדמה נהדרים ועד סלט בורגול פירותי ומרענן שחוגג את הקיץ
בשיתוף סוגתחלי ממן שוברת לנו עוד סטיגמה על אוכל בריא, ומסדרת אותנו עם מתכון נפלא ופשוט לכרעי עוף שנאפות בתנור בתבנית אחת על מצע של בורגול, התוצאה: עסיסית ומזינה
יום בחברת השף הצעיר והמוכשר ענר הרקוב ממסעדת מונאר התחיל בקטיף ירקות בחווה בגן שורק והסתיים בתבשיל בורגול מתובל בפלפל חריף, עלי מרווה, כרשה ועגבניות שרופות שאוכלים עם יוגורט וסלט צנוניות טרי טרי
הוא היה כאן כבר בימי התנ"ך, הוא מעלה לרבים זיכרונות מבית סבתא והטעם שלו עשיר ומיוחד. אבל אלו לא הסיבות היחידות להוסיף את הבורגול לתפריט. הנה עוד כמה תמריצים לאכול יותר מהדגן המדהים הזה
מחפשים מתכון לארוחה חמה שתפתח את השבוע ברגל ימין? אינס שילת ינאי מהבלוג תיק אוכל מכינה שוקי עוף מתובלים עם בורגול שתהפוך לאורחת קבועה בתפריט השבועי
תמרים יכולים להיות תוספת מצויינת לסלט שאמנם מגיע לצד המנות העיקריות אבל במקרים רבים עשוי לגנוב להם את ההצגה
קפטן נבחרת הרוגבי גלעד גולדשטיין מדגים מתכון מצח לתבשיל בורגול ועדשים פשוט וטעים, ואפשר לאכול אותו חם או קר, כמנה עיקרית או כחלק מסלט ירקות.
לכבוד שבועות אורלי פלאי מכינה סלט קייצי, מפתיע ומרענן. לצד הבורגול מככבים ענבים, פיסטוקים וגבינת פטה. סלט שהוא לגמרי ארוחה
בשיתוף חברת סוגתארוחות החג מאחורינו וכעת אפשר לחזור לשגרה עתירת גלוטן וגם שפויה ובריאה יותר. הנה הצעד הראשון לשם: סלט בורגול עם אנשובי ויוגורט של מסעדת לוקה ולינו
הוא דומה לבורגול גס, אבל בעל צבע חום וטעם אגוזי עמוק. איך מבשלים את הבורגול החום? באיזה מאכלים ניתן לשלבו? ואיך מכינים ממנו תוספת מושקעת וריחנית עשירה בתבלינים והמון בצל מטוגן
סוגתאין דבר שאנחנו אוהבים יותר מאשר מנות שהן ארוחה שלמה בפני עצמן. כך גם הוא סלט הקטניות של יוסי שטרית שמכניס את כל הטבע לתוך קערה אחת: קטניות מזינות, עשבי תיבול רעננים ופרי מתקתק
במקום שוב להגיש אורז כתוספת, השף יוסי שטרית מלמד אתכם כיצד להכין בורגול גס, עשיר בתבלינים חמים, עם המון בצלים מקורמלים
הוא אורח כמעט קבוע אצלנו במטבח ומשולב במנות רבות, אבל האם הוא בעל ערכים תזונתיים? ממה הוא מופק? מהם יתרונותיו הקולינריים? ואיזה גודל של בורגול יש להתאים לאיזו מנה? כל התשובות בפנים
רק בריאות: אורלי פלאי-ברונשטיין מתחילה לחסל את החמץ, ומכינה קבבונים טבעוניים מבורגול ועדשים כתומות שמקבלים טוויסט בזכות תוספת של אריסה מקפיצה
מי שלא נשבה עדיין בקסמיו של הפאת'ה, זה הזמן למרק המיוחד הזה, המשלב בין עדינותו של היוגרט החמצמץ לגרגרי החומוס הרכים. מתבלים בנענע, שום וסומק ומגישים עם קרעי פיתה קריספית
סוגתסלט קליל ומלא בערכים תזונתיים שאפשר להגיש כתוספת חגיגית או לקחת לעבודה כארוחה שלמה. מוסיפים המון ירוקים קצוצים, שקדים קלויים, חמוציות ומתענגים
אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה שלב אחר שלב מרק חורפי מושלם ומנחם עם תוספת מרעננת: מיץ לימון סחוט ועלי תרד טריים
מחפשים סלט שובר שגרה להביא למשרד? קבלו מתכון לסלט רענן המשלב עשבי תיבול, בורגול ועדשים כתומות, יחד עם פלפלים קלויים ועשבי תיבול. מכינים לילה לפני והוא רק משתבח במקרר
צלחת של תאנים ממולאות בסלט בורגול ועשבי תיבול יכולה להחליף זר פרחים. אורלי פלאי מתקתקת מנה נפלאה לאירוח שמצדיעה לחומרי גלם כחול לבן
כשחג השבועות בפתח הגיע הזמן להקדיש טור לאחד משבעת המינים, ואולי מוצר האוכל החשוב ביותר שמכירה האנושות: החיטה. ולפתור סוגייה מהותית - מה ההבדל בין בורגול דק, גס, פריקי וחיטה?
אורלי פלאי מארחת את מלך ספרי הבישול, בני סיידא, והשניים מבשלים מתוך ספרו "אוכל טבעוני" תבשיל מהיר ומתקתק להזדמנויות מיוחדות
הלימודים באוניברסיטה כוללים לא מעט בליסה של ג'אנק פוד. פיליס גלזר מציעה אלטרנטיבה קלה ובריאה שתעזור לעבור את תקופת הלחץ בשלום
נמאס לכם מאורז ותפו"א בתור תוספת? אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה בורגול וירקות אביביים בחצי שעה
חזרה לשגרה מעולם לא נראתה טעימה יותר. אורלי פלאי ברונשטיין משדכת ירקות בתנור לבורגול בתור ארוחת ערב מתוקתקת
אחרי שנגמלה ממנו, מכינה אורלי פלאי-ברונשטיין מתכון בורגול במיץ עגבניות ב-16 דקות שתמיד טוב לחזור אליו
המתכון המנצח של מלכה סעדיה מלוד
בריאות יום א' מאווררת את ארסנל הסלטים עם קינואה אדומה ושעועית אזוקי, שנכנסות לסלט טאבולה
ההמבורגרים האלה מצטיינים בחלבון והם עשירים במגוון רחב של ויטמינים, מינרלים, אומגה 3 וסיבים תזונתיים
סלט זריז של קינואה ובורגול עם דבלים וגבינה כחולה, שיכול לתפקד כמנה ראשונה אלגנטית או כתוספת מושקעת
שתי נשים, קומץ זיכרונות ובוחטה של עלי גפן. הילה קריב והשכנה מכינות עלי גפן ארמניים במילוי בורגול וכבש
לא צריך להיות מחונן קולינרית כדי להצליח עם בורגול, ולמרבה הכיף הוא מקבל בשמחה כמעט כל שידוך. שני מתכונים קלילים לגרגרנים
בטורה החדש, מכינה דנה מלמד תבשילים ביתיים לכל המשפחה. והיום - תבשיל בורגול עם טלה וירקות שיצליח להרגיע את הרעב
בצורת בורגול, אדממה ומאש מונבט. איך שלא תסתכלו על זה, אלה הכדורים שבאמת כדאי לכם לקחת
התוספת שלא חשבתם עליה נופלת על שולחנכם ברגע זה ובמעט מאמץ. ערן ירוחם מכין תבשיל בורגול עם פרחי כרוביות וברוקולי
דנה חוגגת יום הולדת 36 עם המון חלומות וגם עם קינואה, חמוציות ובורגול. בשתי מילים: אוכל בריאותי
משבר האורז העולמי הגיע לצלחות שלנו. וואלה! אוכל מגישה מבחר תחליפים כולל הסברים מלומדים של פיליס גלזר על הערכים התזונתיים של כל אחד ואחד מהם