קציצות דגים ברוטב עגבניות
השף שגב משה נותן לנו את המתכון הנהדר שלו לקציצות דגים ביתיות מבושלות ברוטב של עגבניות עם פלפלים ועשבי תיבול
השף שגב משה נותן לנו את המתכון הנהדר שלו לקציצות דגים ביתיות מבושלות ברוטב של עגבניות עם פלפלים ועשבי תיבול
השילוב של פסטה עם כדורי בשר מתקבל תמיד באהבה גדולה על ידי כל בני המשפחה, הפעם בגירסה זריזה לאמצע השבוע עם פפרדלה ברוטב עגבניות וקציצות עוף אפויות בתנור
עם עגבניות, לימונים, גזרים מתקתקים ופלפל חריף, הרוטב המושלם הזה יקבל באהבה קציצות דגים
לא פורסים, לא מטגנים ולא משתלטים עם הריח על כל הבית, אבל כן יוצאים בסוף עם מנה מנצחת
אורז אדום, כזה של פעם. שופע טעמים מתקתקים וארומתיים שילדים מתים עליו. יש גם מתכונים לשניצל או קציצות שישמחו להצטרף לחגיגה
זה לא סתם רוטב עגבניות פשוט, אלא כזה המכיל בתוכו טעמי אומאמי עמוקים וגם פירורי לחם קראנצ'יים
אוהבים מג'דרה? חכו שתכירו את הקושארי כי זה אפילו טוב יותר. אל האורז, העדשים והבצל המטוגן נוספות גם אטריות דקיקות שחומות וטעימות (מישהו ביקש אורז עם אטריות ולא קיבל?) שמגישים עם רוטב גרגירי חומוס אדום וסמיך. ארוחה שלמה ומזינה שהולכת לכבוש אתכם
שכבות-שכבות של פרוסות קולורבי דקות אפויות וביניהן רוטב עגבניות עם שמנת וגבינות מבעבעות. אינס שילת ינאי עם מתכון למאפה משפחתי מושלם וטעים עד טירוף
מתכון מתוך ספר המתכונים והמוצלח של אורנה ואלה, הפעם לספגטי של כדורי בשר מופלאים ברוטב עגבניות, מנת פסטה שמעוררת את ההרגשה שסבתא איטלקייה הכינה לנו אותה
דוד שושן במתכון נהדר לניוקי אלה סורנטינה, ניוקי תפוחי אדמה שמכינים מאפס והכול ברוטב עגבניות זריז שנכנס לתנור עם מוצרלה ופרמזן. רוצים לשמוע עוד משהו? הניוקי גם ללא גלוטן
איילה ג'ני ביקרה בצפון יוון כדי להביא לכם מתכון לשעועית לימה אפויה בעגבניות, שמן זית ואורגנו, שנמסה בפה כמו חמאה. מעדן ים תיכוני שאפשר לאכול חם ליד האורז או כמזט עם פטה מגוררת מעל
מתכון לפיצה מהירה במיוחד להכנה ממצרכים שיש לכולם במטבח. שלב אחר שלב להכנת פיצה מושלמת
מחברת ספרי בישול פורצת דרך חשפה כבר לפני 30 שנה את המתכון הסודי שלה להכנת רוטב עגבניות בלא שום מאמץ. השיטה שלה זוכה לשבחים ואהדה רבה עד היום - אז אולי כדאי שנלמד משהו
הרוטב הקלאסי מקבל תפנית פיקנטית עם שבבי צ'ילי וטוויסט קראנצ'י עם פירורי לחם פריכים
מה מכינים לארוחת צהריים לילדים רעבים? תבשיל ביתי של שעועית נימוחה ברוטב אדום סמיך שמגישים מעל אורז לבן. ויש טיפ לכל מי שמשאיר ארוחת צהריים לחימום מהיר לילדים
קודם מטגנים את הקציצות, אח"כ מכינים רוטב עגבניות מושקע ולבסוף מכירים אותם אחד לשני. התוצאה, סיר שדורש חלה טריה לניגוב
הדברים הפשוטים יכולים להסתבך אם לא מבצעים אותם כמו שצריך. שגב משה במתכון נהדר לניוקי ברוטב עגבניות, הפרמז'ן עליכם
הדברים הפשוטים יכולים להסתבך אם לא מבצעים אותם כמו שצריך. שגב משה במתכון נהדר לניוקי ברוטב עגבניות, הפרמז'ן עליכם
במקום סתם לחם, איילה ג'ני הלכה על פרוסות חציל פריכות. במקום ארוחה משעממת, קיבלנו את היצירה הזאת
מתכון פשוט וקל ללזניה הכי טעימה בעולם - שכבות של פרוסות חציל, רוטב עגבניות, הרבה גבינה ופסטה כמובן. אין פה הרבה תחכום או עבודה קשה, רק חומרי גלם טובים שמשתלבים יחד באופן מופתי
עומר מילר במתכון לרוטב עגבניות שמכינים מעגבניות שרי ושום, והתוצאה - כוכב מישלן!
סרטון טיקטוק פשוט וקל יראה לכם את הדרך לסיר הכי טעים שיש - שעועית ברוטב עגבניות, שחובה לאכול מעל אורז לבן
חוץ מחיסכון בזמן וכלים, במהלך הבישול הפסטה סופגת לתוכה ישירות את רוטב העגבניות בו מתבשלים כדורי הבשר והתוצאה פשוט מושלמת
שדרוג מנגלי, שדרוג סנדביצ'אי ושדרוג נשנושי: טועמי "חדש על המדף" השתפרו
לאורה העלתה לטיקטוק סרטון שבו הראתה כיצד היא עושה חור קטן באטם הנייר של הקטשופ בעזרת בליטה נסתרת לעין שנמצאת על פקק הבקבוק. הגולשים ממש לא התרשמו. צפו ושיפטו בעצמכם
זהו אחד הסירים שהכי כיף לחזור אליהם הביתה, וגם אם יש לא מעט מתכונים, אבל כזה עדיין אין לכם
סיר קציצות אדמדמות ורכות עם שעועית לבנה שמגישים עם אורז לבן. שתפו את הילדים בהכנת הקציצות ותגלו שהן יהפכו להיות עבורם אפילו אטרקטיביות יותר
ארוחת ילדים חדשה בפאפא ג'ונס, קופסאות האקסטרים של סטטוסים מתוקים, גלידות חדשות מבית שטראוס, השיחוק החדש של פתי בר ועוד. שוב הקרבנו את גופנו למען המדע, כלומר למען המדור
מתכון למאפה משפחתי המשלב בין מזרח למערב - אורז מוקפץ ופטריות בתיבול סיני, אפויים ברוטב עגבניות ומוקרמים בהרבה מוצרלה. תענוג בכל ביס
שעועית ברוטב אדום זאת קלאסיקה פשוט ומנצחת שאהובה על כל הילדים, חן מזרחי מוסיפה לה עוף מפורק ועסיסי, והופכת אותה למעדן של ממש
אין נחמה גדולה יותר בחורף מסיר קציצות מהביל - חצי שעה של עבודה פשוטה במטבח וגם לכם יהיו כדורי בשר עסיסיים, רכים ואווריריים ברוטב עגבניות וקרם קוקוס שיושב בול מעל אורז לבן
יום הפסטה הבינלאומי מתקיים מידי שנה ב-25 לאוקטובר ברחבי העולם והרוטב המזוהה והאהוב ביותר עם פסטה הוא רוטב העגבניות. בתזמון ראוי, משיק המותג האיטלקי Mutti סדרת רטבי מוכנים לפסטה העשויים 100% עגבניות איטלקיות
חצילים, רוטב עגבניות, פרמז'ן וזהו. אולי רק קצת שמן זית ותיבול טוב ויש לכם את אחת המנות האיטלקיות הכי טעימות שתוציאו מהתנור ואין בה אפילו טיפת בצק
מבחוץ הם זהובים ופריכים, מבפנים הם נותנים לגבינה לעשות את שלה. אתם עוד פה?
בחורה בשם ג'סמין העלתה לטיקטוק סרטון שבו היא הוסיפה טוויסט משלה למתכון ספגטי בולונז של מסעדה איטלקית מפורסמת. הפוסט שלה צבר מעל 2 מיליון צפיות של גולשים שחלקם היו המומים ומזועזעים משיטת ההכנה שלה, אבל היו גם פירגונים. צפו בעצמכם ותשפטו
במקום סתם לחם, איילה ג'ני הלכה על פרוסות חציל פריכות. במקום ארוחה משעממת, קיבלנו את היצירה הזאת
בימים כאלו כל מה שאנחנו מחפשים זה מתכונים פשוטים, שכל אחד יכול להכין, אספנו לכם שלושה מתכוני פסטה מנצחים, עם שניים, שלושה או ארבעה מרכיבים, בתיאבון!
לכבוד יום הפסטה הבינלאומי שנחגג היום, השף של פסטה רומו, ריקארדו קרנבלי, נותן לנו מתכון מנצח לפסטה ברוטב מרינרה קלאסי, קליל ומשגע
אינס שילת ינאי מציגה את גרסת הילדים המושלמת למנת הקנלוני הקלאסית - את הקנלוני עושים מעלי לזניה, שתמיד כדאי להחזיק במזווה, ממולאים בנקניקיות איכותיות ואפויים ברוטב עגבניות עשיר
יונית צוקרמן עושה לנו קציצות גרישה (בורגול דק) שובבות ונימוחות ברוטב עגבניות, מנה טעימה, קלילה ופשוטה להכנה
בין חג לחג יש לנו גם כמה ימי שגרה בהם עדיין צריך להאכיל את המשפחה. הבשלנית חן מזרחי מהבלוג "חן במטבח" אם לארבעה, יודעת בדיוק מי נחלץ לעזרתה בימים שכאלה - סיר ספגטי כמו של פעם ברוטב אדום עם ניחוחות וטעמים צפון אפריקאיים שמתחסל בן רגע ומשביע את כולם
הן נחשבות למרכיב הכרחי בסלט הירקות המוכר, אבל לעגבניות שאתם אוכלים יש תפקיד הרבה יותר גדול מאשר רק הטעם. מחקר ספרדי מראה איך הן תורמות לבריאות שלכם וגם מוכיח שבישול שלהן דווקא יכול להיות יעיל יותר
שחקנית ומחברת ספרי בישול מגלה כיצד יש להכין את רוטב העגבניות המושלם לכל מטרה - וזה הכל תלוי בסבלנות שלכם
כשהכול נגיש, קל לוותר על הכנה ביתית של רטבים ולבחור בחלופות קנויות. אם גם אתם עושים את זה, לפחות תוודאו שאתם עושים בחירה בריאה. בדקנו אם אחד הרטבים החדשים בשוק באמת בריא כמו שמבטיחים
מכינים בבית פיצה זוגית, עשויה מבצק דק ופריך, עם רוטב עגבניות עשיר ותוספות כראות עיניכם. ויש גם טיפ קטן שיקל עליכם משמעותית בפעם הבאה שתכינו אותה
אין ילד או מבוגר שלא אוהב פסטה, בטח אם היא מגיעה בשלושה צבעים שונים. אורלי פלאי פותחת שולחן משפחתי בצבעי הדגל האיטלקי ומכינה שלושה רטבים צבעוניים
כשרוצים ללכת על בטוח עם ארוחה שכולם יזללו בהנאה, מהקטנים ועד הגדולים - פסטה עם כדורי בשר עסיסיים ברוטב עגבניות עשיר שעוטף אותם, תבטיח לכם ארוחה מנצחת בקלות
הכי ביתי שיש: מי לא אוהב קונכיות פסטה ברוטב עגבניות? במתכון הנוכחי, הרוטב הקלאסי מקבל תפנית פיקנטית עם שבבי צ'ילי וטוויסט קראנצ'י עם פירורי לחם פריכים
הילדים עושים לכם סרטים עם האוכל? הילה קריב מתחכמת לפוביות הירוקות של ילדיה וטוחנת אותן לרוטב פסטה אדום וקטיפתי