ארוחה משפחתית: לחם בירה ואגוזים
סוף השבוע הסוער שעבר עלינו השאיר טעם של עוד. אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה תוך שעה לחם בירה עם אגוזים ללא התפחה, אפוף בטעמים עמוקים של חורף
סוף השבוע הסוער שעבר עלינו השאיר טעם של עוד. אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה תוך שעה לחם בירה עם אגוזים ללא התפחה, אפוף בטעמים עמוקים של חורף
אם ריחות הטיגון מוציאים אתכם מדעתכם, ותרו על הלביבות. אורלי פלאי-ברונשטיין משתמשת בתפוחי אדמה למאפה מילפיי פשוט ואלגנטי, שמוכן תוך פחות משעה