קלאסיקה צרפתית: ביף בורגניון כמו בדיז'ון
יוגב ירוס נזכר בביף בורגניון הצרפתי שאכל בבורגנדי ומכין בהשראתו קדירה מהבילה של נתחי בקר מזוגגים ביין אדום ארומטי וכהה לצד פירה אוורירי ומושלם
יוגב ירוס נזכר בביף בורגניון הצרפתי שאכל בבורגנדי ומכין בהשראתו קדירה מהבילה של נתחי בקר מזוגגים ביין אדום ארומטי וכהה לצד פירה אוורירי ומושלם
לכבוד סוף השבוע אספנו עבורכם תשע קדירות בשר נפלאות שאנחנו אוהבים במיוחד, מסוג המנות שלא דורשות כמעט הכנה, רק צריכות שניתן להן את הזמן שלהן להתבשל בסבלנות
מאכלי החורף מחממים את הגוף ומנחמים את הנשמה. במקרה שאתם מתכננים להכין קדירות ותבשילים, כמה עצות לניקוי יעיל של הסירים לאחר השימוש
החמין הוא ללא ספק מלך תבשילי החורף. אז לכבוד סוף השבוע הסוער ופתיחת העונה באופן רשמי, אספנו עבורכם את מתכוני החמין הנבחרים שלנו
מזג האוויר עושה לרות אוליבר חשק לקדירה חורפית עם בשר וחומוס, שמתבשלת במשך שעות על אש קטנה, והופכת לתבשיל סמיך ומלא בטעמים
בתור סטודנט, הזמן והכסף הם המצרכים החשובים ביותר שלך. השף יונתן בורוביץ' מקפה 48 מכין קדירת עוף פשוטה שמכינים ביום ראשון ומספיקה לכל השבוע
סוף שבוע סוער מתקרב ואיתו מתכוני הקדירות. עומר עילואן ממסעדת חג' כחיל ביפו מכין פוח'ארה ותבשיל שעועית עם בשר
סיר יצוק הוא הבסיס לכל מרק, תבשיל או קדרה שתחמם לכם את הלב בחורף הקרוב, והכי חשוב - הוא כבר לא דורש ממכם לשבור תוכנית חיסכון
לאלו מכם המאוכזבים שלא קיבלו תפוח אדמה של חמין, מכינה אורלי פלאי-ברונשטיין קדרת תפוחי אדמה שחומים עם פרגיות
אוסובוקו, גולאש וקדירות הם תבשילים שיושבים שעות בתוך סיר על אש נמוכה. הכינו את הבטן לתבשילים החמימים הראשונים של החורף
קדירות המתבשלות זמן רב בתנור אינן נחלתן הבלעדית של אוהבי הבשר. אורן גולדפינגר מכין 2 קדירות טבעוניות
אורלי פלאי-ברונשטיין מפנטזת על קדירת חורף ומכינה ביף בורגיניון שמשכשך ביין יותר מ-24 שעות
קדירה היא התבשיל שתלמד אתכם לחכות ולחכות עד שהיא תהיה מוכנה. השף יאיר פיינברג נותן 3 אופציות למתכונים
עם אילו נתחי בשר לבשל, מתי להוסיף קטניות ואיזה סיר מומלץ להעמיד על האש. שפים מובילים אתכם לקדירה האולטימטיבית