פסטה בולונז בבית, שלב אחר שלב
אחד מהמאכלים האהובים בכל הזמנים על ילדים הוא של פסטה ברוטב בולונז איטלקי. אורלי פלאי מראה כיצד מכינים ראגו בשר מהביל ביין ורוטב עגבניות
אחד מהמאכלים האהובים בכל הזמנים על ילדים הוא של פסטה ברוטב בולונז איטלקי. אורלי פלאי מראה כיצד מכינים ראגו בשר מהביל ביין ורוטב עגבניות
מי אמר שבולונז צריך להתבשל רק עם עגבניות, יין וירקות? צחי בוקששתר מעניק לבשר הטחון פרשנות אסייתית קלילה, עם ראגו חלב קוקוס, קארי ושעועית ירוקה
אם בא לכם להתפנק בפסטה תוצרת בית, פסטה פיצ'י היא הפסטה בשבילכם - פשוטה מאוד להכנה ולא מצריכה שום ציוד מיוחד. יוגב ירוס מלמד איך להכין אותה בקלי קלות וגם מוסיף לה ראגו פטריות עשיר ומושלם לעונה
ביף בורגיניון לא חייב להיות תבשיל שלוקח שעות. עינב ברמן ממסעדת איטלקי מקומי מגישה תבשיל ירקות שורש, פטריות והמון חמאה, ומשאירה את הבשר בחוץ
תבשיל חורפי כהלכתו לא מוכרח לכלול בשר. אורלי פלאי ברונשטיין רוקח מירקות, עגבניות ועדשים תבשיל ארומטי עתיר ניחוחות בתוך פחות משעה שמתבקש להגיש עם ירקות שורש, פסטה או אורז
כשמחשיך מוקדם, מתחשק לחזור הביתה ולבשל משהו שמענקי אשליה של חורף. השף רן פולק מעניק מתכון לראגו פטריות מסחרר
כשהטמפרטורות שוב יורדות והשמים מתקדרים, זה הזמן להתנחם עם מנה מחממת לגוף ולנפש. השף הלל תווקולי ממסעדת פאסטל נרתם למשימה עם פסטה ברוטב עשיר וסמיך המשלב בין בשר טחון ונתח אונטריב המתבשלים לאיטם ומקבלים טעמים עמוקים שעושים נעים בכל הגוף
אחרי שהאכיל אותו ירון שלו בטורטליני זנב שור מושלם, אבי ביטון חוזר ממסעדת טוטו מוקסם ומראה איך הופכים מנה של מסעדת יוקרה למנה ביתית קלה להכנה עם טריק לרביולי פתוח מעלי לזניה
תבשיל ראגו טבעוני עשיר בעדשים וירקות שורש צבעוניים מכוסים בשמיכה זהובה ופריכה של בצק פילאס. אפשר להגיש עם כוס יין ולהתפנק בארוחת ערב חגיגית גם באמצע השבוע
וויסבראטן הוא נתח מושלם לבישול ארוך - עשיר בטעמים ונטול שומן. קלאסי לתבשיל ארומטי, המשלב ירקות שורש, יין ותבלינים שמגיש סהר רפאל, שף המסעדות כרמים וכדיתא בדרום
ראגו של סוגת
מחפשים את המתכונים שהצטלמו בהפקת האוכל עם הילה אלפרט? הכנסו והכינו את המתכונים של שף ישי אטיאס, מוינו סוקה
שלושה סוגי פטריות נפגשים על מצע דגנים, במנה צמחונית שגם קרניבורים לא יוכלו לה. אבי ביטון מראה לכם כיצד
גם צבי טריגר יכול להיות כלכליסט. השבוע הוא נתקל במבצע על סלסלה של פטריות ומיהר לרקוח ממנה ראגו לרווקים