מדריך הבישול: בויאבז
הרבה לפני שהפך לקלאסיקה מוקפדת היה הבויאבז מרק דייגים בפרובאנס שנהגו לצרוך במהלך הדיג. השף אמיר מרקוביץ' מלמד להכין בויאבז, מרק דגים צרפתי, שמלווה בטעמי אניס וזעפרן
הרבה לפני שהפך לקלאסיקה מוקפדת היה הבויאבז מרק דייגים בפרובאנס שנהגו לצרוך במהלך הדיג. השף אמיר מרקוביץ' מלמד להכין בויאבז, מרק דגים צרפתי, שמלווה בטעמי אניס וזעפרן
לרגל החזרה של החורף שנותן פייט במערכה אחרונה, אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה בויאבז זול ולא מתוחכם ב-40 דקות
מחפשים את המתכונים שהצטלמו בהפקת האוכל עם הילה אלפרט? הכנסו והכינו את המתכונים של שף ישי אטיאס, מוינו סוקה
גם אנחנו חוגגים מימונה עם הצעות למאכלים שיעשו לכם גוד לאק, זכרונות של אביב משה ואייל לביא מהמימונות הפרטיות ומתכונים של גיא פרץ למתוקים מרוקאים
צבי טריגר מרהיב עוז לקרוא לגשם כי ישוב. הוא עושה את זה באמצעות מרק בויאבז מהביל של עניים