צלעות טלה בקלי קלות ליום העצמאות
צלעות טלה עסיסיות מתובלות בתערובת תבלינים מפתיעה ומרעננת: סומק ונענע יבשה. לא תנסו?
צלעות טלה עסיסיות מתובלות בתערובת תבלינים מפתיעה ומרעננת: סומק ונענע יבשה. לא תנסו?
תומר ניב מהמטבח של רמה יוצא מהקופסה ומכין ארוחת חג בהשראת חומרי גלם מקומיים. בתפריט: ריג'לה בטמפורה, צלעות טלה ברוטב עלי גפן ורוזמרין וגויאבה עם חבושים
השזיפים, סגלגלים ומתוקים, במיטבם בשיא הקיץ. כדאי להשתמש בהם למרינדת בשר מתקתקה שתשדרג כל מנה, כפי שמדגים השף רועי תבור ממרינדו
למי שרוצה לכבוש את האורחים בחגיגות יום העצמאות, מציע מאיר אדוני שני מתכונים מושקעים לצלעות על המנגל, מתוך אפליקציית המתכונים שלו Look and Cook
השף דיויד פרנקל נותן מתכון מנצח לצלעות טלה על אורז שמכינים כשרוצים לעשות רושם על האורחים ולא להתאמץ יותר מדי
כדי להכין מנה כמו במסעדה אבל לא להתעסק איתה יותר מדי, מלמד אתכם השף אסף גרניט להכין צלעות טלה עם עדשים בשני מרקמים
השף שאול בן אדרת מתלבש על טלה ומכין ממנו שלוש מנות עיקריות שעושות הרבה שואו ולא מסובכות להכנה
מחפשים את המתכונים שהצטלמו בהפקת האוכל עם הילה אלפרט? הכנסו והכינו את המתכונים של שף ישי אטיאס, מוינו סוקה
צלעות טלה עטופות תבלינים עם קרם שורשים וסירופ תפוחי עץ. מתכון בטוח של ירון קסטנבוים
מחפשים מנה מהירה שעושה הרבה רוח? השף גיל גלר מכין צלעות טלה על בורגול, גרגרי רימון ורוטב גרנדין
מתכון לתבשיל שעועית, תרד וצלעות טלה שמסמל את סוף החורף ועובר במשפחת קלוגר מדור לדור