בנסיבות חיינו הנוכחיות, המקום הזה הוא לא פחות מנס
בהדסון לילינבלום (כן, האחות הקטנה של), תמצאו בשר ברמות הכי גבוהות, שאף מקום אחר בישראל לא מסוגל להגיש, במחירים שהם לא לעשירים בלבד
בהדסון לילינבלום (כן, האחות הקטנה של), תמצאו בשר ברמות הכי גבוהות, שאף מקום אחר בישראל לא מסוגל להגיש, במחירים שהם לא לעשירים בלבד
כבר מיציתם את כל אופציות המשלוחים? נמאס לכם מאותה פיצה שוב ושוב? מצאנו 7 מנות שיהפכו את הסגר הבלתי נגמר הזה, לקצת יותר טעים ומנחם
מנת הפולנטה האגדית של מסעדת מחניודה מירושלים, קציצות בורי על צזיקי של חמארה תלפיות החיפאית וסינטה הנפרסת ומונחת על רוטב טופי של הדסון - בואו להכין בבית את המנה של המסעדות המוצלחות
מהכנפיים של דיקסי גריל בר, דרך חלונות ניו-יורק של הדסון ועד הקוסטיצה טלה של מעיין הבירה החיפאית: אלה מנות הדגל של כמה מהמוסדות הקולינריים החשובים ביותר בישראל
המסעדה הנבחרת של אבי אפרתי, העסקית הכי טובה, אוכל הרחוב שהצליח להדהים וגם המתכון שהכי אהבתם - מצעד הלהיטים של 2017
ביקור אצל מתן אברהמס במסעדת הדסון מבהיר למה מדובר באחת ממסעדות הבשרים הטובות בארץ: הסוד הוא בחומרי הגלם המשובחים. ויש גם בונוס, מתכון לחלונות ניו יורק- נתחי סינטה ברוטב טופי יפני
בניגוד לדעה הרווחת, ביקורת מסעדות זה עסק עם מעט מאד רגעי אושר אמיתי. הדבר היחיד עליו הצטער אבי אפרתי במסעדת הבשר הדסון בתל אביב, הוא שלא הזמינו סטייקים גדולים יותר. ביקורת במסעדה נהדרת שהיא לא פחות מנס
אבי ביטון מגיע להיכל הבשרים הדסון בראסרי ומפנק במתכון שלא חייבים לצאת בשבילו מהבית בגשם: פרוסות אנטרקוט בלחמנייה ביתית עם עגבניות ופלפל חריף
הבשר במסעדת הדסון בת"א היה כל כך מדהים, שלא נותר לאבי אפרתי אלא לצבוט את עצמו. לא בטוח שאי פעם, לאורך מאות ביקורות, הוא כתב את המשפט הבא שמככב בגוף הכתבה: הסטייק היה מושלם!
אבי אפרתי מוצא במסעדת הדסון בתל אביב בשר לא רע ומנות מעט חובבניות במיקום היי טקי נטול אווירה
פסטיבל ביר גארדן ונקניקיות במתחם התחנה, תפריט יומולדת מרגש בשילה וארוחת בשרים בהדסון. כל האירועים הקולינריים השבוע
האחים הדס תיכננו להזמין ממסעדה אסייתית, אבל נשברו והלכו על הכולסטרול נטו. משלוח מהדסון פיצה אותם
משפחת ג'אגר משגרת לשטח עוד דוגמנית עם רווח בשיניים. הבת הקטנה של מיק וג'רי הול בקמפיין חדש לג'ינסים של הדסון
מוקפת בעדר של זכרי אלפא התיישבה גלי רבינק על הבר של מסעדת הדסון ללמוד דבר או שנים על בשר בסדנה של השף עמיר אילן
למרות שהוא נמנע לרוב מנסיונות באוכל מסורתי, עמיר מוסיף לכבדים אלכוהול ורוטב דגים תאילנדי
באדיבות השף עמיר אילן, מסעדת הדסון