מליטות עם עגבניות ופלפלים, בול לקיץ
מסעדת שילה בתל אביב היא מהמסעדות המובילות בתחומן כשזה מגיע לדגים, והמתכון הזה לדגי מליטות בעגבניות ופלפלים הוא דוגמא מופלאה מדוע
מסעדת שילה בתל אביב היא מהמסעדות המובילות בתחומן כשזה מגיע לדגים, והמתכון הזה לדגי מליטות בעגבניות ופלפלים הוא דוגמא מופלאה מדוע
איש היין יאיר היידו והשף שרון כהן, חוברים ליומיים של נתחי בשר איכותיים ויינות מרתקים. אסנת גואטה לא מתכוונת לפספס את האירוע הזה
להקשיב ללב, להקשיב לבטן, ולא להקשיב לרגע לביביסטים
נבואות הזעם דיברו על סגירה מאסיבית של מסעדות בעידן הפוסט קורונה, אבל שנתיים לפרוץ המגיפה העולמית, ו-8 חודשים לאחר שנפתחו המסעדות מחדש לאחר הסגר האחרון, אנחנו מוצאים תמונה מורכבת יותר, וגם לא מעט דברים חיוביים שהקורונה עשתה לענף
15 שנות פעילות סיפקו לשרון כהן ו"שילה" כמה חודשים של אוויר לנשימה. עכשיו הגיע הזמן למלא מחדש את בלון החמצן
3 ארוחות מעולות אכלנו השבוע - ברחוב אכלנו את מנת השווארמה הטובה ביותר בת"א, בגבוה אכלנו את אחת העסקיות היקרות אך האיכותיות בעיר, ובין לבין חזרנו למסעדה שנמצאת בדיוק באמצע בין שתי אלו, והיה לנו כיף כמו תמיד. קבלו 3 המלצות מכל הלב
עוד מסעדה נכנסת לסטטיסטיקה המצערת - פלורנטין האוס, האסיאתית המבטיחה של השף שרון כהן בשכונת פלורנטין תסגור דלתות בתחילת החודש הבא
קבוצת קפה אירופה עושה זאת שוב ומשיקה את האחות הקטנה והלוהטת שלה - שיפודי אירופה. בתפריט: המון שיפודים והרבה סטייל, ביקרנו בערב הפתיחה
אבי אפרתי הגיע השבוע לפלורנטין האוס, מסעדתו החדשה של השף שרון כהן (שילה, קפה אירופה). למרות שהמנות לא הציגו רמה אחידה, אפרתי משוכנע שנדרשים רק כמה כיוונונים קטנים כדי להפוך אותה למקום ראוי בהחלט
היה זה עניין של זמן עד שפלורנטין תהפוך למוקד קולינרי משובח, והמסעדה האסיאתית החדשה של השף שרון כהן (שילה, קפה אירופה) - פלורנטין האוס - מעלה את הרף בשכונה התוססת
אבי אפרתי ביקר בקפה אירופה בהנהגתו של השף שרון כהן ומצא אופציה כיפית - בעיקר לערב של שתייה ונשנושים. כל ציפייה ליותר מזה תנחיל אכזבה ברורה
המסעדה האסייתית המסקרנת של השף יובל בן נריה תיפתח בקרוב, ויש למה לחכות: רמז לתפריט העתידי שלה אפשר יהיה לקבל בשבוע הבא, בסעודה משותפת שתתקיים עם השף שרון כהן בשילה
שף מסעדת שילה שרון כהן, מספר על מה עמד מאחורי מתיחת הפנים, ריענון התפריט וצירופה של קונדיטוריה, כמו גם על מה גרם לו לבדוק אופציות למסעדה בלונדון
אבי אפרתי מגיע לשילה עם זכרון טוב ויוצא ממנה עם רצון לתת לה סטירת התעוררות, כי נדמה שמישהו התעוור מההצלחה וכבר לא מצליח לדייק
השף שרון כהן ממסעדת שילה, מנדב מידע על ההמצאה ששינתה והקסימה לו את החיים: הפלנצ'ה. כאן חורכים בכיף שרימפס וקלמרי