ארוחת ראש השנה של סן פלגרינו: כשחיים כהן מכין לך שקשוקה בבוקר שאחרי
שנה שנפתחת עם תבשיל מהבית של ניר מסיקה, ממשיכה עם מנה מג'ורג' וג'ון ומסתיימת במתוקים (ובקפה) לא יכולה להיות רעה
שנה שנפתחת עם תבשיל מהבית של ניר מסיקה, ממשיכה עם מנה מג'ורג' וג'ון ומסתיימת במתוקים (ובקפה) לא יכולה להיות רעה
הר הציפיות שיושב על הכתפיים של תומר טל מוצדק. עכשיו רק צריך לעמוד בהן
תומר טל לקח את ג'ורג' וג'ון הכי גבוה שאפשר, ראה איך הקורונה חותכת הכול בשיא, וחזר כדי לעשות הכול מחדש, בלי לשכוח את הבית של סבתא והמיטה של הילדים
הוא פריך, הוא קייצי, הוא טעים ויש לו אפילו קשר מבוסס לחג הזה
הם רכים, הם אווריריים והם פשוטים עד כדי כך שהיינו צריכים לבדוק את המתכון
היא מושלמת באינספור מנות, מצוינת בתוך מאפים, רוקדת עם עוגות ונהדרת סתם ככה על לחם - ועכשיו תומר טל מ"ג'ורג' וג'ון" מכניס אותה למטבח שלכם
מסעדת ג'ורג' וג'ון אמנם סגורה מכורח הנסיבות, אבל דווקא בימים אלה המתכונים המשפחתיים שיצר טל במיוחד עבורנו, מתאימים מתמיד. הפעם הוא משתמש בעלי מרוות ירושלים וממלא אותם באורז עשיר בעשבי תיבול בתוספת צימוקים אוזבקיים, והכל מתכנס לסיר משפחתי מענג
ג'ורג' וג'ון החדשה מספקת משב רוח מרענן, בין היתר כי אין לה את הדחף לנסות להיות מגניבה, עם חומרי גלם מהטובים שיש, קונספט נכון וביצוע ללא דופי - השף תומר טל עשה עבודה פשוט מעולה, סוף סוף מסעדה שעושה לנו נחת