ניוקי עננים קל של תומר טל
הם רכים, הם אווריריים והם פשוטים עד כדי כך שהיינו צריכים לבדוק את המתכון
הם רכים, הם אווריריים והם פשוטים עד כדי כך שהיינו צריכים לבדוק את המתכון
מעבר לים רואים את חוסר ההבנה של העולם, כאן תקבלו אותי ואת הצוות עם הלב על הצלחת | טור מיוחד של תומר טל לקראת פתיחתה המחודשת של מסעדת ג'ורג' וג'ון
מכינים בפעם אחת מנה עיקרית לחג. מתכון מושקע אבל לא מסובך של השף תומר טל (ג'ורג' וג'ון, מלון דריסקו) שמציג נתח צלוי ואורז שמתבשל ביחד עם מיצי הבשר, כן זה טוב כמו שזה נשמע
השף תומר טל עם סוד לשיטת תיבול שישאיר את סלט החסות המושקע הזה פריך ונהדר עד להגשה
משהו לשאוף אליו, משהו לפנטז עליו והרוטב שמחבר הכול ביחד
אתם יכולים להמשיך ללכת בדרככם. עדיף אבל שתפסעו בסימוני הנעליים שהושארו על השביל
כוכב נוחת מתאילנד, כוכב נכנס למטבח וארוחה צפונית שגרמה לנו להתניע את האוטו: החדשות הטעימות של ישראל
כי יש פופ-אפ, ויש פופ-אפ
היא מושלמת באינספור מנות, מצוינת בתוך מאפים, רוקדת עם עוגות ונהדרת סתם ככה על לחם - ועכשיו תומר טל מ"ג'ורג' וג'ון" מכניס אותה למטבח שלכם
יש בתל אביב מספיק מסעדות עם אוכל ברמה הזו. בטח שלא בשביל זה באים לג'ורג' וג'ון
איך האוכל במסעדה שגרפה את המקום הראשון, כמה כיף למנהלת עמדת הביצים בארוחת הבוקר של המלון בימים כאלה, ומה בדיוק הסיפור עם כדורי הטניס של תומר טל?
מסיבות משמחות, נסיבות משמחות ופתיחות משמחות: החדשות הטעימות של ישראל
שנה שנפתחת עם תבשיל מהבית של ניר מסיקה, ממשיכה עם מנה מג'ורג' וג'ון ומסתיימת במתוקים (ובקפה) לא יכולה להיות רעה
הר הציפיות שיושב על הכתפיים של תומר טל מוצדק. עכשיו רק צריך לעמוד בהן
תומר טל לקח את ג'ורג' וג'ון הכי גבוה שאפשר, ראה איך הקורונה חותכת הכול בשיא, וחזר כדי לעשות הכול מחדש, בלי לשכוח את הבית של סבתא והמיטה של הילדים
הוא פריך, הוא קייצי, הוא טעים ויש לו אפילו קשר מבוסס לחג הזה
מסעדת ג'ורג' וג'ון אמנם סגורה מכורח הנסיבות, אבל דווקא בימים אלה המתכונים המשפחתיים שיצר טל במיוחד עבורנו, מתאימים מתמיד. הפעם הוא משתמש בעלי מרוות ירושלים וממלא אותם באורז עשיר בעשבי תיבול בתוספת צימוקים אוזבקיים, והכל מתכנס לסיר משפחתי מענג
ג'ורג' וג'ון החדשה מספקת משב רוח מרענן, בין היתר כי אין לה את הדחף לנסות להיות מגניבה, עם חומרי גלם מהטובים שיש, קונספט נכון וביצוע ללא דופי - השף תומר טל עשה עבודה פשוט מעולה, סוף סוף מסעדה שעושה לנו נחת