מזרח אירופה, מזרח רחוק וקצת איטליה: הכיסונים המעולים של הילה אלפרט
מעט תשומת לב לטכניקה, פוקוס על הסיומת ואתם מסודרים עם מתכון מדויק, טעים וממכר
מעט תשומת לב לטכניקה, פוקוס על הסיומת ואתם מסודרים עם מתכון מדויק, טעים וממכר
ברק יחזקאלי מכין כיסוני גיוזה ממכרים מבצק יוגורט רך ונוח לעבודה במיוחד וממלא אותם בהתאמה בתרד עם חמאה, פרמז'ן וצנוברים. ביסים מענגים שמשלבים בין מזרח רחוק לים התיכון
בשיתוף שטראוסבלי סלסלות אידוי והסתבכויות מיותרות, כיסוני הגיוזה אסיאתיים הרבה יותר קלים להכנה ממה שחושבים. ואם אתם מתעצלים אפשר לקנות את הבצק ורק למלא בעוף וירקות
גורמה כשר, בראנצ'ים עשירים, קינוחי פטיסרי מושקעים ואוכל אסייתי. סיור מעורר תאבון של מסעדות ובתי אוכל בעמק יזרעאל