עוגת סולת עם סירופ תפוזים של מיקי שמו
ובזכות הטריק הסודי היא יוצאת עסיסית, רטובה ומתוקה. מתוך הספר "אפייה טובה"
ובזכות הטריק הסודי היא יוצאת עסיסית, רטובה ומתוקה. מתוך הספר "אפייה טובה"
מתכון אהוב לעוגת סולת רכה ועסיסית, שעוברת מדור לדור. כי עם מתכון מנצח, לא מתווכחים
לאשכנזים יש מרק עוף, לתימנים מרק רגל, ולמרוקאים יש את החשו - מרק סולת עם שום וכוסברה שנחשב לאנטיביוטיקה של הסבתא המרוקאית
איך יוצאים מהפוך בחורף? מפנטזים על קערה מהבילה של דייסה חמה ומתוקה. זה לא דורש הרבה עבודה ועם כמה תוספות מפנקות זו חייבת להיות ארוחת הבוקר הקבועה שלכם בימים הקרים - דייסת שיבולת שועל, עם סולת, מכוסמת ירוקה או עם אורז שהופך לפודינג מתוק - הכול הולך
אצל מתן שופן אין במטבח חוקים שלא ניתן להפר וטעמים שלא ניתן לשלב - כשעושים את זה נכון התוצאה מעלפת. נסו ותגלו בעצמכם
עוגות כיפיות ואישיות של סולת ודבש הן בדיוק מה שצריך כדי לשבור את הצום ואת הקושי שמתלווה אליו ולהתחיל את השנה עם טעם טוב בפה ועם תקווה בלב
כי בסוף בסוף צריך רק מתכון אחד לקציצות עוף טובות באמת, ואנחנו די בטוחים שמצאנו אותו
כי בסוף בסוף צריך רק מתכון אחד לקציצות עוף טובות באמת, ואנחנו די בטוחים שמצאנו אותו
מדובר בגרסה ביתית ונוסטלגית עם סירופ טעים, ריבת תות, הר של קצפת ופירות טריים. נראה אתכם עומדים בפיתוי
תזמון מושלם, שילוב מושלם, מתכון מושלם. לפעמים הכול מתחבר
הוא הרבה יותר פשוט וקל להכנה מניוקי תפוחי אדמה והוא עשוי מחומרי הגלם הכי פשוטים וזמינים: סולת, חלב וביצים. יוגב ירוס במתכון רומאי עתיק שהפך מזמן לקלאסיקה ואנחנו מבטיחים לכם שלא רק אתם הולכים להתאהב אלא גם הילדים
אבי ביטון מכין לנו את אחת ממנות הדגל של מעדניית סוליקה שלו, קציצות בשר עם אורז, עם מרכיב סודי שמקנה להן מעטפת פריכה וטעימה במיוחד
מסעדת גרקו חוגגת את המסיק הים תיכוני עם תפריט מיוחד רווי בשמן זית שיוגש בכל יום ראשון בחודשיים הקרובים, ואנחנו השגנו את המתכון שלהם לרוואני - עוגת סולת מסורתית ועסיסית, שתוגש במסגרת החגיגות
רגע אחרי ששמעתם את תקיעת השופר, אפשר לחזור לאכול עם מצפון (קצת) יותר נקי, הנה שלושה מתכונים מושלמים למתוקים שאפשר לטבול בכוס תה, רגע לפני שמתחילים להכין את ארוחת הערב הרצינית
רק מערבבים את כל המרכיבים בקערה ולתנור - בסבוסה היא אחת העוגות הקלות ואולי הטעימות שבהן. בזכות תוספת של יוגורט לבלילה היא גם הולכת להיות אוורירית וקלילה במיוחד
המטבח הטריפוליטאי מלא במתוקים מגוונים, כשהיהלום שבכתר הוא עוגיות המקרוט, העשויות סולת וממולאות בתערובת תמרים מתובלת בציפורן ובקינמון
כשחם ולא מתחשק לבשל, הפתרון הכי בטוח לארוחת צהריים מהירה הוא סלט קוסקוס עם בטטות. מסעדת נינה החדשה מת"א מפנקת במתכון
אוסאמה דלאל משתף אותנו במתכון לקינוח הכי טעים וחגיגי מהמטבח הערבי - לילות ביירות, עוגת סולת מתוקה עם קצפת מלמעלה, סירופ מתוק ופירות יער טריים
על קינוח מאמונייה שמעתם? השף עומר עילואן ממסעדת עלה גפן חושף את המתכון שלו לקינוח סולת וגבינת צאן מהמטבח הערבי, שהוא בן יותר מ-1000 שנה
הימים שלפני פסח מוקדשים לחיסול החמץ שנותר במזווה. אורלי פלאי-ברונשטיין מציעה לכם להפוך את הקוסקוס לעוגת בסבוסה מפנקת ונימוחה
קשה להתנגד לעוד מעויין מתקתק מעוגת הבסבוסה. מיכל בוטון אופה בזריזות עוגת סולת מושלמת בניחוח עז של שקדים
מחפשים ארוחת בוקר מחממת ומהירה לימי החורף? השף רומן דימנט ממסעדת יוליה בנמל תל אביב מציג ארבע אופציות טעימות במיוחד לדייסות מפנקות של חורף
אחרי חיפושים ארוכים בהם לא מצא משהו מתוק בבית, החליט אורן גולדפינגר להכין מאפינס סולת של בננה וגזר
זה התחיל בסיר קטן, ועכשיו זו כבר התמכרות. אורן גולדפינגר מכין קציצות זולות ופשוטות של סולת וירקות
דנה מצאה את הפיתרון המושלם למי שמת על ניוקי, אבל מעדיף לנצל את הזמן הפנוי שלו למנוחה
פסטה ולחם משמינים? לא אם היא מבושלת אל דנטה ולא אם זה פומפרניקל. אכילת מזונות בעלי אינדקס גליקמי נמוך תחסוך מכם ספירת קלוריות ותעזור לכם לשמור על משקל יציב