עוגיות קיפלי הונגריות
מירב שיינר אופה קיפלי, עוגיות מעטפה הונגריות ויפות, תענוג מושלם של בצק פריך, דק וענוג, במילוי נהדר של אגוזים טחונים. לא יכולנו לבקש יותר
מירב שיינר אופה קיפלי, עוגיות מעטפה הונגריות ויפות, תענוג מושלם של בצק פריך, דק וענוג, במילוי נהדר של אגוזים טחונים. לא יכולנו לבקש יותר
איך מכינים בלינצ'ס דקיקים ואווריריים כמו של סבתא? המדריך שלנו יחשוף את כל הסודות הקטנים והטיפים לבלינצ'ס הונגרי אמיתי ומושלם כולל מתכון פשוט וקל בסופו
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אטריות ביצים עבות, עוף, כרוב, פפריקה ובצל מטוגן - לא תאמינו אבל גם להונגרים יש מוקפץ והילדים שלכם הולכים להתאהב בו בקלות
מירב שיינר ממנפת את אווירת ראש השנה ומכינה פאי תפוחים הונגרי, שרק נעשה טעים יום ביום שאחרי
אם יש עוגה שמוכיחה שהשלם עולה על סך חלקיו זאת כנראה עוגת אורנגולושקה - מאפה שמרים הונגרי מפואר שמורכב מעיגולי בצק קטנטנים משובצים בחמאה ואגוזים. אם יש קינוח חורפי ששווה את ההשקעה זה האחד
רות אוליבר בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
חיכינו כל השנה בסבלנות לרגע בו מזג האוויר יאפשר לנו להתמכר שוב לתבשילים המהבילים, הפעם בסגנון הונגרי - גולאש ברוטב אדום, סמיך ופיקנטי עם קוביות בשר נימוחות, הרבה בצל, תפוחי אדמה ושפצלה כמובן
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
סבתא מריקה הייתה אומרת שלגולאש טוב צריך בשר רך, פפריקה איכותית והררי בצל מטוגן היטב. במקום לעמוד ליד הכיריים 40 דקות, אורלי פלאי חושפת טריק לבצל שחום כהלכה ומכינה באמצעותו תבשיל גולאש חורפי מושלם
בהשראת ל"ג בעומר שבפתח מכינה אורלי פלאי-ברונשטיין רוקט קרומפלי - מאפה שכבות של תפוחי אדמה בסגנון הונגרי, מתובל בעקצוץ של פפריקה מעושנת ושפע בצל מטוגן
הבשלנים הביתיים בעמק בית שאן חוגגים מדי יום חמישי ביריד הסקיתומרקט, עם מאכלים מסורתיים מהונגריה, מרוקו, פרס, מצרים ועוד
ההחלטה של דניאל זך, שף כרמלה בנחלה בתל אביב, לשלב בתפריט אוכל אוסטרו-הונגרי, נעוצה היטב בשורשי ההיסטוריה. עכשיו הוא מציע הזדמנות קולינרית למסע בזמן
איך שלא תקראו להן: כופתאות ממולאות או גומבוץ, הן יהיו הקינוח האולטימטיבי של ההונגרים. הסבתות מגיעות ללמד אתכם
במדור אוכל עדות יגוללו כאן בשלנים את מתכוני העדה כמו שבישלו להם הסבתות. הפעם - פלצ'ינטה מהמטבח ההונגרי
במדור חדש יגוללו כאן בשלנים את מתכוני העדה כמו שבישלו להם הסבתות. הפעם - מנות עיקריות מהמטבח ההונגרי
במדור חדש יגוללו כאן בשלנים את מתכוני העדה כמו שבישלו להם הסבתות. הפעם - מנות ראשונות מהמטבח ההונגרי
ספר בישול חדש נוחת על המדפים ומנסה לגלות לנו שוב את מטעמי המטבח ההונגרי. המתכונים של סבתא ננה, שקיבץ עופר ורדי הנכד, בהחלט שווים עמידה על הסירים
נכון שמזג האוויר לא אידיאלי למטבח המנחם של הונגריה, אבל אחרי סדנה אצל עופר ורדי ופטר שיקלושי, גלי רבינק יכולה להישבע שיש לה סבתא בבודפשט
איפה יאכלו הקבועים של יהודית ולאן נעלמה פסטה מיאה של יהודה הלוי?
כל כך פשוט וזול להכין קיורטוש לבד בבית, אבל השאלה היא האם קיורטושאים אמיתיים יעדיפו את החיסכון? לא בטוח