אורנגלושקה, היהלום שבכתר עוגות השמרים מהונגריה
אם יש עוגה שמוכיחה שהשלם עולה על סך חלקיו זאת כנראה עוגת אורנגולושקה - מאפה שמרים הונגרי מפואר שמורכב מעיגולי בצק קטנטנים משובצים בחמאה ואגוזים

אם יש עוגה שמוכיחה שהשלם עולה על סך חלקיו זאת כנראה עוגת אורנגולושקה - מאפה שמרים הונגרי מפואר שמורכב מעיגולי בצק קטנטנים משובצים בחמאה ואגוזים
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לערב חג עצמו, או אולי לקפה של אחר הצהריים, זה לא ממש משנה עם המאפה הריחני והנהדר הזה
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
תקראו לו איך שתרצו, דייניש, סינבון, או אפילו שנק קינמון. אם אתם מהמעריצים של המאפה הזה פשוט חובה לאפות אותו בבית, הריח יטריף אתכם ויש גם טריק קטן
מתכון לחטא האולטימטיבי - לחם נתלש בסגנון איטלקי מפוצץ גבינות, שום ושמן זית
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מתוקה, ריחנית ורכה - חלת הקינמון של תומר אומנסקי היא כל מה שצריך כדי לקבל את פני השבת
החורף סוף סוף מגיע, ודורש מאפה ריחני בתנור. מירב שיינר מכינה קרינגלה, מאפה דני שמקורו בבייגלה. מאפה שנקרא כמו טבעת זהב, במילוי שקדים חמאתי
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מאפה שמרים מפנק ומשובח בתוספת פניני סוכר. בפריז ניתן למצוא את המאפים הללו בכל קונדיטורית רחוב כמאפי בוקר של "לקחת וללכת" לצד האספרסו
מירב שיינר מזכירה לנו שהחיטה היא המלכה האמיתית של החג ומחליטה לעשות לה כבוד עם כתר שמרים משגע במילוי תרד וגבינות שיהפוך את שולחן שבועות למלכותי
מתגעגעים לטעם המעושן והמתקתק של בצלים במדורה, אבל הדבר האחרון שמתחשק לכם הוא לצאת החוצה? השפיות ממסעדת רינה ואליס מציעות לכם את הפתרון המושלם