5 מרכיבים פשוטים: צ'יזי רייס
מתכון קליל וכיפי לאורז מוקרם עם תירס שילדים אוהבים, מחמישה מרכיבים פשוטים שיש בכל בית (ויש גם אפשרות לשדרוגים נוספים)
בשיתוף סוגתמתכון קליל וכיפי לאורז מוקרם עם תירס שילדים אוהבים, מחמישה מרכיבים פשוטים שיש בכל בית (ויש גם אפשרות לשדרוגים נוספים)
בשיתוף סוגתפסטה נהדרת, פסטו בזיליקום, עגבניות שרי צלויות בתנור וכדורי מוצרלה. כך נראה סלט הפסטה המושקע והמעולה של אפרת ליכטנשטט ולנו יש את כל שלבי ההכנה בשבילכם
בשיתוף סוגתאין ולא תהיה פיצה טעימה יותר מזו שאתם מכינים לבד בבית לפי טעמכם האישי. אז הנה כמה טיפים שיעזרו לכם לחסוך כסף ואת הטלפון לשליח
מירב שיינר-דנצ'נקו מסדרת אותנו עם נשנוש כיפי, קליל ופשוט לשבועות של חיתוכיות ברוקולי עם מוצרלה ופרמז'ן, והן אפילו ללא סוכר או גלוטן, חובה בכל בית
בהרבה מקומות ברחבי הארץ, חרדל בר, חוביזות ותרד בר מכסים בעונה זו את האדמה הלחה. בשידוך עם בצל מטוגן וגבינת מוצרלה הוא הופך למילוי מלוח מושלם בתוך מאפה שמרים
צמות מוצרלה, גבינות ריקוטה, ג'יבן עיראקי וצפתית, אלה רק חלק מהגבינות שמייצרים בחוות הבופאלו היחידה בארץ במושב ביצרון. ביקור באיטליה הקטנה של השפלה
מה ההבדל בין ברי לקממבר, איך מומלץ לאכול את המנצ'גו, מה הסוד של גבינת השמנת הדנית? ואיזה יינות מגישים כליווי לארוחה? במיוחד לכבוד חג השבועות, אספנו עבורכם 6 גבינות ששווה להכיר ולהוסיף לארוחה גם ביומיום
מושחת, מוגזם, מעורר תאווה וגרגרנות. מירב שיינר-דצנ'נקו במתכון לחטא האולטימטיבי - לחם נתלש בסגנון איטלקי עם גבינות, שום ושמן זית
השף הלל תווקולי ממסעדת פאסטל צולה נתחים של דלעת, מערבב עם קרעי מוצרלה, אפונת שלג וסירופ דבש עם זרעי כוסברה ויוצר סלט צבעוני במרקמים שונים שנעים לנגוס בפה וכיף להגיש
תשכחו מטחינה או מיונז: לאיטלקים יש דרך משלהם לתת כבוד לחציל. קבלו מתכון שעושה הרבה רושם במעט מאמץ
אפשר לקרוא להם קציצות או לביבות או נגיסונים. אורלי פלאי מכינה נשנושים כיפיים לשבועות, ולכל השנה, שקשה מאוד להפסיק לאכול
השף ניר ויימן ממסעדת מל ומישל בת"א עוזר לכם לתכנן ארוחת שבועות מפילה עם פתיח של מטבל מוצרלה, לזניה פתוחה, דג בתנור וקינוח של פודינג אורז מתוק עם דובדבנים
חג הגבינות כבר נושף בעורפנו, וזה הזמן ללמוד על כמה מהשחקניות החשובות בשוק. גיום שנזי ממעדניית באשר ברעננה מספר על מוצרלה, פרמזן, גרויר, רוקפור וברינזה כחול לבן
החלק הקשה במתכון שלפניכם הוא להשיג תאנים בשרניות, מוצרלה בופאלו ובלסמי איכותי. האמת, לא כזה מסובך