סלט בוראטה עם עלים ירוקים ופירות קיץ
אין הרבה מנות שמתחשק לאכול בימים החמים, אבל אם יש משהו שתמיד מתאים אלה בוודאות מנות כאלה
אין הרבה מנות שמתחשק לאכול בימים החמים, אבל אם יש משהו שתמיד מתאים אלה בוודאות מנות כאלה
האוכל האיטלקי ממש לא מתחיל ונגמר בפיצה ופסטה, דווקא במקומות שמתמחים בהכנת אוכל איטלקי אמיתי אפשר למצוא מנות מרגשות עוד לפני שלב הבצקים. במסעדת פומו ברמת החיל התאהבנו בשידוך שעשו לגבינת הבוראטה המופלאה עם הארטישוק האיטלקי
צמות מוצרלה, גבינות ריקוטה, ג'יבן עיראקי וצפתית, אלה רק חלק מהגבינות שמייצרים בחוות הבופאלו היחידה בארץ במושב ביצרון. ביקור באיטליה הקטנה של השפלה
בוראטה, הגבינה החמאתית מדרום איטליה מיוצרת כעת בארץ ומעלה לדיון את השאלה הנצחית: האם אפשר לגייר מוצרים חו"ליים במהותם?