קונדיטוריה פומו: "איך לא חשבו על זה קודם", המהדורה המושחתת
מה שקורה כשהלקוחות לא רוצים לראות את הסוף של הקינוח
מה שקורה כשהלקוחות לא רוצים לראות את הסוף של הקינוח
חודשים ארוכים של התעקשות, הישרדות וחריצות הולידו תפריט שמפזר בבית שאלה אחת פשוטה - איך הם עשו את זה?
תחושת עייפות כללית מ*המצב* הפכה במהירות שני טוסטוסים למשהו קצת יותר אופטימי. ועוד לא דיברנו על האוכל
החורף אמנם עוד לא החליט אם הוא כאן כדי להישאר, אבל המסעדות כבר נכנסות לאווירה הקרירה ומספקות את הסחורה עם מנות חדשות שבהחלט שווה לצאת עבורן מהבית. אז איפה כדאי לאכול השבוע? הנה כמה אופציות לא רעות בכלל
האוכל האיטלקי ממש לא מתחיל ונגמר בפיצה ופסטה, דווקא במקומות שמתמחים בהכנת אוכל איטלקי אמיתי אפשר למצוא מנות מרגשות עוד לפני שלב הבצקים. במסעדת פומו ברמת החיל התאהבנו בשידוך שעשו לגבינת הבוראטה המופלאה עם הארטישוק האיטלקי
ביקור במסעדת פומו מחדד את הצרה הצרורה של שוק המסעדות בשנה האחרונה. אין זכר לביטוי אישי, אופי או ייחוד, ונותרת עוד מסעדה שמנסה לדבר לכולם
נדמה שבכל שבוע נפתחת בישראל מסעדה איטלקית חדשה. הפעם מדובר במסעדת פומו, שמביאה את המטבח של ארץ המגף לשכונת רמת החייל