ניוקי רומאי לארוחה הכי ישראלית
הוא הרבה יותר פשוט וקל להכנה מניוקי תפוחי אדמה והוא עשוי מחומרי הגלם הכי פשוטים וזמינים: סולת, חלב וביצים. יוגב ירוס במתכון רומאי עתיק שהפך מזמן לקלאסיקה ואנחנו מבטיחים לכם שלא רק אתם הולכים להתאהב אלא גם הילדים
הוא הרבה יותר פשוט וקל להכנה מניוקי תפוחי אדמה והוא עשוי מחומרי הגלם הכי פשוטים וזמינים: סולת, חלב וביצים. יוגב ירוס במתכון רומאי עתיק שהפך מזמן לקלאסיקה ואנחנו מבטיחים לכם שלא רק אתם הולכים להתאהב אלא גם הילדים
אורלי פלאי-ברונשטיין מתגייסת להעביר לכם את הבידוד בצורה קלילה וטעימה, בחמשת הימים הקרובים נעלה בכל יום מתכון, המורכב מחמישה מרכיבים בלבד שיש בכל בית, נתחיל עם נשנושי פרמזן מושלמים, כי אם גם אתם לא מצליחים להפסיק לנשנש - לפחות תעשו את זה כמו שצריך
בשיתוף סוגתכבר הרבה זמן ששמנו עין על המאפים של מאפיות הבוטיק ג'ייקובס, אז הצטרפנו אל טל סאסי, האופה הראשי שלהם, ליום במטבח, ויצאנו עם ארבעה מתכונים שווים וקלילים, הראשון בסדרה הוא מתכון למקלות גאודה ופרמזן נהדרים באופן מתריס, שעשויים מארבעה מרכיבים בלבד
מירב שיינר-דנצ'נקו מסדרת אותנו עם נשנוש כיפי, קליל ופשוט לשבועות של חיתוכיות ברוקולי עם מוצרלה ופרמז'ן, והן אפילו ללא סוכר או גלוטן, חובה בכל בית
כשנדמה שאי אפשר יותר לחדש ולגוון, מגיע עוד מתכון שטורף את כל הקלפים: החיבור בין תפוח אדמה אפוי בתנור עם שום, פרמזן ופטרוזיליה יוצר מעין צ'יפס נימוח בפה שאי אפשר להפסיק לאכול
שמן עץ הזיתגם בחג השבועות לא מוותרת אורלי פלאי על תפוחי האדמה האהובים ועוטפת אותם במעטה פריך של פירורי לחם, פרמזן ושום שהכי כיף להגיש בקונוסים או כוסות אישיות ולנשנש במהלך הארוחה
אחת המסעדות האהובות ביותר, קפה איטליה של האחים ירזין, מוציאה ספר בישול חדש. זה הזמן להגיש לכם את המנה המנצחת - חציל עם פרמזן ויש גם מתכון לרוטב עגבניות ביתי
עונת היורו בעיצומה, הימים הארוכים מזמינים לאירוח נעים של חברים ובני משפחה ונעמה נויהואוז נרתמת לאפות לכם את הנשנוש המושלם לצד הבירה- מאפים קטנים בסגנון פחזניות עם עוקצנות של פתיתי צ'ילי ופרמזן. תענוג אמיתי שגם אפשר לארוז ולקחת לים
מושחת, מוגזם, מעורר תאווה וגרגרנות. מירב שיינר-דצנ'נקו במתכון לחטא האולטימטיבי - לחם נתלש בסגנון איטלקי עם גבינות, שום ושמן זית
למה רק מתוק? אורלי פלאי-ברונשטיין מפליאה לגלגל בצק פריך במילוי מלוח וממכר של עשבי תיבול, פרמזן ואגוזים קצוצים. כזה שמתאים בדיוק לבראנץ' מפנק, ליד הסלט של ארוחת הערב או פשוט ליד הקפה
סוגתאחרי ששומרי הכשרות נאלצו להסתפק בתחליפים מגיעה הבשורה מאיטליה: גבינת פרמזן מקורית וכשרה שתיוצר במיוחד לישראל ולארה"ב
באחת מהפריצות הקשות שספג אי פעם עולם הגבינות, גנבה כנופיית שודדים גבינת פרמזן מצפון איטליה ששוויה מוערך בקרוב ל-900 אלף דולר
למרות התשוקה לפחמימה שמביא עמו הסתיו שבדרך, נעמה נויהאוז מכינה קישים קטנים וחינניים במילוי הרמוני שמתאים לכל אירוח: בטטה, פולנטה, פרמזן ואגוזים
עד אתמול קנינו ואגרנו במקרר גבינות בהתלהבות. עכשיו הגיע הזמן לחשוב מה עושים עם כל השאריות, והינה רעיון - מתכון לעוגיות שורטברד
חג הגבינות כבר נושף בעורפנו, וזה הזמן ללמוד על כמה מהשחקניות החשובות בשוק. גיום שנזי ממעדניית באשר ברעננה מספר על מוצרלה, פרמזן, גרויר, רוקפור וברינזה כחול לבן
שלא יעבדו עליכם! פנינו לשפית תמר כהן-צדק כדי להבין מיהי הפרמזן האורגינלית ואיך משלבים אותה במנות. ויש גם מתכון
כשביקשו ממנה להוציא ל-300 עופות את הגרג'לה מהתחת, דנה מלמד ברחה מהמלון באילת חזרה לת"א. 15 שנה אחרי היא נותנת לעוף יפה, יפה במוצרלה ובפרמז'ן