עוגיות פרמזן קלות ומופלאות
מדהים כמה שעוגיות הפרמזן המלוחות האלו קלות להכנה מצד אחד וממכרות מצד שני
מדהים כמה שעוגיות הפרמזן המלוחות האלו קלות להכנה מצד אחד וממכרות מצד שני
ויש גם טיפ קטן אך ממזרי שיעזור לכם להתמודד עם אורחים קצת ספונטניים מדי
חובבי גבינות נדהמו לגלות שגבינת הפרמזן אינה צמחונית והזדעזעו עוד יותר לגלות מאיזה איבר בגופן של החיות מייצרים אותה: "אני יכול ללכת לבכות עכשיו"
מתכון לחטא האולטימטיבי - לחם נתלש בסגנון איטלקי מפוצץ גבינות, שום ושמן זית
מה מייחד את הגבינה הזו לעומת קרובות משפחה שלה ואיך מייצרים אותה - הנה כמה דברים שאולי לא הכרתם
תפוחי האדמה הם התוספת הכי אהובה, הפעם במעטה פריך של פירורי לחם, פרמז'ן ושום שהכי כיף להגיש לילדים בקונוסים או כוסות אישיות ולנשנש במהלך הארוחה
חצילים, רוטב עגבניות, פרמז'ן וזהו. אולי רק קצת שמן זית ותיבול טוב ויש לכם את אחת המנות האיטלקיות הכי טעימות שתוציאו מהתנור ואין בה אפילו טיפת בצק
כמעט עשור של קריירה קולינרית אינטנסיבית הוכיח שמוניקה גלר יודעת לבשל על המסך, וקורטני קוקס מנסה לספק קבלות גם בעולם האמיתי
הוא הרבה יותר פשוט וקל להכנה מניוקי תפוחי אדמה והוא עשוי מחומרי הגלם הכי פשוטים וזמינים: סולת, חלב וביצים. יוגב ירוס במתכון רומאי עתיק שהפך מזמן לקלאסיקה ואנחנו מבטיחים לכם שלא רק אתם הולכים להתאהב אלא גם הילדים
אורלי פלאי-ברונשטיין מתגייסת להעביר לכם את הבידוד בצורה קלילה וטעימה, בחמשת הימים הקרובים נעלה בכל יום מתכון, המורכב מחמישה מרכיבים בלבד שיש בכל בית, נתחיל עם נשנושי פרמזן מושלמים, כי אם גם אתם לא מצליחים להפסיק לנשנש - לפחות תעשו את זה כמו שצריך
כבר הרבה זמן ששמנו עין על המאפים של מאפיות הבוטיק ג'ייקובס, אז הצטרפנו אל טל סאסי, האופה הראשי שלהם, ליום במטבח, ויצאנו עם ארבעה מתכונים שווים וקלילים, הראשון בסדרה הוא מתכון למקלות גאודה ופרמזן נהדרים באופן מתריס, שעשויים מארבעה מרכיבים בלבד
מירב שיינר-דנצ'נקו מסדרת אותנו עם נשנוש כיפי, קליל ופשוט לשבועות של חיתוכיות ברוקולי עם מוצרלה ופרמז'ן, והן אפילו ללא סוכר או גלוטן, חובה בכל בית
כשנדמה שאי אפשר יותר לחדש ולגוון, מגיע עוד מתכון שטורף את כל הקלפים: החיבור בין תפוח אדמה אפוי בתנור עם שום, פרמזן ופטרוזיליה יוצר מעין צ'יפס נימוח בפה שאי אפשר להפסיק לאכול
אחת המסעדות האהובות ביותר, קפה איטליה של האחים ירזין, מוציאה ספר בישול חדש. זה הזמן להגיש לכם את המנה המנצחת - חציל עם פרמזן ויש גם מתכון לרוטב עגבניות ביתי
עונת היורו בעיצומה, הימים הארוכים מזמינים לאירוח נעים של חברים ובני משפחה ונעמה נויהואוז נרתמת לאפות לכם את הנשנוש המושלם לצד הבירה- מאפים קטנים בסגנון פחזניות עם עוקצנות של פתיתי צ'ילי ופרמזן. תענוג אמיתי שגם אפשר לארוז ולקחת לים
למה רק מתוק? אורלי פלאי-ברונשטיין מפליאה לגלגל בצק פריך במילוי מלוח וממכר של עשבי תיבול, פרמזן ואגוזים קצוצים. כזה שמתאים בדיוק לבראנץ' מפנק, ליד הסלט של ארוחת הערב או פשוט ליד הקפה
אחרי ששומרי הכשרות נאלצו להסתפק בתחליפים מגיעה הבשורה מאיטליה: גבינת פרמזן מקורית וכשרה שתיוצר במיוחד לישראל ולארה"ב
באחת מהפריצות הקשות שספג אי פעם עולם הגבינות, גנבה כנופיית שודדים גבינת פרמזן מצפון איטליה ששוויה מוערך בקרוב ל-900 אלף דולר
למרות התשוקה לפחמימה שמביא עמו הסתיו שבדרך, נעמה נויהאוז מכינה קישים קטנים וחינניים במילוי הרמוני שמתאים לכל אירוח: בטטה, פולנטה, פרמזן ואגוזים
עד אתמול קנינו ואגרנו במקרר גבינות בהתלהבות. עכשיו הגיע הזמן לחשוב מה עושים עם כל השאריות, והינה רעיון - מתכון לעוגיות שורטברד
חג הגבינות כבר נושף בעורפנו, וזה הזמן ללמוד על כמה מהשחקניות החשובות בשוק. גיום שנזי ממעדניית באשר ברעננה מספר על מוצרלה, פרמזן, גרויר, רוקפור וברינזה כחול לבן
שלא יעבדו עליכם! פנינו לשפית תמר כהן-צדק כדי להבין מיהי הפרמזן האורגינלית ואיך משלבים אותה במנות. ויש גם מתכון
כשביקשו ממנה להוציא ל-300 עופות את הגרג'לה מהתחת, דנה מלמד ברחה מהמלון באילת חזרה לת"א. 15 שנה אחרי היא נותנת לעוף יפה, יפה במוצרלה ובפרמז'ן