קרנבל של תוספת: תפוחי אדמה צבעוניים בכוסברה וצ'ילי
בטח שאפשר להכין את המתכון עם תפוחי אדמה רגילים, אבל למה לא להשתמש בכל צבעי הקשת אם אפשר?
בטח שאפשר להכין את המתכון עם תפוחי אדמה רגילים, אבל למה לא להשתמש בכל צבעי הקשת אם אפשר?
השורש הכתום מכיל יותר פחמימות מירקות אחרים, אבל יש בו גם המון רכיבים תזונתיים ואם תבחרו בדרך הבישול הנכונה, בטטה יכולה להיות מרכיב חשוב ומשביע מאוד בדיאטה שלכם
חן מזרחי מסדרת אותנו שוב עם ארוחת צהריים מושלמת וקלילה לכל המשפחה: עוף ובטטה צלויים ומתקתקים במרינדה ממכרת, והכי חשוב - בתבנית אחת
נדמה לכם שכבר שלפתם את כל הקלפים בארוחות החג האחרונות ואתם לא יודעים עם איזו מנה תפתיעו את האורחים? השף שגב משה במתכון יצירתי ושונה לבטטות צלויות בקרם תאנים וגבינה כחולה, ויש גם גרסה לשומרי הכשרות
שרונה מרקטבערב החג בין כל שלל המנות שעולות על השולחן, תמיד כדאי שתהיה לכם מנה אחת שאי אפשר לפספס איתה, כזו שתמיד מצליחה, מנה שכולם, מקטן ועד גדול, יטרפו בהנאה - שוקי עוף ובטטות בזיגוג דבש וטריאקי עם שומשום, היא המנה המנצחת שלנו
בשיתוף עוף טובעז תלם מלמד איך מוציאים את המקסימום מהשורש הכתום, ונותן טיפים כדי שגם לכם יצאו בטטות אפויות מושלמות עם שוליים פריכים מקורמלים ופנים נימוח
כשחם ולא מתחשק לבשל, הפתרון הכי בטוח לארוחת צהריים מהירה הוא סלט קוסקוס עם בטטות. מסעדת נינה החדשה מת"א מפנקת במתכון
סוגתמדענים יפנים החליטו לבדוק מה ניתן לעשות עם המים של הבטטה אחרי הבישול, והגיעו לתוצאות מפתיעות. לטענתם, בתהליך הבישול והאידוי של הבטטה נוצרות תרכובות שמשבשות את הורמוני הרעב
מלך ספרי הבישול, בני סיידא, מתארח אצל אורלי פלאי ומבשל איתה מרק בטטות ועדשים טבעוני שמכינים בקלי קלות, מתוך ספרו "אוכל טבעוני"
בשיתוף סוגת