עיקרית שעובדים עליה 10 דקות, ועוגיות שוקולד פרווה מושחתות: ארוחת שישי מושלמת
חלה שהיא כמו מתנה, ברוקולי כמו שעוד לא פגשתם, נתח אונטריב שתעבדו עליו פחות מעל סלט (והתוספת כבר בפנים), ועוגיות שוקולד פאדג'יות מושלמות, תראו איזו ארוחת שישי הרמנו לכם
חלה שהיא כמו מתנה, ברוקולי כמו שעוד לא פגשתם, נתח אונטריב שתעבדו עליו פחות מעל סלט (והתוספת כבר בפנים), ועוגיות שוקולד פאדג'יות מושלמות, תראו איזו ארוחת שישי הרמנו לכם
מה עושים כששבועות נופל על שבת? מכינים חלת כדורים נתלשת וחגיגית ממולאת גבינות למרכז שולחן החג. ויש גם טיפ של מאפיות שיהפוך את המילוי אפילו לטעים יותר
בשיתוף רמי לויביקרנו בפתח תקווה. ואחרי שסיימנו להריץ בראש את כל הדאחקות על העיר המושמצת, הגענו לסנדוויץ' של אמא, המשכנו לצחוק, אבל הפעם מכל הסיבות הנכונות
אל תרגישו מאויימים ומאויימות מהמראה של חלת המפתח. אינס ינאי מלמדת דרך פשוטה וקלה לקליעת החלה הייחודית, שלפי האמונה תפתח לכם לא רק את התיאבון אלא גם את שערי הפרנסה
מאפה גוזלמה זריז על המחבת, פיצה מעולה מבצק שלא מצריך שמרים וחלה ללא התפחה. אחרי יותר מדי זמן בלי קמח, כל מה שצריך זאת פחמימה טעימה שמכינים בדקה, נו טוב, 10 דקות
אנחנו כבר חולמים על יום שישי, ומתכוננים אליו עם מתכון של נעה עינת לחלת שום ועשבי תיבול קלועה, טעימה ומרשימה, כולל אבקת קסם שתעזור בהתפחה
בשיתוף סוגתהוואגיו מבטיח ומקיים, החלה אימתנית, תפוחי האדמה סוף סוף מספקים קבלות, אבל הכי מרשים כאן זה דווקא האנשים
דייליס (Daily's) מבית סופר-פארם משיקה קונספט חדש לסוף השבוע. החל מיום שישי הקרוב Daily's תחל להציע מאפים, לחמים, עוגות, עוגיות, זרי פרחים, ואביזרים למטבח. בשלב הראשון הקונספט יפעל בסניף Daily's בהרצליה פיתוח בימי חמישי ושישי ובהמשך, צפויה להתרחב בהדרגה
בפשטות ובקלות נותנת אדווה רויז לחלות שלה מראה משגע ומעוצב - ענפי רוזמרין או מרווה נשזרים ברישול בין הרצועות, וגולת הכותרת - כל חלה נארזת בנייר האפייה עליו נאפתה, כמו מתנה חלומית לסופ"ש
מאפיית אנג'ל, המאפייה הגדולה בישראל בעלת ותק של יותר מ-90 שנה, משיקה לקראת ארוחות החג של חגי תשרי חלה קלועה של שבת, רכה במיוחד, מ- 100% קמח כוסמין מלא.
למרות שזה נראה ככה, אין כאן טכניקה מיוחדת
אתם עדיין מתלבטים איזה קינוח להביא לשולחן החג, הם אוטוטו מתחילים לחשוב על חנוכה
ארגז של קוקטיילים, חלה לשבת ושק ענקי של תפוחי אדמה: טועמי "חדש על המדף" סופ"שיים
בלי צמות, בלי קליעות, בלי שטויות ובלי חוכמות, אבל עם התנפלויות
מרקם רך ומענג, טכניקה כמו של מאפה קראנץ ומילוי מלוח, עוקצני ובועט
מה עוד אפשר לבקש ליד הקפה של שבת? אור בן אוליאל מכין חלת קופים מתוקה וריחנית מקמח כוסמין תופח ללא שמרים וללא התפחות, עשויה כדורים כדורים טבולים בחמאה, סוכר וקינמון. רק לתלוש ולהתמכר לטעם
בשיתוף סוגתיש כאן בצק אחד, שלוש אפשרויות עיקריות ואינספור סופי שבוע שבהם הכול התחבר אחד לשני
היא תתפוס לא מעט תשומת לב בשולחן המשפחתי, ותנצח גם סתם בראנץ' אופטימי של סופ"ש
אנחנו יודעים שקצת הגזמתם בסופ"ש האחרון עם האוכל, אבל אף אחד לא הולך להאשים אתכם היום בשחיתות
עוד רגע פורים ואיילה ג'ני נזכרת בנגולה, מאפה החג המתקתק שהחביא ביצים קשות והותיר אחריו שובל ילדות ריחני וטעים
מתוקה, ריחנית ורכה - חלת הקינמון של תומר אומנסקי היא כל מה שצריך כדי לקבל את פני השבת
בשיתוף סוגתאוהבים להכין בבית לחמי מחמצת? רוצים למלא את הבית בריח של חלה טריה? תקופת הסגר והחגים הם בדיוק הזמן לשלב כוחות וללמוד מהאופה תומר בלס להכין חלת דבש ושקדים ממחמצת, בקלות
קורונה או לא קורונה, הראש שלנו כבר לגמרי בערב ראש השנה, ולא משנה באיזה הרכב תחגגו - חלה מתוקה תהיה על השולחן שלכם. ליאת נעמי שירית עם מתכון לחלה מיוחדת במינה, ממולאת בריבת תאנים, שמן זית וחומץ בלסמי
ליאת נעמי שירית מפנקת אותנו לקראת שבת במתכון לקובנה מבצק מהמם. לא צריך ללוש, לפתוח, לרדד, או לגלגל, ואפילו לא לחכות כל הלילה. והכי חשוב - זאת תהיה הקובנה הכי טעימה שתאכלו בחיים
שוק הכרמל הוא הלב הקולינרי הפועם של תל אביב. לצד כל המקומות הוותיקים צצים כל הזמן חידושים, ומה שבטוח - תמיד קורה שם משהו מעניין. הנה חמישה מקומות חדשים, ילידי מחזור קורונה 2020, לכו לעשות להם קבלת פנים יפה
אם אתם נלחצים רק לשמע המילה 'שמרים' או פשוט תמיד נזכרים ברגע האחרון - אורן לוקסנבורג שולף את הנשק הסודי שלו - חלה שחומה וריחנית לשבת בלי שמרים ובלי התפחות
בשיתוף סוגתמשבר הקורונה פגע פגיעה אנושה בעשרות אלפי עובדים ובעלי עסקים ברחבי ישראל. אולם שמחנו לגלות כי ישנם מי שדווקא מתוך המשבר מצאו לעצמם נישה חדשה שתוך זמן קצר הפכה להיות להצלחה מסחררת, "חלאתי" וזהו סיפורה
בשיתוף חלאתייש המון מתכונים לחלות, מתוקות יותר או פחות, בכל מיני צורות. המתכון הזה הוא בסיסי, שלוש-ארבע שעות, ומהתנור שלכם תפציע חלה ביתית טרייה וטעימה מחומרי גלם בסיסיים שיש בבית. בין לבין אפשר לקפל כביסה או סתם לנמנם. נקרא לה ברוח התקופה חלה פשוטה לימים לא פשוטים
אבי ביטון מכין בסוליקה מאפה בצק עלים זהוב ממולא בשר המכונה 'חלת בשר'. עכשיו גם אתם יכולים להכין כזו בבית ואפילו בקלות, בלי בצק שמרים והתפחות, חלת הבשר הזאת דורשת מינימום עבודה והיא הולכת להיות הכוכבת של שולחן השבת
אין כמו חלה ריחנית שיוצאת מהתנור כדי למלא את הבית בניחוחות חגיגיים של שבת. השף אביב משה לא מוותר על הכנת חלה ביתית ומשתף אותנו במתכון לחלה שלו
מה צריך לחלה מושלמת? למה העוגה צונחת? באיזה שמרים עדיף להשתמש? ועוד שאלות שמעסיקות כל אופה ביתי. אתם שאלתם - ארז קומרובסקי עונה וגם נותן טיפים
בשיתוף סוגתאף שולחן שבת לא שלם בלעדיה, היא רכה, אוורירית וקסומה, ומפיצה ריח נעים בכל הבית, לכבוד הסופ"ש אספנו לכם ארבעה מתכונים של חלות שאנחנו אוהבים במיוחד, יאללה לעבודה
מתכון קל וטעים לפודינג לחם מלא ועשיר בשוקולד מתוך ספר האפייה של מאיה דרין "דיסקו מתוקים". שאריות של חלה מתוקה מעולם לא היו כה מופלאות
מירב שיינר דנצ'נקו מציגה את הגרסה שלה לפלעצל - לבצק היא מכניסה תפו"א מבושל ובצל מטוגן, והתוצאה: חלה זהובה ממש, מבפנים ומבחוץ, עם טעם מעט מעושן, נפלא ומיוחד, מזל שהמתכון מתאים ל-2 חלות
השף ברק יחזקאלי הופך את סיר הדגים ברוטב חריימה שנשאר משבת לסינייה משגעת עם יוגורט וקוביות חלה שסופגות לתוכן את כל העושר הזה
בשיתוף שטראוסלקראת שבת מירב שיינר-דנצ'נקו אופה לנו את הלחם המפורסם מסיציליה - לה מפלדה - לחם בעל מעטה זהוב פריך ומרקם פנימי רך מאד עם נוכחות מכובדת של שומשום, מעין לחמניות חלה אישיות שיככבו על שולחן השבת, כמו גם בשאר ימות השבוע
לכבוד עלייתה לאוויר של משחקי השף קונדיטור והצטרפותו של ארז קומרובסקי, גורו האפייה שלנו, לצוות השיפוט, ביקשנו להפנות אליו את שאלות הגולשים בנושאי אפייה, ארז קיבל את כל השאלות וענה - כי גם לחובבנים מגיע! עכשיו לכו תאפו עוגה
שלושה מתכונים לחלות מנצחות: אחת קלאסית ופשוטה, אחת ורודה ויפה, ואחת עם גימיק שגונבת את ההצגה
אם גם אתם נתקעתם עם הסוף של החלה משישי, זה בדיוק מה שאתם צריכים כדי להתפנק על ארוחת בוקר מדוגמת של פאן דה מי אבוקדו וסלמון עם רוטב שכמותו עוד לא אכלתם
הבלוגרית חן מזרחי מהבלוג חן במטבח מלמדת אותנו איך לקלוע חלות יפות יפות לשבת, רק תעקבו אחרי הסרטון וגם אתם תוכלו לעשות זאת בקלות
קשה לחשוב על דברים יותר טעימים מחלה טרייה שזה עתה יצאה מהתנור. אבל אם תטמינו בתוכה מילוי מפתיע של פטריות, כרישה ושקדים תקבלו מנה שהיא שיחוק לפיקניק, בראנץ' או ארוחת ערב משודרגת של אמצע השבוע
ארוחה משפחתית טובה לא שלמה בלי חלה טרייה היישר מהתנור. מחלת כדורים מפתה ועד מילוי בצל וערמונים - הנה חמישה רעיונות שיציפו את הבית בריחות משגעים
סמבוסק במילוי בשר, תחתיות ארטישוק ממולאות וחלת כדורים חגיגית. הבשלנית סוליקה בוסקילה שאחראית על המטעמים במסעדת אווה סאפי מתחילה את השנה ברגל ימין עם מנות ראשונות למרכז השולחן שיעשו הרבה שמח
אחת מהמנות שחובה להגיש בארוחת ראש השנה היא החלה. איש הלחם והקונדיטור סער מור מבית הספר דן גורמה מדגים איך מכינים חלות שושנים נפלאות שישאירו את האורחים פעורי פה
מזג האוויר והחופש הגדול הם תירוץ מצוין לארוז את הארוחה ולצאת לאכול על שפת הים, בבריכה או לרבוץ בפארק. אז מה לוקחים? טוב ששאלתם, כי יש לנו 5 מתכונים לפיקניק המושלם
אחרי שתכינו פעם אחת חלת בריוש, לא בטוח שתוכלו לחזור אחורה לחלה המוכרת והרגילה. הקונדיטור ליאור גולן מ"לחם ליאור" בכפר סבא מלמד להכין את החלה הכי רכה וחמאתית שתטעמו
הן מקשטות את השולחן, מפיצות ריח מעלף בכל הבית וכיף לבצוע אותן ולטבול בכל תבשיל. האופה אורי שפט ממאפיית לחמים מגלה את כל הסודות לחלות מטריפות שיקצרו מחמאות מקיר לקיר
הם זן התפוחים שסובלים מהדימוי הכי בעייתי, אבל אל תחמיצו בחודשים הקרובים את הגולדן דלישס הזהובים. ארז קומרובסקי מפציר בכם לאפות אתם חלות מתוקות, להכין מהן ברד פודינג, לשלב בסנדביץ' חרפרף ואפילו לשדך אותם לרוטב של קציצות עוף