הפיתה מביאה את עצמה: לביבות עיג'ה עיראקיות בקלי קלות
הדרך הכי טעימה שאנחנו מכירים לאכול הרבה ירקות וירוקים. הכי כיף לאכול בפיתה עם סלט ירקות וטחינה
הדרך הכי טעימה שאנחנו מכירים לאכול הרבה ירקות וירוקים. הכי כיף לאכול בפיתה עם סלט ירקות וטחינה
אל תחכו לסופ"ש: בימי הקיץ החמים, אין דבר כיף יותר מלחזור הביתה ולתקתק ארוחת דגים זריזה שדורשת זמן צלייה מועט, לא מכבידה, עסיסית וטעימה
'יכין' של חברת זנלכל יוצאת לראשונה מהשימורים לזירת הקפואים ומשיקה את סדרת "בריאבוע", סדרת מוצרים קפואים שפותחה בישראל ומנגישה זמינות ונוחות שימוש באמצעות קוביות קפואות של עשבי תיבול וסופר-פוד, עם שמירה על הערכים התזונתיים
הרבה עשבי תיבול קצוצים, תוספת חמוציות ותיבול מדוייק ומעל הכל - קינואה ועדשים שחורות. התוספת המושלמת בשולחן חג השבועות
השף שניר אנג-סלע (לירי לאונג') מחזיר אותנו לשגרה בכיף עם סלט עלים מרענן, וחושף בפנינו את הסוד שלו לרוטב הסלט המושלם
המאכל הכי פופולרי של החורף הוא מרק, ולא בכדי. הוא מחמם, משביע ובריא. אספנו את כל התוספות הכי בריאות שיעניקו עוד קיק של טעם ובריאות לסיר שמתבשל בימים אלה בכל בית בישראל
מנטה הוא עלה תבלין פופולרי במיוחד. הריח והטעם שלה גורמים לרבים להוסיף אותה למאכלים שונים, ולתה כמובן. כעת חוקרים גילו שנענע יכולה לעשות הרבה יותר מזה
קציצות עוף רכות ועסיסיות שהסוד שלהן טמון ברוטב. אחרי שתזללו אותן לצהריים מעל אורז לבן, תוכלו לארוז את הקציצות האלה למחרת בסנדוויץ' שיספוג אליו את כל הרוטב
. ריזוטו קטיפתי עם פטרוזיליה, בצל ירוק ותרד שמנקדים את האורז בירוק וגם מוסיפים למנה האטלקית הרבה רעננות וקלילות
פטרוזיליה היא עשב התיבול שתמיד היה שם בסביבה, לפעמים נתקע בשיניים, ועדיין כנראה שלא שמתם לב אליו במיוחד ואולי גם קצת לקחתם כמובן מאליו. לא בטוח שתמשיכו להתייחס אליה ככה אחרי שתגלו את כל התועלות שעשב התיבול הזה יכול להביא לכם
לא משנה אם תכינו את הלחמניות האלו בבוקר, בצהריים או בערב, בשניה שתוציאו את התבנית מהתנור ותניחו על השולחן הן יתלשו להן בהנאה ויזללו ברגע
סלט ירוק, רענן ועשיר עם עשבי תיבול, פיצוחים פריכים ועוד שלל פינוקים. סלט חובה בכל אירוח
אנחנו כבר חולמים על יום שישי, ומתכוננים אליו עם מתכון של נעה עינת לחלת שום ועשבי תיבול קלועה, טעימה ומרשימה, כולל אבקת קסם שתעזור בהתפחה
תבשיל דגים מרשים, מלא בטעמים ובירוקים, שאינו דורש הרבה עבודה או זמן בישול ארוך. פשוט זרקו לסיר, ואל תשכחו להתארגן על חלה
אינס חושפת את הסוד הכמוס של סבתה - האורז העשיר, הצבעוני ומלא ההפתעות שנכנס בדרך כלל לתוך הממולאים, מקבל כבוד כמנה בפני עצמו, ואפילו לא צריך לעבוד קשה בשביל זה. אנחנו יודעים איזו תוספת תכינו בחג הזה
אורז, עדשים שחורות, המון המון בצל מטוגן ושחום וגם שלל עשבי תיבול טריים - הכול נכנס יחד לסיר
גולשת טיקטוק הדגימה כיצד היא מפרידה את הפטרוזיליה מהשורש באמצעות פומפיה. הסרטון זכה למעל מיליון צפיות, אבל לא כולם אהבו את הרעיון מסיבה מובנת. צפו ותשפטו
לא בטוחים איך לבשל אורז מלא? אורלי פלאי-ברונשטיין תגרום לכם להתאהב בו עם מנה שהיא טייק אוף לאורז הירוק הפרסי וגם נותנת טיפ שיהפוך אותו לאורח קבוע במטבח
הסתיו עושה לאינס ינאי חשק להכין לחם שמרים ריחני ממולא עשבי תיבול, כזה שהכי כיף להגיש למרכז השולחן חם מהתנור, ופשוט לתלוש ממנו חתיכות
מה משותף לכוסברה, מרווה, נענע, רוזמרין, בזיליקום וטימין? כולם טעימים מאוד ומשדרגים מנות - אבל כולם גם מלכלכים מאוד את הידייים ומצריכים עבודת נמלים בהפרדת העלים מהגבעול. אבל - לא עוד
הם נהדרים מעל פסטה, בתוך מרק אסייתי או בסלט, אבל עלים של בזיליקום טובים גם לגירוש רדיקליים חופשיים מהגוף שלנו, טיפול נגד דלקות וזיהומים, הפחתת רמת הסוכר בדם ועוד. כך הם יכולים לסייע לבריאות כעלים, תמצית או שמן
בין אם אתם מאוהביה או משונאיה, לכוסברה יש עוד כמה הפתעות בשרוול מלבד הטעם הייחודי שלה. אספנו כמה מהיתרונות הבריאותיים הבולטים של עשב התיבול הכי שווה בגינה
מתכון שני בהפקת המתכונים שלנו עם משפחת שכטר לראש השנה, והפעם יצאנו עם מתכון לכתף טלה - מנה מרשימה וקלה להכנה, המוגשת לצד אורז יסמין חגיגי עם המון עשבי תיבול
אין מומחה גדול יותר מאבי ביטון לתקתק לנו מנה חגיגית לראש השנה של עוף שלם ממולא בקרעי חלה, קבלו את המתכון שהולך לשדרג פלאים את כישורי האירוח שלכם
את הפקת המתכונים שלנו עם eats קפיטריה, אחד מבתי הקפה הכי שווים בתל אביב, אנחנו סוגרים עם שני מתכונים לקופסת האוכל האולטימטיבית - צבעונית, מזינה, משביעה וטעימה - ככה עושים את זה
מסעדת הזקן והים, מוסד יפואי ותציק ואהוב - אז מה לאכול שם? ברור שדג שלם וטרי אפוי בים של עשבי תיבול
סלט קוסקוס ירוק וקיצי מלא בעשבי תיבול ופיסטוקים הוא רק אחד מתוך ארבעה מתכונים שמיכל אפשטיין מקפיטריה EATS ארזה לנו לפיקניק המושלם אותו אתם יכולים לקחת לפארק, לבריכה, לחוף הים או סתם לגינה מתחת לבית
אוהבים אותה או שונאים אותה - מה שבטוח זה שאף אחד אינו אדיש אליה. מה גורם לכל כך הרבה אנשים לשנוא כוסברה ולחשוב שיש לה טעם של סבון? התשובה נמצאת בגנים
השחיין הפאראולימפי באשר חלבי מראה איך בכמה צעדים פשוטים אפשר לשדרג חביתה פשוטה לכדי מנה טעימה המתאימה לאימונים. צפו
איך בוחרים עשבי תיבול טריים? איך אפשר להאריך את חייהם במקרר? ואילו עשבי תיבול ניתן להקפיא? כל הדברים שאנחנו ממש חייבים לדעת על התבלינים הטריים שנכנסים אלינו כמעט לכל מנה
השפית תמר כהן-צדק (ממסעדת הס 4) שואבת השראה מהמטבח האיטלקי הפשוט, ומלמדת כיצד מכינים מנות עוף טעימות להפליא עם מינימום מצרכים והשקעה
סלט פסטה קר הוא הדרך הקלילה להנות מפסטה גם בצהריים חמים במיוחד. הפעם המנה הפופולרית זוכה לשדרוג מיוחד עם פסטו ים תיכוני מנצח ועגבניות שרי מתקתקות וצלויות
למה רק מתוק? אורלי פלאי-ברונשטיין מפליאה לגלגל בצק פריך במילוי מלוח וממכר של עשבי תיבול, פרמזן ואגוזים קצוצים. כזה שמתאים בדיוק לבראנץ' מפנק, ליד הסלט של ארוחת הערב או פשוט ליד הקפה
חם לכם ואתם מתקשים לאכול מאכלים כבדים? עלים וירקות ירוקים הם הפיתרון הכי זמין ובריא בצלחת שלכם, מלבד הטעם, הם מציעים אינספור יתרונות בריאותיים. וכן, כל מה שירוק זהב הוא
כמו בכל דבר בחיים, גם על העדפות וטעם של עשבי תיבול לא תוכלו להגיע להסכמה. יש כאלה שאוהבים חלק ושונאים אחרים, וההיפך. על דבר אחד אי אפשר להתווכח - הם הדבר הכי בריא בצלחת שלכם
בני ישראל הלכו במדבר 40 שנה, וישנם שפים שגם יעשו כך, במקום לעשות קיצורי דרך בבישול - לרגל החג, קיצורי הדרך ששפים שונאים
ריחן עם פסטה, נענע בתה וכוסברה - שאפשר לאהוב או לשנוא אותה. כל הדברים שלא ידעתם עשבי התיבול המוכרים לכם
הילה קריב מקבלת את הבלוז מהחגים המשפחתיים, ויוצאת למסע עשבים בעקבות חביתת ירק
מתכון נוסף בסדרת עשבי התיבול של ערן ירוחם והשבוע: פסטה בעשבי תיבול
ערן ירוחם מזכיר ששבועות זה לא רק גבינות ועוגות ומביא טנא גדוש במתכוני עשבי תיבול ויין היישר מן השדה