כמה קל, ככה טעים: ממולאים אסייתיים עם עוף וירקות
עם קריצה למטבח האסייתי ובלי טרחה של הכנת בצק לגיוזה, עלי הכרוב מתמלאים להם ונהפכים לביס מושלם
עם קריצה למטבח האסייתי ובלי טרחה של הכנת בצק לגיוזה, עלי הכרוב מתמלאים להם ונהפכים לביס מושלם
הילה אלפרט מפנטזת על השווקים הכי טעימים בעולם, ובינתיים מגשרת על הפער עם הביס של החיים
אבי לוי אוהב לפנק את האורחים עם סיר ממולאים לפי המתכון של אמו. עלי הגפן, הכרוב והבצל עוברים בישול ארוך במיוחד והתוצאה היא לא פחות מנפלאה
השף עודד טלמור מוותר גם בערב שבת על הפחמימות ומגיש רולדות שחומות של סטייק פרגית ממולאות כבדי עוף, בשר טחון וצנוברים עם רוטב חם של אריסה וטחינה
האורז הוא אחד המאכלים האהובים והוורסטילים ביותר, שימו לב כמה - עז תלם ממלא איתו עוגת עלי מנגולד מרשימה, שתוסיף הרבה חגיגיות לכל שולחן, מכין איתו תבשיל ריזוטו מקוצר עם עגבניות ושעועית ירוקה וגם קערת אורז סושי עם ירקות מוקפצים לארוחה קלילה ומשביעה
הבשלנית נורית עמנו מכינה תפוחי אדמה במילוי בשר ואורז כמיטב המסורת הטוניסאית
אין אוכל של בית אהוב יותר מממולאים; אינס שילת ינאי מרוקנת עגבניות בקלות רבה וממלאת אותן בבורגול ועוף טחון, עסיס העגבניות נספג במילוי והתוצאה מענגת ונפלאה
המנה הזו יכולה להיות בקלות ארוחה שלמה לסוף השבוע, או סתם בישול של יום חול. ויש גם גירסה טבעונית ונטולת גלוטן
איילה ג'ני מעמידה סיר שכל כולו זיכרון ילדות טעים ומנחם של סירות קישואים ממולאות קציצות בשר, ברוטב עגבניות עשיר. מתכון פשוט וקל להכנה
טלי פרידמן מרכיבה תפריט נהדר מהראשונה ועד הקינוח, ולא שוכחת למזוג את הדבר הכי חשוב
הכרוב הוא אחד הירקות שהכי כיף וקל למלא, ואורלי פלאי ברונשטיין מחביאה בתוך עליו מילוי ביתי ונפלא של בשר ואורז עגול מלא ועוטפת אותם בטעמים חמצמצים
כמנת פתיחה, או כמנה עיקרית לצמחונים ולטבעונים בערב החג, או סתם כפינוק של אמצע השבוע. פלפל השושקה מתפקד פה כפצצת מתיקות, כשאליו משתדך רוטב עגבניות צרובות ואורז שופע טעמים, אי אפשר לטעות
לא צריך לקנות קפואים, אבל גם לא צריך לעבוד שעות בקילוף שמסתיים בידיים שחורות. רונית אבידן-שיינפלד עם טריק לארטישוק ממולא קצת אחרת
דיוויד פרנקל מכין סיר צמחוני של בצלים ממולאים בתרד ושלושה סוגי חיטה, מושחמים בתנור עם יין לבן ושום. מחפשים מתכונים בריאים, מחומרי גלם לא יקרים? זה האחד בשבילכם
אינס שילת ינאי מסתובבת בימים אלה בשווקים ותרה אחר כל עלה ירוק בנמצא. התוצאה היא ארוחות סוף שבוע חלומית
נכנסנו למטבח של פליקס רוזנטל ויצאנו עם מתכון מושלם למלפוף - כרוב ערבי בלאדי ממולא במילוי חלומי של אורז, בשר טחון, המון ירוקים ורכז רימונים. מי שאמר שאין יתרונות לחורף, עוד לא ראה את המתכון הזה
התוצאה הסופית קצת מטעה, אז בואו נגיד את זה ככה - מדובר בתבשיל מושלם שדורש מינימום עבודה ורק קצת סבלנות
מתן שופן הביט במזג האוויר בחוץ ונכנס למטבח. אתם רק צריכים לעקוב אחריו, להישאר רגועים ולהתחיל לגלגל
הסוד לארטישוק הממולא של אילה ג'ני טמון במילוי הבשר העשיר ובמעטפת הסולת שמעשירה אותן ואת מרקמן ומאפשרת ספיגה מושלמת של הרוטב
תשכחו כל מה שידעתם על פלפל ממולא, כי כאלו ממולאים עוד לא טעמתם. איילה ג'ני מכינה סיר מהפנט של גלילות פלפל קלוי ממולאות, בהשראת הזקנה מאשדוד
תבנית חמה ונפלאה של חצילים ממולאים בשר מתובל ומעל הכול רוטב עגבניות משגע. אחרי צלייה בתנור, הרוטב מצטמצם ונספג בפרוסות החציל השמנמנות וטעמי הבשר והתבלינים נטמעים בו בחזרה ויוצרים סימביוזה מופלאה של טעמים
זה קל להכנה, טעים לאכילה, ממלא את הבית בניחוחות ביתיים ומנחמים והכי כיף שאין הרבה כלים אחרי
יש כל כך הרבה שלבים במתכון הזה שאפשר להכין מראש ולחסוך זמן, שאין מה לפחד ממנו. התוצאה - מעדן אמיתי של בצלים ממולאים בבשר אונטריב עם אורז
כרוב ממולא הוא אחת ממנות הממולאים האהובות עלינו ויתאים לארוחה המפסקת. איילה ג'ני מכינה סיר של עלי כרוב במילוי בשר ואורז ורוקחת רוטב משובח ועשיר במיוחד לפי מתכון סורי חלאבי
במסעדות גרקו מספקים בריחה קטנה ליוון על הטברנות הצבעוניות שלה והאוכל הים תיכוני השמח. השף אליאב גולדנברג ממלא את הבית באותם ריחות וטעמים עם תבנית בצלים ממולאים אורז ובשר שנצלים בתנור ברכז רימונים ויין
לחמניות מעטפה רכות מתובלות בדבש במילוי פרגיות ופירות יבשים. אינס שילת ינאי במתכון שיגנוב את ההצגה מכל המנות בשולחן החג
עינב חקון במתכון לסיר ממולאים גם של פלפל שושקה המתוק במיוחד וגם של חצילים ממולאים בבשר נהדר
מתכון מלא רגש וחומרי גלם מקומיים, שהוא מחווה לפשוט, לארצי ולשורשי. מירב שיינר מכינה מאפה פילאס עם עלי גפן ממולאים, צנוברים ויוגורט - חגיגה טעימה ויפה לסוף השבוע
חן מזרחי סוגרת לנו את השבוע עם קישואים ממולאים באורז, נחים בתוך רוטב של רכז רימונים וסילאן, מסוג המנות שמשאירות בפה טעם של עוד
יוגב ירוס נזכר בחרשוף מחשי - סיר ארטישוק ממולא כמו שאכל מידי הזהב של הבשלנית המצרייה ג'ולי אוזון ומכין בהשראתה סיר ממולאים ברוטב אביבי של פול ירוק ומגולד
עינב חקון ממלאת את הבית באהבה עם תבנית יפהפיה ומסודרת למופת של פלפלים קטנים ומתוקים ממולאים בשר מתובל ובורגול
מסביב יש לא מעט מלכודות תיירים מפתות. אתם מוזמנים לדלג עליהן ולהיכנס לכאן
בקפה אסיף יש מסורת חדשה - בכל יום שלישי מתארחים בשלנים ובשלניות ביתיים או מקצועיים מכל רחבי הארץ ומכל תרבויות האוכל בישראל לסרוויס צהריים. אנחנו השגנו את המתכון לסיר מדיאס החצילים של הבשלנית סיגי מנטל שלמדה את הסוד להכנתו מסבתה
אם אתם מרגישים שאין לכם יותר אוויר או מקום בבטן, ובכל זאת מצאתם את עצמכם מארחים בסופ"ש-חג הקרוב, קבלו 5 מתכונים לארוחות קלילות ופשוטות להכנה בתבנית אחת, שמתאימות מאוד לאירוח בסוכה ובכלל
בלי יותר מדי ברדק יש סיר ענק! לייזה שוב מבריקה, והפעם לא פאנלים
פשטידת מעקוד שמנמנה ושחומה, עוף ותפוחי אדמה בסיר אחד עם עלי כרוב ממולאים שסופגים את כל הרוטב וסלט סתוי של שומר ותפוזים. חן ואלון קורן עם מתכונים לארוחה מפסקת שתשאיר אתכם שבעים שעות ארוכות
יש לא מעט אנשים בשולחן החג שלכם שהולכים להתמוגג מאושר מהממולאים האלה
אתם לא באמת צריכים לחכות עד ראש השנה בשביל להכין את מנת הדגים הנפלאה הזאת, כן?
את המנה הזו אתם הולכים להכין בחג עבור האורחים הטבעוניים, אבל מהר מאוד תגלו שגם הקרניבורים הכי גדולים סביב השולחן יתאהבו בסיר השחום עם הבצלים הממולאים
את רוטב הבולונז האהוב ביותר בכל הזמנים, הכנסנו לתוך תפוח אדמה צלוי מהתנור - התוצאה מפחידה
אם גם בשבילכם אוכל טעים ומושקע הוא הדרך לבטא אהבה, הסיר הזה הוא בשבילכם
עם מינימום בזבוז ומקסימום טעם, פרוייקט ארבעה מתכונים משקית אחת יוצא לדרך. בכל חודש תקבל לידיה אולגה טוכשר חומר גלם זמין ומזין, ממנו תכין ארבע מנות שונות, עשירות ומשביעות שכולנו היינו רוצים לאכול, מתחילים עם הבורגול
הוא עסיסי, מגרה ונראה סופר מושקע אבל את הפלפל הממולא המושלם הזה במילוי ים תיכוני של בורגול מתובל מכינים בקלי קלות
יונית צוקרמן הידועה כ"מלכת המטבח" עם מתכון לארוחה טעימה וחגיגית בתבנית אחת שיש בה הכל
ב-3 שלבים פשוטים מכינה איילה ג'ני פלפלים חריפים ממולאים בשר, שאפשר להגיש על צלחת אבל הכי מפנק להכניס אותם לסנדוויץ' של שישי בצהריים
ב-3 שלבים פשוטים מכינה איילה ג'ני פלפלים חריפים ממולאים בשר, שאפשר להגיש על צלחת אבל הכי מפנק להכניס אותם לסנדוויץ' של שישי בצהריים
יש כאן מסבחה קלה, סלט חצילים אדיר, סיר ממולאים, בטטות בתנור וקינוח כמובן - הרכבנו לכם ארוחת שישי מושלמת
למי שרגיל למלא את תפוחי האדמה, בסגנון מפרום ולטגן בביצה וקמח,יש לנו תפנית בעלילה: סיר תפוחי אדמה ממולאים בשר ואורז שמתבשלים ברוטב עשבי תיבול לימוני. את הטיגונים נשאיר לחנוכה
איילה ג'ני מכינה סיגרים מרוקאים במילוי פיקנטי של בשר ופרגיות שאי אפשר להפסיק לאכול. ואם אתם גם ככה בבית, למה שלא תגלגלו לעצמכם איזה סיגר?
המתכונים של סבתא שלי הם תמיד הכי פשוטים והכי טעימים. בלי לסבך תהליכים ובלי חומרי גלם שקשה למצוא בבית (טוב, לפחות בבית בולגרי)