פירושקי מטוגנים עם בשר טחון
כיסוני הבשר האלו, שפופולריים גם כאוכל רחוב, יעבדו נהדר בחג החנוכה
כיסוני הבשר האלו, שפופולריים גם כאוכל רחוב, יעבדו נהדר בחג החנוכה
כיסוני תפוחי אדמה שקל להכין וקשה להפסיק לאכול
פירושקי כמו אלה של אלמירה לא טעם המונה מימיו. לצד המילוי המפתיע מחירם יגרום לכם להעמיס כמויות מהכיסונים המושלמים האלה, ואוי ואבוי אם תחזרו הביתה בלי סטוקים
בכוך קטן בשוק פתח תקווה מסתתרים בצקים מופלאים ופריכים במילוי פשוט ואלוהי של בשר טחון. מבחינתו, תקראו לזה סמבוסק או פירושקי, העיקר שהטעם מופלא כל כך
בקפה שרגא חוגגים את הנובי גוד, החגיגה הרוסית לציון השנה החדשה ואנחנו הרווחנו מתכון לפירושקי - כיסונים מטוגנים במילוי תפו"א שאי אפשר להפסיק לאכול
כפתיח לארוחה או לצד מרק, מטוגן או אפוי, במילוי פטריות או תפוחי אדמה, הפירושקי הרוסי מושלם בכל מצב ובמיוחד בחנוכה
המונה מבקר באחד הסודות השמורים של חדרה וטועם פירושקי, כיסונים פשוטים ומושלמים של בצק מטוגן פריך מבחוץ ורך מבפנים, במחיר מצחיק
גם אם אין לכם קשר גיאוגרפי או תרבותי למנה הזאת, לסוף שבוע גשום ממליצה מירב שיינר לאפות כיסוני פירושקי עם בשר - 'כריות' רכות, וחמות לחורף נוסטלגי
המטבח הרוסי הוא הרבה יותר מבורשט ודג מלוח. הבשלנית ילנה זפסקי מלמדת להכין אוכל רוסי מסורתי עם מנות מופלאות כמו בליני, לביבות גבינת עם צימוקים ופירושקי