מאייאר: קול מקורי בהתהוות
בביקור חוזר, שנה מפתיחתה, מאייאר בתל אביב מתגלה כמסעדה מוצלחת, אורגינלית באמת, שמתבססת על האוכל העכואי המסורתי, בשיתוף טכניקות גבוהות ונגיעה אישית מגובשת
בביקור חוזר, שנה מפתיחתה, מאייאר בתל אביב מתגלה כמסעדה מוצלחת, אורגינלית באמת, שמתבססת על האוכל העכואי המסורתי, בשיתוף טכניקות גבוהות ונגיעה אישית מגובשת
בשיא החום, כשלא מתחשק לאכול מנות כבדות, אין כמו מנת דג רעננה. אוסמה דלאל ממסעדת מאייר מכין מנה של דגים טריים עם טאץ' לימוני לצד פריקי
השף אוסאמה דלאל מגלה את הסודות לפטאייר המושלם - כיסוני בצק אווריריים וטעימים מהמטבח הערבי, במילוי מפתיע של זעתר טרי
איזה קישואים לבחור, מה הטריק שמונע מהיוגורט להשבר בבישול, וכיצד תהפכו את הבשר לעסיסי? אוסמה דלאל ממסעדת מאייר מדריך אתכם צעד אחר צעד בדרך למנת קוסא מחשי מושלמת
ביקור במסעדה הערבית הראשונה זה שנים בלב תל אביב מספק לאבי אפרתי ארוחה גרועה למדי. מסעדת מאייר של אוסמה דלאל תתקשה לשרוד בג'ונגל המסעדות האכזרי
שגב פותח מחדש את המסעדה בהרצליה אחרי השריפה ולחם בשר פותחת בעיר סניף כשר נוסף, אוסמה דלאל משיק להרצה את המסעדה המדוברת שלו בת"א, ובמסעדת השקד מתחדשים בערבי גריל דגים. כל מה שטעים השבוע
במזללה של ניר צוק בת"א יציעו כנפיים בשקל לאורך כל חודש ספטמבר, אוקינאווה מפנקת בפתיחת שנת הלימודים ובמסעדת פינגווין בנהריה משיקים תפריט לילה. כל מה שטעים השבוע
מסעדת דלאל בעכו מספקת תמורה מצוינת למחיר, יצירתיות עם אמירה ודגה טריה. אבל כדי להפוך מטוב למצוין, יש לשף אוסמה דלאל עוד כברת דרך לפניו
הוא לא למד בישול בצורה מסודרת אבל ניגש לפראן אדרייה בבאר ספרדי ובהמשך אכל אתו ארוחה בת 58 מנות באל בולי. הוא לא יגיש אוכל במסעדה שלו אם אין סחורה טרייה בשוק והוא רק בן 23. תכירו את אוסמה דלאל, ילד הפלא מעכו