לחם מחבת זריז מקמח תירס
הפיתרון המושלם לפסח - לחם שמכינים על מחבת מקמח תירס, כיף להכין אותו ועוד יותר כיף לאכול אותו
הפיתרון המושלם לפסח - לחם שמכינים על מחבת מקמח תירס, כיף להכין אותו ועוד יותר כיף לאכול אותו
לא רק מצות, שקדים ותפוחי אדמה. לכבוד חג הפסח, קבלו שישה חומרי גלם כשרים למאכל בחג שאולי לא ידעתם שהם כאלו
התירס לא רק מהווה את הבסיס לפופקורן האהוב ולכל כךהרבה מרקים ותבשילים נהדרים. הקמח שמופק ממנו יכול לשמש להכנת מאפים, לחמים ועוגות - וגם לתרום לשיפור הבריאות כאשר צורכים אותו במידה
החזרה לשגרה אחרי ארוחות החג והנסיעות לחו"ל לא חייבת להיות מבאסת. אפשר לשחזר את החוויות האקזוטיות עם ארפה מקסיקנית במקום סנדביץ' ועוגת טרס לצ'ס לקינוח. מתכונים של השף איתמר דוידוב מתוך הספר מקסיקו אהובתי
את הסולת מחליף במתכון קמח התירס המשמש להכנת הפולנטה האיטלקית. טעמו המתקתק של התירס ומרקמו הגס הופכים את העוגה הזו לתענוג של ממש והיא גם נטולת גלוטן
גילטי פלז'ר: סצנת אוכל הרחוב בארץ ממשיכה לצמוח, והפעם מדובר בדוכן קטנטן בתוך ההמולה של שוק הכרמל, אותו פתח עולה חדש ממקסיקו. בתפריט: מנה אחת בלבד, לוהטת במיוחד
הגיע הזמן שנעשה כבוד לדגן הצהוב שמככב בכל העולם, ואילו אצלנו עושים ממנו רק פולנטה. לחם התירס הפורטוגזי של מירב שיינר ישדרג לכם כל ארוחה, בין אם מדובר באחת חלבית, בשרית, בסלט או בכריך