שווארמה אביהו: התור מתחיל כאן כבר לפני 12:00, ובצדק
שנה של מבחנים ושבועות ארוכים של הרצה הובילו חברי ילדות ושותפים לגיבוש נוסחה טורקית-ישראלית מנצחת
שנה של מבחנים ושבועות ארוכים של הרצה הובילו חברי ילדות ושותפים לגיבוש נוסחה טורקית-ישראלית מנצחת
מנת הדגל של השווארמה היא הדונר הטורקי הייחודי המכיל נתחי בשר עגל או הודו הנצלים על המוט המסתובב באיטיות ומאפשרים לכל הטעמים להתמזג יחד לכדי ארוחת רחוב איכותית ועסיסית שמגרה את כל נוזלי הפה
זוכרים את הפיתה ההיא, המעולה, מהטיול ההוא, מזמן, שאתם מתים לחזור אליה? אז כזאת
הדונר קבב נחשב לאוכל רחוב מאוד פופולארי בחו"ל (גם אם הוא לא הכי בריא). פוסט של בשלנית בבפייסבוק חושף כיצד ניתן להכין אותו בעצמכם בבית והתגובות היו נלהבות. כנסו ותכינו גם אתם
סיכמנו את המסעדות שנפתחו, את המסעדות שנסגרו ואפילו סימנו וי על כל המנות הוויראליות ששטפו לנו את הפיד, אז אחד אחרון ודי - מה הייתה הברקת השנה, מי חולל את שערוריית השנה ומה המנה שעשתה לנו את השנה? סיכום אלטרנטיבי לשנת 2018
בשבועות האחרונים נולד באזז בלתי נגמר סביב דוכן שווארמה תל אביבי. קפצנו לאכול שווארמה טורקית עם מתכון מושחת וללגום איירן במוטפאק כדי לברר על מה כל המהומה
מקום חדש לחובבי בשר, שרוצים לנעוץ שיניים בפיקניה, נתח קצבים או דונר: האטליז, בכיכר רבין. בעליו מתחייבים לבשר טרי ואיכותי על סאלוף, פרנה או בצלחת