שימו מים לקפה: ביסקוטי עם דבש, אגוזים וצימוקים שנטבלות מעצמן
פצצת בריאות מושלמת על יד הקפה או התה ורק מחכה לטבילה
פצצת בריאות מושלמת על יד הקפה או התה ורק מחכה לטבילה
עם כמה סוגי שוקולד ופקאן, עם טעמי חמאת בוטנים ברקע ועם מעט מלח גס, תקבלו עוגיות שוקולד צ'יפס מרהיבות
מתכון עתיק של אוזני המן במילוי אגוזים (איזה שאתם אוהבים) וקינמון שפשוט מזכיר נשכחות
שחר ואורן מלמדים אתכם איך לאפות לחם בתנור הביתי בצורה המוצלחת ביותר, תצטרכו להתאפק לא לפרוס אותו מיד כשיצא ריחני מהתנור
משתמשים בערמונים מקולפים שקיימים כל השנה, אבל הכי כיף כשקר בחוץ לאפות עוגה עם טעם אגוזי שלא תקבלו בשום עוגה אחרת
למרות שהוא אחד מאבות המזון החשובים, השמן הוא אחד הגורמים העיקריים להשמנה. אז לוותר עליו לא צריך, אבל להפחית ממנו - רצוי מאוד. ליעל דרור יש שישה טריקים יעילים
שילוב של קרמל מבושם בקינמון, פוגש תפוחי עץ, דבש פקאנים וגם פיסטוקים לקינוח נהדר לארוחת החג
המיקסר החדש של DAVO PRO הוא הראשון מסוגו עם מנוע ללא גיר וללא גלגלי שיניים (Brushless) - יותר עוצמתי, יותר איכותי והרבה יותר שקט. חסכוני בחשמל, שקט במיוחד ויודע להתמודד עם האתגרים הכי קשים שאופה יכול להציב
מידי שנה לקראת פסח, העוסקים בענף מוצרי החשמל מתכוננים לשיא מכירות ואכן, בשנים האחרונים מתקיימת מגמת עלייה שנתית במכירות אך כעת "חג ההתחדשות" מגיע על רקע מציאות כלכלית מתוחה ומגמת העלייה בסכנה - שאלנו כיצד ישפיע יוקר המחייה על דפוסי הרכישה ומה מכריע מכירה
המותג NINJA, שהפך לאחד החזקים בתחומו בישראל, משיק לקראת פסח קולקציית כלים ומערכות סכינים שמבטיחים לשדרג ולהעצים את חוויית הבישול
לא מעט מוצרים שהתרגלנו לקנות כמו גלידה, פסטה וקפה, נוכל להכין בבית וכך ליהנות מזמן איכות במטבח, זמינות, טריות ואולי גם טעם משובח. חודשי החורף, בהם אנו מבלים יותר בבית, מספקים הזדמנות לייצר חלק מהתפריט המשפחתי במו ידינו. מצאנו עזרים שיהפכו את המשימה לקלה
הראשון בסולם העדיפויות לשדרוג לקראת פסח הוא המטבח, שבדרך פלא חצי ממנו מתרוקן ממכשירים המשומשים - ואז גם מתעוררת התשוקה להתחדש. לפני שתוותר על עזרים ששירתו אתכם נאמנה, כדאי שתכירו את המכשירים החדשים, את הפונקציות ואת המחירים שנצטרך לשלם עבורם
מתכוננים להכין מטעמי חג? קבלו טיפים שישאירו את המטבח שלכם נקי, באדיבות מותג נייר האפייה הוסטס
דפי האורז, הינם מוצר קולינארי פופולארי בישראל, בעיקר משום שניתן להכין מהם עשרות מתכונים מגוונים בטיגון, באפייה ובהשריה, ללא גלוטן ודלי קלוריות
זקוקים לחומר גלם מיוחד לאפייה? לתבנית מיוחדת או לצנטר להזלפת עוגיות? צוות הנבחרים שלנו יצא לשטח לבחון את מגוון החנויות המציעות מוצרים לאפייה. חלקן היו בסיסיות וענייניות, חלקן חווייתיות ומזמינות לבילוי בן שעה עד שעתיים
במסגרת כתבות מערכת "הנבחרים" אחר האנשים המיוחדים ומסקרנים ביותר בישראל הגענו אל מיטל מרצינובסקי, הייטקיסטית מצליחה ביום וקונדיטורית מדופלמת בערב
בשעה טובה פסח כבר מאחורינו וזה בדיוק הזמן להתענג על בייגלס סימיט ביתיים - מאפה פריך, קל להכנה וכיפי לאכילה שממלא את הבית בניחוחות שאי אפשר לעמוד בפניהם
למרות שהיא נהגה להדיר את ידיה מקערת הבצק, גלי רבינק הצטרפה לסדנת אפייה של לחמים. עכשיו היא חשה לשה מצטיינת
לפני שבת, טיפ נוסף מהספר "סודות של שפים". ארז מסביר איך להפוך את התנור הביתי לתנור לחם
מקום חדש באבן גבירול בתל אביב מציע קישים ועוגות לפני המפגש שלהם עם התנור