חברות צוות השטרודל של יקי שגיא הגיעו שוב לעזור. לפחות ברוחן
זיכרון הבצק, זיכרון הקיבוציות
זיכרון הבצק, זיכרון הקיבוציות
אם אורי שפט מלמד אותנו איך מכינים עוגת שמרים כהלכה עם קרם שוקולד מענג, אנחנו עוזבים הכול ומקשיבים
כצעקתה, הכי כצעקתה
לא לפחד מהפחד. הצטיידו בכל מה שצריך ובואו נצא לדרך עם אורי שפט, מייסד מאפיית "לחמים", בדרך לעוגת שמרים שוקולד הכי טעימה שיש
סיירת כחול-לבן נפגשת כל בוקר באמצע תל אביב ומתחילה לעבוד. בשבילם, ובשבילנו
קאמבק בוקר משמח, חגיגה קרניבורית והתפשטות מוצדקת: החדשות הטעימות של ישראל
מה נאכל בחג השבועות? "ביכורי קציר חיטין", כי עם כל הכבוד לגבינות, הקישים והעוגות, הלחמים המיוחדים תופסים מקום של כבוד על שולחן החג. יצאנו למסע בין סוגי דגנים, שמרים ומילויים
אורי שפט לא חשב שהדבר הזה יעבוד. שני חיסולים ממוקדים אחר כך הוא מוכן להודות (בפה מלא) בטעות
בגיל 59, אורי שפט, הבעלים של "מאפיית לחמים" מצא את עצמו בבוסטון, קם כל יום ב-2 בלילה, מכין כריכים ובסוף היום גם שוטף את הכלים. זאת אהבת אמת
בעקבות משימת האפייה של האופה, אורי שפט בתוכנית "מאסטר שף, חברת סוגת ומאפיית לחמים, חברו לשיתוף פעולה במסגרתו, יוצעו מארזים ייחודיים להכנת לחם כפרי צרפתי לפי המתכון שהוצג בתוכנית
האריזות האטומות החליפו את המלקחיים ובית הקפה העמוס הפך לנקודת הזנקה לשליחים, אבל האנשים שעושים את "מאפיית לחמים" מצליחים בכל זאת למצוא סיבות לאופטימיות
אם היה חסר לכם איזה חג בין חנוכה לפורים - אז יש אחד כזה, ואנחנו לא מתכוונים לט"ו בשבט אלא ליום הקרואסון, במאפיית לחמים לקחו את החגיגות צעד אחד קדימה, כמו שרק הם יודעים, ואנחנו קפצנו לפופ אפ קרואסון, ובדקנו מה הם מציעים לרגל החגיגות
אורי שפט, האופה והבעלים של מאפיית לחמים, חושף כאן את המתכון למאפה הכי טעים שתאכלו כנראה בחיים - גאלט תרד וארטישוק עם עוד מלא הפתעות נהדרות בפנים. עקבו אחר כל השלבים בוידאו ותפתיעו את כולם בערב שבועות
הן מקשטות את השולחן, מפיצות ריח מעלף בכל הבית וכיף לבצוע אותן ולטבול בכל תבשיל. האופה אורי שפט ממאפיית לחמים מגלה את כל הסודות לחלות מטריפות שיקצרו מחמאות מקיר לקיר
יום הלחם הצרפתי הבינלאומי, כן יש דבר כזה, הוא זמן מצוין למלא את הבית בניחוחות של מאפיה צרפתית עם הלחם הכי צרפתי שיש. האופה אורי שפט ממאפיית לחמים, במתכון מתוך ספרו "לחם בבית" לבאגט ביתי טרי טרי עם קרום מתפצח
אחרי שמאפיית לחמים תקעה יתד בניו יורק והפכה לאחת המאפיות הפופולריות בעיר, כעת מתמכרים תושבי העיר לסופגניות, שמהוות תחרות של ממש לדונאטס
כריך החביתה של אורי שפט זכה בתואר מכובד בניו יורק מגזין, והקפיץ את מאפיית BREADS לתודעת האמריקנים. "לא ידעתי שתתפתח היסטריה סביב המקום", אומר שפט על אימפריית הפחמימות שלו
הרעיונות, ההצעות והסודות הקטנים, שיהפכו את הסופגניה שלכם לנהדרת באמת. טובי הקונדיטורים יעניקו לכם טיפ יומי, לשדרוג הסופגניות שתכינו בבית
אחרי שלמדתם להכין לחם משמרים ומשאור, מגיע שלב המתכונים. הנה שלושה מתכוני לחם של האופה אורי שפט
בפרק השלישי של מדריך הלחם מסביר האופה אורי שפט איך עוברים את מחסום השמרים ומתחילים לאפות לחם עם שאור
אחרי שבשבוע שעבר למדנו על הכנת הלחם ולישתו, היום במדריך הבישול מסביר האופה אורי שפט איך מתפיחים ואופים לחם
בפרק הראשון של מדריך הלחם מסביר האופה אורי שפט איך מתכוננים, מה שוקלים ואיך מתחילים ללוש לחם
קינוח בשניים: מיקה שרון ואורי שפט מכינים קינוח מושחת לחג האהבה בריוש עם קצפת, קרם פטיסייר וקרם פרש
חוצים לחמניית בריוש ומפנקים אותה בקרם פרש ירוק, סלמון צרוב וביצי סלמון. מיקה שרון ואורי שפט מכינים מנה דקדנטית לט"ו באב
אורי שפט ורינת צדוק ממאפיית לחמים מכינים ריבועי גבינה ושטרויזל עם דובדבנים חמוצים. מתכון פוטוגני במיוחד
האופה אורי שפט והקונדיטורית רינת צדוק מסבירים איך להכין טארט גבינה בציפוי שוקולד. מתכון בתמונות
מפגש פסגה קולינרי - שף יונתן רושפלד והאופה אורי שפט חוברים לתפריט משותף בטאפאס 1 העם
ארוחת גאלה תגייס מימון לפרויקט חברתי-קולינרי חדש המכשיר נוער לעבודה במטבח. השפים איל לביא, יוגב ירוס ותמר כהן צדק יבשלו
כמו אצל רוב בני האנוש, הבירה נכנסת לבצק הלחם ועושה בו פלאים. אם תוסיפו שלל אגוזים בכלל יהיה שמח
מאפיית לחמים שולחת ידיים גם לאלכוהול ופותחת בר קטן וחדש שישקה אתכם החל מ-11 בבוקר
לאורי שפט ממאפיית לחמים נמאס מהפרג. היום הוא מדגים הכנת אוזני המן במילוי סלק ובמילוי שוקולד ופטיסייר
דנה מלמד לקחה קצת שמרים, הרבה קמח ואיש אחד שמאוהב במקצוע שלו וקיבלה מתכונים ומאפים של האופה אורי שפט
במקום סופגניה מתוקה מריבה, פנקו את הבצק שלכם במתכון של הקונדיטור אורי שפט לסופגניה מלוחה עם פטריות
ספרו החדש של אורי שפט קודם כל מרגיע ואז מלמד אתכם בדיוק איך לאפות, ועוד בקלות. תמר ביאליק לא נבהלת
מתכוני שפים לצד משל וקידוש ביום שישי. הספר "לא על האוכל לבדו" מאגד את כל אלה ותורם את הכנסותיו לבית השאנטי
למרות שהיא נהגה להדיר את ידיה מקערת הבצק, גלי רבינק הצטרפה לסדנת אפייה של לחמים. עכשיו היא חשה לשה מצטיינת