מדריך הבישול לפירות ים: שרימפס
מצויד בריח של ים ומרקם פריך, התברג השרימפס בצמרת פירות הים הפופולריים ביותר. השף מיכאל גרטופסקי מהסושיאל קלאב מדריך כיצד מטפלים ומבשלים עם שרימפס במטבח הביתי
מצויד בריח של ים ומרקם פריך, התברג השרימפס בצמרת פירות הים הפופולריים ביותר. השף מיכאל גרטופסקי מהסושיאל קלאב מדריך כיצד מטפלים ומבשלים עם שרימפס במטבח הביתי
השף ויקטור גלוגר ממסעדת קלואליס מסביר כיצד תוכלו להכין בעצמכם סלמון מעושן בעזרת כמה שלבים פשוטים
במדריך הבישול מסביר מומחה הבשר, השף מייסטר רפי אהרונוביץ', מה יהפוך את הקציצות הביתיות שלכם לפאר היצירה של החורף הקרוב
רגע לפני פסח הכין אייל כץ, מאטליז כצל'ה את המדריך השלם לטלה והוסיף גם טיפים לבישול
בשבוע שעבר למדתם איך לגרום לעוגה להתרומם ומה תפקידן של הביצים והשבוע לירן גרודה נותן מתכונים לעוגות בחושות
הקונדיטור לירן גרודה מסביר את תורת העוגות הבחושות על מנת שלא יקרה מצב ותיפול העוגה רגע לפני שהאורחים באים
אחרי שלמדתם להכין לחם משמרים ומשאור, מגיע שלב המתכונים. הנה שלושה מתכוני לחם של האופה אורי שפט
בפרק השלישי של מדריך הלחם מסביר האופה אורי שפט איך עוברים את מחסום השמרים ומתחילים לאפות לחם עם שאור
אחרי שבשבוע שעבר למדנו על הכנת הלחם ולישתו, היום במדריך הבישול מסביר האופה אורי שפט איך מתפיחים ואופים לחם
בפרק הראשון של מדריך הלחם מסביר האופה אורי שפט איך מתכוננים, מה שוקלים ואיך מתחילים ללוש לחם
בפרק השלישי של מדריך הדגים: השף איל לביא מיישם את הטורים הקודמים ומבשל דגים בכל צורה אפשרית
בפרק השני של מדריך הדגים מסביר השף איל לביא כיצד לנקות דג, לפלט אותו, לחתוך לקרפצ'יו או לסטייק
בפרק הראשון של מדריך הבישול: דגים, מסביר לכם השף איל לביא איפה קונים, איך בוחרים ומה לעשות כדי לטפל בדגים
אחרי שהבנתם איך עושים ומה עושים, הגיע זמן התכל'ס. הנה מתכוני שרימפס של השף איתן ששון ממסעדת גוצ'ה
בפרק השלישי של מדריך הבישול נותן השף איתן ששון ממסעדת גוצ'ה הסברים כיצד לקנות, לטפל ולבשל שרימפס
אחרי שהבנתם איך עושים ומה עושים, הגיע זמן התכל'ס. הנה שלושה מתכוני קלמרי של השף איתן ששון ממסעדת גוצ'ה
במדור חדש ניתן לכם בכל שבוע הסברים על כל מה שאתם צריכים לדעת כדי להתחיל לבשל. והפעם: קלמרי
אחרי שהבנתם איך עושים ומה עושים, הגיע זמן התכל'ס. הנה שני מתכוני מולים של השף איתן ששון ממסעדת גוצ'ה
במדור חדש ניתן לכם בכל שבוע הסברים על כל מה שאתם צריכים לדעת כדי להתחיל לבשל. והפעם: מולים