מרק מולים ונקניק
איתן ונונו מקבל את החורף עם מרק מולים בציר עגבניות ויין לבן עשיר בטעמים מעושנים, ומסביר בעזרת טריק פשוט איך לעבוד נכון עם הצדפות בבית
איתן ונונו מקבל את החורף עם מרק מולים בציר עגבניות ויין לבן עשיר בטעמים מעושנים, ומסביר בעזרת טריק פשוט איך לעבוד נכון עם הצדפות בבית
יש אומרים שהן מעוררת את החשק המיני ואולי זו האינטימיות שנוצרת כשאוכלים אותן עם הידיים, בכל מקרה קערה מלאה צדפות עם צ'ילי ובזיליקום תאילנדי היא בדיוק מסוג המנות שתרצו להכין לערב זוגי. המסעדן יריב מלילי (בית תאילנדי, קאב קם) עם מתכון והמלצה לקוקטייל משלים
רגע לפני שעונת הדיג מסתיימת, מכינים לכם השפים מוטי טיטמן ואור מיכאלי ממסעדת מלגו ומלבר מתכונים פשוטים, מהירים ומוצלחים משפע פירות הים שיש בשוק
הכי כיף לאכול מולים בידיים. כן, גם במסעדת יוקרה. בבלגיה מבשלים אותם ביין לבן וחמאה, ובספרד - בפאייה. השף עמוס שיאון מ"הלנה בנמל" בקיסריה מסביר כמה קל להכין אותם
אחרי שהבנתם איך עושים ומה עושים, הגיע זמן התכל'ס. הנה שני מתכוני מולים של השף איתן ששון ממסעדת גוצ'ה
במדור חדש ניתן לכם בכל שבוע הסברים על כל מה שאתם צריכים לדעת כדי להתחיל לבשל. והפעם: מולים
הילה קריב חושבת שכדאי לחגוג את ערב השנה במשהו מיוחד ומכינה מולים מהירים ביין וטרגון
קפיצה לגופרה בבלגיה, עצירה למולים ויין בלוקסמבורג ומשם הי דרומה לפרובאנס. גל, דניאל והקרוון ממשיכים לנשנש אירופה
הבעלים של NG האהובה פתח ברחוב הארבעה בתל אביב את "איזבל" שמתמחה באוכל שהגיע מן הים