הסרטן תקף את האישה שניסתה לאכול אותו והיא סיימה בבכי
בסרטון שצבר מיליוני צפיות, אפשר לראות אישה שמנסה להכניס סרטן לתוך סיר של מרק רותח. אלא שהוא לא התלהב מהרעיון של להתבשל והחזיר מלחמה שערה. צפו בסרטון, ששעשע חלק מהגולשים, אבל לא את כולם
בסרטון שצבר מיליוני צפיות, אפשר לראות אישה שמנסה להכניס סרטן לתוך סיר של מרק רותח. אלא שהוא לא התלהב מהרעיון של להתבשל והחזיר מלחמה שערה. צפו בסרטון, ששעשע חלק מהגולשים, אבל לא את כולם
בילוי שבת ישראלי עם הרבה מגבונים ושומרת כשרות מוזרה
עד שנות ה-90 חובבי פירות הים בישראל יכלו "להנות" ממבחר דל ומצומצם, אך לאחר העלייה ממדינות ברית המועצות לשעבר ופתיחת מסעדות המתמחות בסי פוד ניתן למצוא בארץ מבחר גדול: מתמנונים ועד קוויאר
תחקיר חוצה גבולות חשף את הקשר בין עבדים בכלובים על אי בודד לצלחותיהם של חובבי פירות ים במערב ובישראל. אף שנאמר להן ש"צריך להוציא אותן להורג", העיתונאיות לא ויתרו. "חווינו רגעים של ייאוש עמוק, אבל היינו נחושות", סיפרו זוכות פרס פוליצר בריאיון לוואלה! NEWS
רגע לפני שעונת הדיג מסתיימת, מכינים לכם השפים מוטי טיטמן ואור מיכאלי ממסעדת מלגו ומלבר מתכונים פשוטים, מהירים ומוצלחים משפע פירות הים שיש בשוק
בכמה דוכנים של מאכלי ים במנהטן, בקווינס ובברוקלין אותר חיידק המדביק בני אדם. עשרות צרכנים ומוכרים לקו בזיהום בגופם, והעירייה פרסמה התרעה חריגה. הקונים לא מתרגשים
מצויד בריח של ים ומרקם פריך, התברג השרימפס בצמרת פירות הים הפופולריים ביותר. השף מיכאל גרטופסקי מהסושיאל קלאב מדריך כיצד מטפלים ומבשלים עם שרימפס במטבח הביתי
סמוך לחופי ניו זילנד, בעומק שבעה קילומטרים, נמצאה ותועדה לראשונה בהיסטוריה אמפיפודת ענק - בעל חיים ימי דמוי שרימפ, גדול פי עשרה מהמינים המוכרים. צפו בתגלית החדשה
אחרי שהבנתם איך עושים ומה עושים, הגיע זמן התכל'ס. הנה מתכוני שרימפס של השף איתן ששון ממסעדת גוצ'ה
בפרק השלישי של מדריך הבישול נותן השף איתן ששון ממסעדת גוצ'ה הסברים כיצד לקנות, לטפל ולבשל שרימפס
שרימפס צרובים על מחבת, פטוצ'יני עם צדפות וונגולי וטורטיה עם אנטרקוט קצוץ. בן מחרובסקי מתארח אצל דנה מלמד
בילדות עומר מילר היה מוכן לקפוץ מעל גדר, לחצות שני כבישים ולשים כמות נדיבה של טחינה על הפלאפל (והחולצה) היום את ההרפתקאות עם הטחינה הוא שומר לחדר האוכל
ליפנים יש סאשימי, לצרפתים טרטר, האיטלקים קמים בבוקר לצד קרפצ'יו ועומר מילר לוקח את כל זה ומוציא מנות שחבל על הזמן
גלי רבינק ממשיכה במסעותיה בין מטבחים והפעם סדנת טאפאס של אנטוניו מנסה בפורשף. באופן אישי היא היתה מעדיפה לבחוש קצת יותר
הבעלים של NG האהובה פתח ברחוב הארבעה בתל אביב את "איזבל" שמתמחה באוכל שהגיע מן הים