עגבניות ממולאות של בית
מעדן צמחוני אמיתי של עגבניות ממולאות בכל כך הרבה דברים טעימים, שאי אפשר להפסיק לזלול
מעדן צמחוני אמיתי של עגבניות ממולאות בכל כך הרבה דברים טעימים, שאי אפשר להפסיק לזלול
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
איתי דגן מבשל גריסי שיבולת שועל כמו פסטה ומוסיף אותה לסלט רענן לביס מלא טעמים, אבל גם משביע לאורך זמן
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
עם מכשיר איירפריי ותרסיסי שמן הזית החדשים של "עץ הזית", כל אחד יכול להכין את המאפה האהוב - עם הרבה פחות שומן; כך תכינו את מנת "מאפה האלים" המפורסמת בגרסה קלה יותר
מלון משתלב נהדר עם טעמי מלוח וגם חריף. הפעם אינס מכניסה אותו לסלט עם גבינת פטה לשילוב שיתפוצץ לכם בפה
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לכבוד שבועות אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה סלט קייצי, מפתיע ומרענן. לצד הבורגול מככבים ענבים, פיסטוקים וגבינת פטה. סלט שהוא לגמרי ארוחה
אורלי פלאי מכינה בקלות סלט פסטה עם פטנט - ברוקולי שמזכיר בכלל פסטו. רוצים להוסיף עניין לטעם? מוסיפים לתיבול 2 פילטים של אנשובי
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
ראפ טורטייה שמכיל שפע של בריאות עם לא יותר מדי קלוריות
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אורז שמתבשל בציר ירקות בתנור, עשיר בירקות ומעל גבינת פטה חמה. כן, זה טוב כמו שזה נשמע
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מכירים את המתכון לפסטה ברוטב פטה אפויה עם עגבניות שרי? ניסינו אותו עם אורז ועכשיו גם אתם חייבים
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אין כמו מאפה חם וטרי שיוצא מהתנור עם פלפל קלוי מתקתק וגבינת פטה מלוחה, רגע לפני שאתם הולכים להתנזר מקמח לשבוע, בואו ניפרד ממנו כמו שצריך
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הקיץ הישראלי קשה לרובנו, אבל בעונה הזו החצילים והעגבניות נמצאים בשיאם. עז תלם הופך אותם לרוטב פסטה ים תיכוני, ומשדך בנוסף גם זיתים וגבינה פטה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הסלט הרענן הזה לוקח בקלות את התואר "הסלט הכי טעים וקל להכנה בעולם". מה שמביא לו את הניצחון הוא כמובן הרוטב הפשוט והמעולה שלו