עגבניות ממולאות של בית
אין אוכל של בית אהוב יותר מממולאים; אינס שילת ינאי מרוקנת עגבניות בקלות רבה וממלאת אותן בבורגול ועוף טחון, עסיס העגבניות נספג במילוי והתוצאה מענגת ונפלאה
אין אוכל של בית אהוב יותר מממולאים; אינס שילת ינאי מרוקנת עגבניות בקלות רבה וממלאת אותן בבורגול ועוף טחון, עסיס העגבניות נספג במילוי והתוצאה מענגת ונפלאה
מתכון צמחוני של מסעדת ויקי כריסטינה. מושלם כתוספת, וכעיקרית צמחונית לכל ארוחת שבת וחג
פותחים את השנה החדשה עם מנה מלאה בקסם- עגבניות שמנמנות ועסיסיות במילוי בשר, כמיטב המסורת הספרדית
סמוקות לחיים ומלאות חיים הן חוזרות לשווקים, ואורלי פלאי- ברונשטיין מחליטה למלא אותן במילוי לבנוני ריחני של כוסמין, נענע ובהארט ומוסיפה גם רוטב יוגורט חמצמץ
מתעצלים לרוקן קישואים ולגלגל עלי גפן? השף אמיר קרונברג מכין מנה מהירה וקלה של עגבניות ממולאות בפתיתים הדורשת מינימום מאמץ ויוצרת מקסימום רושם
לא חשבתם שאורלי פלאי-ברונשטיין תגיש לכם קלישאה של עגבניות ממולאות באורז, נכון? במנה שלפניכם, שמכינים בקלי קלות, היא טומנת בתוך העגבניות בורגול ותרד. תענוג