קונוס עלי פילו ממולא קרם פטיסייר ביתי
שחר חן מלמד אתכם איך מכינים קונוס עלי פילו ואז ממלאים אותו בקרם פטיסייר איכותי שמכינים לבד בבית
שחר חן מלמד אתכם איך מכינים קונוס עלי פילו ואז ממלאים אותו בקרם פטיסייר איכותי שמכינים לבד בבית
שני סונדרס, לוקחת את הבאסקית שלה אל מחוזות השוקולד ורוקחת על בסיס העוגה מחבל הבאסקים שבדרום צרפת, גרסה מענגת במיוחד במילוי קרם פטיסייר שוקולדי ועשיר
המנצחת הגדולה של יורו 2016 היא נבחרת פורטוגל. כמחווה, חברנו לקונדיטורית נטלי לוין (עוגיו.נט) להכנת קינוח פורטוגלי מסורתי: פסטל דה נטה. פשוט ומתוק, ככה אנחנו אוהבים את הניצחונות שלנו
מלכותית, מרשימה וטעימה כל כך - קבלו את הקרמשניט, העוגה הרשמית של שבועות, שתוציא את כל המחמאות האפשרויות, בעיקר אם ללא תתעצלו ותכינו לבד את הבצק
השבוע ממשיך עז תלם בחקר תורת הקרמים, והפעם עושה לכם היכרות עם קרם הקינוחים שאף קונדיטוריה לא שלמה בלעדיו קרם הפטיסייר הצרפתי
הוא שימש במקור כרוטב לביצים עלומות, והמתכון הראשון שתועד להכנתו שילב טעמי קינמון ואתרוג. טעימה לעומק מהשחיתות הכי מתוקה - קרם אנגלז