טעימה פי אלף: עוגת מילפיי של מיקי שמו
כשהיא נראית ככה, לא משנה איך בדיוק אתם מעדיפים לקרוא לה
כשהיא נראית ככה, לא משנה איך בדיוק אתם מעדיפים לקרוא לה
לא תאמינו, בנתיבות. וזו לא אגדה, זו עובדה. "מאפיית ארץ הצבי", ברחוב בעלי המלאכה 17 נתיבות, הפילה אותנו מהרגליים. מי ששלח אותנו לשם עשה לנו טובה גדולה
בשבוע חגיגות העצמאות חוגגת מירב שיינר את מטבח הישראלי עם אחד מהשילובים האהובים בארץ, מאפה חצילים עם גבינות וזיתים
רגע לפני החג השני, כשכבר אין כוח למצות, בנצי ארבל ממפגש אושר משביע את הקרייב לבצקים עם פיצה מתפוחי אדמה קריספיים, סלט טבולה כרובית ומילפיי קוקוס עם תותים
העוגה מורכבת ממספר רב של מצרכים אולם תהליך הכנתה קל ופשוט. אני קורא לה "זבת חלב ודבש" בגלל מגוון החומרים הרב שהיא מכילה לרבות חלב, מיץ תפוחים ושקדים
חול המועד פסח הוא הזמן להיות יצירתיים, ולנסות להפוך את המצות ללימונדה. כלומר, למשהו שטעים לאכול. הפעם: איך מכינים מילפיי תותים כשר לפסח?
מלכותית, מרשימה וטעימה כל כך - קבלו את הקרמשניט, העוגה הרשמית של שבועות, שתוציא את כל המחמאות האפשרויות, בעיקר אם ללא תתעצלו ותכינו לבד את הבצק
מי לא מכיר את המחזה הבא: מיד אחרי פסח מתמלא המזווה בקופסאות מצה חצי ריקות. מיקי שמו מציע להשתמש בשאריות המצה כדי להכין מאפים אלגנטיים במיוחד
בשבוע שעבר ביקר בארץ כריסטוף מישלאק, סופרסטאר עולמי מתחום הקונדיטוריה ואפה שני קינוחים צרפתיים מושחתים ומענגים במיוחד- טארט תפוחים ומילפיי