עוגת שוקולד חלב ושטרויזל שקדים של מיקי שמו
עם פירורי שקדים ופולי קקאו מעל, העוגה הנהדרת הזו היא כל מה שהיינו זקוקים לו מהמאסטרו
עם פירורי שקדים ופולי קקאו מעל, העוגה הנהדרת הזו היא כל מה שהיינו זקוקים לו מהמאסטרו
פירות היער האדומים נמצאים כרגע על המדפים, אבל גם אם זו לא העונה, קונפיטורה תהיה תחליף נהדר לעוגה המרשימה הזו
הצחורה, הכלה וזאת ששברה את כל הכללים
מאפי שמרים ריחניים ויפים כמו שושנים, שמחביאים בתוכם מלית פיסטוק משובחת עם פצפוצי שוקולד ומפיצים ריח של מאפייה בכל הבית
מיקי שמו מכין לביבות עם ירקות, גבינה בולגרית ופרמזן. מנה שכיף לאכול לארוחת ערב כל השנה, אבל בחנוכה זה כיף כפליים
המאבק המתמשך של כוחות הביטחון, צוותי הרפואה והחיילים הנלחמים יומם ולילה למען ביטחוננו מפרוץ המלחמה ומצוקת המפונים הרבים מבתיהם הביא ליוזמה מתוקה משותפת של הקונדיטור מיקי שמו וחברת BOSCH לחלוקה של 10,000 סופגניות פרימיום
מיקי שמו נותן טוויסט קצת אחר עם סופגניות לבנוניות, קטנות ומתוקות. הבצק שלהן מכיל תפוחי אדמה שמקנה להן פריכות משגעת, ומיד אחרי הטיגון הן נטבלות בסירופ סוכר ומי ורדים, ומוגשות מיד. תענוג ששמור לימי החג
אנחנו יודעים שכבר נתקלתם בלא מעט מתכונים של לביבות, אבל כשמיקי שמו נותן לנו מתכון, אנחנו לא אומרים לא, וישר רצים לחמם את השמן
מיקי שמו עם מתכון פשוט ונהדר ללביבות תפוחי עץ מתוקות, עם תוספת ריחנית של קינמון וסירופ מייפל
מה נאכל בחג השבועות? "ביכורי קציר חיטין", כי עם כל הכבוד לגבינות, הקישים והעוגות, הלחמים המיוחדים תופסים מקום של כבוד על שולחן החג. יצאנו למסע בין סוגי דגנים, שמרים ומילויים
עם עליית העונה השנייה של הריאליטי "הקינוח המושלם" (קשת 12), השף־קונדיטור מיקי שמו, משופטי התוכנית, מספר על החוויות מהצילומים ("יש דברים שאתה אומר עליהם: 'זה אמיתי? מדפסת תלת־ממד עשתה את זה?'") ומודה שגם אחרי כל כך הרבה שנים, קינוח טוב עדיין מרגש אותו
יד חזקה, זרוע נטויה, והכף הכי גדולה שאתם יכולים לשים עליה יד
היום (26.3) מציינים בעולם את "היום הסגול", יום המודעות למחלת האפילפסיה ותסמיניה. לטובת הגברת המודעות הציבורית בישראל, חברה עמותת 'גן עדן בסגול' לרשת הקונדיטוריות SHEMO, שתשווק השבוע בסניפיה מקרונים סגולים שהושקו במיוחד לקידום היוזמה
הן אולי תמימות למראה אבל מדובר באחת העוגיות המושלמות ביותר שיצא לנו לטעום: עוגיות שקדים פריכות עם ממרח פרלינה קטיפתי, והפלוס: הן כשרות לפסח. לא הייתה ברירה אלא לבקש ממיקי שמו את המתכון
החג הכי מושמץ והכי צנוע על לוח השנה מרים את הראש: החדשות הטעימות של ישראל
למרות המראה המפואר שלה, היא הרבה יותר פשוטה להכנה ממה שנדמה לכם
ראש השנה נמצא ממש מעבר לפינה וכמה מהשפים האהובים עלינו, שהפכו כבר מזמן לסלבס מן השורה, התנדבו כדי לסייע למשפחות שאינן מסוגלות לחגוג עם ארוחה חמה. וואלה! סלבס מתן בסתר
הימים שבהם קינוח ראש השנה היה שם קוד לעוגת חנק חלפו מזמן מהעולם. אל תשאלו איך למדנו את זה
הקינוח שהפיל אותה, הקינוח שהיא כבר לא יכולה לראות והקינוח שהיא באמת מגישה לאורחים: ריאיון מתוק עם אסטלה בעקבות עליית "הקינוח המושלם"
היא מצוינת לכל מי שרגיש לגלוטן, נהדרת לימים המורכבים של פסח וטעימה במיוחד בלי שום לוח שנה
אין כמעט קינוח שטעמנו בשבועות האחרונים (ואתם יודעים כמה טעמנו) שלא ניער מעליו את מחסומי החמץ והפגיז עם סיומת מתוקה. עכשיו תורכם
ביום מלא אהבה כמו ולנטיינס דיי, מלך הקינוחים מיקי שמו מציע לכם את התשובה המושלמת: פנקוטה שאפשר להכין יום-יומיים מראש, להשאיר במקרר ולהוציא ברגע האמת
פחות בקטע של אפייה? אספנו עבורכם את ארבע העוגות הכשרות הכי טובות לפסח שיש לקונדיטוריות להציע השנה, כאלו שיגיעו עד הבית, יעשו לכם מתוק, וישכיחו קצת את תחושת החמוץ בלב, וגם את חסרונו של החמץ
השנה החלטנו לרכז את כל הסופגניות שמציעות הקונדיטורית למבחן סופגניות גדול ומצולם, זה לא היה פשוט, אבל מה לא נעשה בשבילכם? אז קבלו את הסופגניות המומלצות שלנו לחנוכה 2019
השף קונדיטור מיקי שמו הוציא לכבוד שבועות חוברת מתכונים דיגיטלית ומהודרת, 18 שקלים (או יותר) תרומה לעמותת גדולים מהחיים - ויש לכם גישה לכל הטוב הזה, בינתיים קבלו טעימה של שני מתכונים מתוך החוברת - עוגת גבינה בחושה עם פירות אדומים וקיש אנטי פסטי
הערב נציין את חג האילנות - הלא הוא ט"ו בשבט, ועבורנו זה תירוץ נהדר לקחת מתכון ממיקי שמו לעוגיות שקדים מלבניות - דקות, פריכות ומלאות ארומה של פרי הדר
אצבעות הפלורנטין של מיקי שמו עשויות בצק פריך בציפוי של דבש, שקדים וקליפות הדרים. ט"ו בשבט עוד רגע כאן ואיתו או בלעדיו העוגיות האלה הן הדבר הכי טעים, ממכר ואלגנטי שתוכלו לפנק בו את עצמכם ואת הקרובים לכם - הסוד אגב, הוא בפריכות
אנחנו יודעים שכבר נתקלתם בלא מעט מתכונים של לביבות, אבל שכמיקי שמו נותן לנו מתכון ללביבות כרישה מתובלות, עם גבינות עשירות בטעם וין לבן שמעדן את כל הסיפור, אנחנו לא אומרים לא, אנחנו רצים לחמם את השמן
הקונדיטור מיקי שמו במתכון לסופגניות השמרים המסורתיות שכולנו מכירים ואוהבים, מא'- ת' כולל כל הטיפים הקטנים שיביטיחו הצלחה מלאה
מלכת היופי לשעבר, שילדה בת בסוף הקיץ, עברה תקופה של הסתגלות לתפקיד חייה כמאמא - כך שבעלה גיא גיאור, החליט להפתיע במתנה מרגשת, לקראת יום הולדת מיוחד שלירן כוהנר תציין. וואלה! סלבס דרכון
עונת התאנים כאן לעוד רגע קט, וזה תזמון מושלם לנצל אותן לטארט תאנים ופיסטוקים משגע של השף קונדיטור מיקי שמו. שלושה מרקמים שונים שמתחברים יחד לביס המושלם
קראנצ'ית ופריכה שכיף לפזר על יוגורט או לאכול בכפית. מיקי שמו מלמד להכין גרנולה ביתית ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל עם המון דברים טובים שנותנים אנרגיה
וגם: מי חגג את ט"ו בשבט עם שליחי חב"ד בסביון, את מי אירח מנכ"ל דלק מוטורס, מי העניק אות הוקרה לשגריר ישראל באו"ם לשעבר ולמי פירגן השף אייל שני בניו יורק?
נכון שאתם חושבים כי הזמרת המצליחה תהיה מנטורית בתכנית ריאליטי מוזיקלית או תשתתף בסדרה חדשה לילדים? אז זהו, שמתברר שלרוני דלומי יש עוד מספר כשרונות חבויים. וואלה! סלבס קצפתית
חייל צה"ל נהרג בפיגוע דריסה ליד עפרה, דני דנון על הצורך בהתערבות ישראל בנעשה בסוריה אחרי המתקפה הכימית, 40 שנה לזכיית מכבי ת"א בגביע אירופה והמלצות אופנה, בילוי ואוכל לקראת חג פסח
מיקי שמו מתענג על השוקופאי המיתולוגי של בורגר ראנץ' ומכין במסגרת פרויקט חנוכה נוסטלגי גרסה ביתית ומושלמת. מסתבר שזה הרבה יותר פשוט ממה שזה נראה
אינספור סופגניות וקלוריות עברו במסדרונות מערכת וואלה בשבועות האחרונים כדי לעזור לכם להחליט - איזו סופגניה הכי כדאי לקנות? הסופגניות הטעימות של 2016- מבחן הטעימה הגדול
אבי לוי ועומר מילר חוגגים למסעדת כרמים בדרום ארומה תל אביב משיקה תפריט חדש, מיקי שמו מארח קונדיטור צרפתי מדופלם, פופ אפ בורקס במאפיית לחמים ועוד חדשות אוכל טעימות
העוגה מורכבת ממספר רב של מצרכים אולם תהליך הכנתה קל ופשוט. אני קורא לה "זבת חלב ודבש" בגלל מגוון החומרים הרב שהיא מכילה לרבות חלב, מיץ תפוחים ושקדים
עוגת סילאן לחה ועסיסית, המשלבת תמרים ועשירה בתבלינים. צורתה החגיגית מתאימה לקינוח מושלם וקליל לארוחת החג
עוגה יפה וחגיגית ובתוכה חבויה הפתעה - עד שלא פורסים אותה לא יודעים מה היא מכילה בתוכה. המרנג מלמעלה משדרג את העוגה, ונותן לה נראות יוצאת דופן
טעמנו קרוב ל-50 עוגות גבינה על מנת להכריע בסוגיה שמטרידה את כולנו לקראת חג השבועות: מהי עוגת הגבינה הטובה ביותר לשנת 2016?
הפרג כבר מזמן לא צריך את אוזני ההמן כדי להיות כוכב החג, ועוגת השמרים של מיקי שמו היא ההוכחה לכך- חלת שמרים מפוצצת במלית פרג נימוחה ועסיסית
לאחר חודש עמוס בפרג, תמרים וחלבה, מצעד אוזני ההמן של וואלה! אוכל מתפרסם. מהן עשר אוזני ההמן הטובות ביותר שטעמנו, איזו אוזן המן טבעונית היא המוצלחת ביותר, אלו אוזני המן מלוחות ריגשו אותנו ומהו המאפה הטעים ביותר שאכלנו לקראת פורים?
רוצים להכין בבית סופגניות כמו של מיקי שמו? השף-קונדיטור המפורסם מלמד איך מצפים ומקשטים סופגניות שנראות מיליון דולר
עוגת התפוזים המדויקת והמעודנת הזו הפכה לעוגה האהובה על בנות משפחת מיקי שמו, ואין לו ברירה אלא להכין אותה על בסיס שבועי, ווודאי לארוחה המפסקת של יום כיפור וכן לשבירת הצום
מתלבטים איזו עוגה להכין בחג? מיקי שמו אופה קרנץ בצורת צמה קלועה פתוחה עם שכבה דקה של מלית דבש ושבבי שקדים מפוזרים מעל בשביל הקראנצ'יות
ראש השנה בפתח ומיקי שמו מציע לכם כבר לתרגל את הקינוחים. 3 מתכונים לעוגות חגיגיות ברמות קושי שונות לקראת כנס חגיגי עם הקונדיטור מבית על השולחן, שיתקיים השבוע
כאילו שעוגת שמרים מעלפת עם קקאו וצימוקים זה לא מספיק. מיקי שמו מוסיף שני סוגי אגוזים, אגוזי מלך ואגוזי לוז, המשדרגים לדרגת אלוהות את טעמה הסופי של העוגה