מי אמר שסופגניות חייבות להיות מתוקות? קבלו את גירסת חנוכה לפריקסה טוניסאי
מגש לחמניות דונאטס שחומות ורכות במילוי קרם שמנת וסלמון מעושן הוא כל מה שצריך לאירוח מושלם בחג הזה
מגש לחמניות דונאטס שחומות ורכות במילוי קרם שמנת וסלמון מעושן הוא כל מה שצריך לאירוח מושלם בחג הזה
פחות בקטע של אפייה? אספנו עבורכם את ארבע העוגות הכשרות הכי טובות לפסח שיש לקונדיטוריות להציע השנה, כאלו שיגיעו עד הבית, יעשו לכם מתוק, וישכיחו קצת את תחושת החמוץ בלב, וגם את חסרונו של החמץ
חג פורים בפתח, והתכנסו כדי להכריע בסוגיה שמטרידה את כולם - איפה נמצאות אוזני ההמן הטעימות ביותר לפורים 2020, נמצאו 10 כאלה, הנה הן לפניכן
חברנו אל קונדיטוריית ביסקוטי, להפקת פורים חגיגית שכל כולה על טהרת הפרג, ולאו דווקא באוזני המן, נתחיל עם פיננסייר פרג-שוקולד, עוגות קטנות ומענגות, מושלמות ליד הקפה, וזה עוד לפני שהזכרנו כמה קל להכין אותן
חברנו לקונדיטוריית ביסקוטי לפרויקט פרג משגע - עם ארבעה מתכונים לכבוד פורים, והפעם - עוגת פרג בחושה וחגיגית, שתמשיך ללוות אתכם גם הרבה אחרי החג
קונדיטוריית ביסקוטי שוב מפתיעה אותנו עם לביבה יוצאת דופן, והפעם הגיע תורו של הצבע הירוק, שילוב של תרד, זוקיני, עשבי תיבול וגבינות יוצר לביבה ים תיכונית פריכה ויוצאת דופן
השנה החלטנו לרכז את כל הסופגניות שמציעות הקונדיטורית למבחן סופגניות גדול ומצולם, זה לא היה פשוט, אבל מה לא נעשה בשבילכם? אז קבלו את הסופגניות המומלצות שלנו לחנוכה 2019
בגלל צבען הסגול, הן לביבות נהדרות לאינסטגרם, אבל ממש לא רק - שילוב טעמים מסקרן בין המתיקות של הסלק, המליחות של הבוטנים והסויה והחרפרפות של הפלפל החריף והצ'ילי, יוצר את אחת הלביבות הכי מגניבות שתכינו בחג הקרוב, ובכלל
קונדיטוריית ביסקוטי המעולה התגייסה לערוך לנו ארוחת שבועות מרשימה ומיוחדת בלי הרבה מאמץ - קבלו מתכון שני בסדרה - כדורי זיתים וגבינה בציפוי קריספי של שקדים ושומשום - הנשנוש המושלם, לא רק בחג
עוגות הגבינה אמנם טעימות נורא, אבל רחוקות מלהיות דיאטטיות. אז כדי שלא תגידו 'לא ידענו', קבלו מתכונים ל-4 עוגות, מרזה ועד זו שעתירה באחוזי שומן, כולן יפות וממכרות, באדיבות קונדיטוריית ביסקוטי
אתגרנו את השף-קונדיטורים של קונדיטוריית ביסקוטי, בהכנת סופגניות שהמילויים שלהם עשויים מעוגות בחושות קלאסיות ואהובות. התוצאות המשגעות והמתכונים לפניכם
כשהעסיס של פירות הקיץ פוגש בצק וקרם גבינה, השמחה שלמה. פנקוטה אננס, קרואסון מסקרפונה תאנים ומאפה פילו נקטרינות, מתכונים מגרים של קינוחי קיץ של אמיר פורת ורוסלה יונה מקונדיטוריית ביסקוטי
טעמנו קרוב ל-50 עוגות גבינה על מנת להכריע בסוגיה שמטרידה את כולנו לקראת חג השבועות: מהי עוגת הגבינה הטובה ביותר לשנת 2016?
לאחר חודש עמוס בפרג, תמרים וחלבה, מצעד אוזני ההמן של וואלה! אוכל מתפרסם. מהן עשר אוזני ההמן הטובות ביותר שטעמנו, איזו אוזן המן טבעונית היא המוצלחת ביותר, אלו אוזני המן מלוחות ריגשו אותנו ומהו המאפה הטעים ביותר שאכלנו לקראת פורים?
עדת הטבחים שלוקחת חלק פעיל בסצנת המטאל הישראלית חיה ובועטת. אספנו ארבעה בולטים בתחום, מסו-שף ועד קונדיטור, לשיחה והופעה מיוחדת באולפן, על כל מה שמחבר בין עולם הגורמה והרוק הכבד במחוזותינו
בקונטרה מושלמת לאנשים שאוהבים רק אוכל רך, מגישה נעמה את המתכון שלה לעוגיות ביסקוטי, עם כמה טוויסטים שירימו אותה לשמיים - שילוב של שוקולד מריר, לבן, וניחוח הדרים עדין
מאפים טבעוניים בקונדיטוריית ביסקוטי, תפריט חצאי מנות לחלוקה בשלו ביער בקריית טבעון ותפריט לתשעת הימים ברשת בורגרס בר. מה אוכלים השבוע
עוגות גבינה אפויות או עם פירורים הן מזמן לא האופציות היחידות שיש לקונדיטוריה הקרובה למקום מגוריכם להציע. חברי מערכת וואלה! אוכל טעמו עשרות עוגות צחורות כדי לאתר את עוגות הגבינה המנצחות לשולחן החג
בטעימה השנתית של וואלה! אוכל זכו אוזני ההמן המושלמות של ביסקוטי במקום הראשון. כך תכינו אותן בבית, שלב אחרי שלב
כשהטמפרטורות יורדות חייבים לאפות משהו בתנור כדי שיפזר ניחוחות בכל הבית. השף רועי סופר אופה ביסקוטי, העוגיות האיטלקיות הכי פריכות שיש, ומוסיף להן טוויסט
ליליות משיקה עסקית ב-79 שקלים, מסעדת 44 האסייתית חוגג שנתיים בשוק אוכל אסייתי, ובביסקוטי משיקים קולקציית רוגעלך חדשה. כל האירועים הטעימים של השבוע
אל תסתפקו בשולחן חג משעמם, עם קעריות של פירות יבשים. השף שי דובלרו, מהמסעדה האיטלקית פיאצה בר בת"א, משלב אותם בביסקוטי, קרם לימון וקדאיף
אין אכזבה גדולה יותר מנגיסה ברוגלך תעשייתיים. אין אושר גדול ממפגש עם רוגלך איכותיים מבצק שמרים פריך וחמאתי. רוסלה יונה מקונדיטוריית ביסקוטי חושפת את התורה כולה
סגולות, כתומות, ירוקות או צהובות - אמיר פורת ורוסלה יונה מקונדיטוריית ביסקוטי בבני ברק מגישים מתכונים ללביבות אפויות בשלל צבעי הקשת
עוגיות לא חייבות תמיד להיות מתוקות ומסוכרות. מדריך האפייה מראה איך תוכלו להכין ולתענג על עוגיות מלוחות עם גבינות ותבלינים
כדי לטבול בקפה או לנשנש אחר הצהריים. עינת מזור אופה ביסקוטי שוקולד וחמוציות ללא גלוטן
איך אתם מעדיפים את הבלינצ'ס שלכם - במילוי מסקרפונה ופירות יער או עם גבינת שמנת וסלמון? אמיר פורת מקונדיטוריית ביסקוטי מגלה כיצד לשדרג את הבלינצ'ס הקלאסי
שלושה טועמים התקבצו כדי לטעום 18 סוגי סופגניות בצורה עיוורת, מתוכן בחרו את 10 המוצלחות. הסופגניה המנצחת תפתיע אתכם
במקום לטרוח על אוזני המן שממילא אף אחד לא אוהב, אורן גירון נותן טיפים ומכין ביסקוטי, נשיקות וטראפלס שאפשר לתת בתור משלוח מנות
אורלי פלאי-ברונשטיין מנצלת את ט"ו בשבט כדי להכין ביסקוטי, העוגיה שהיא הכי אוהבת לטבול בתה, בפחות מ-40 דקות
לימור תירוש ממסטלת את הבית בניחוחות קפה, שוקולד ואגוזים, ומשמחת ילדים ואינפנטילים כאחד
אורן גולדפינגר מכין עוגיה שאפויה פעמיים ולא טובל אותה בתה כדי לא להרגיש בן 70. הביסקוטי הטבעוני הראשון
אחרי שכיבד אותנו במתכונים לפסטה ואפילו לנקניק בייתי, מתפנה יוגב ירוס השף של "מל ומישל" לפנק אותנו עם קינוח