הקולקציה
השוקולדית והקרמית, הפריזאית והמפרצית, הבריושית והספינג'ית, הדונאטסית וזאת ששונאת הגדרות: קבלו את מצעד סופגניות חנוכה 2020
השוקולדית והקרמית, הפריזאית והמפרצית, הבריושית והספינג'ית, הדונאטסית וזאת ששונאת הגדרות: קבלו את מצעד סופגניות חנוכה 2020
סניף ה"בייקרי" החדש של אימפרית האוכל העירונית בסך הכול הכניס לתוכו תנור לוהט, אז איך זה שמצאנו את עצמנו חוזרים אליו שלוש פעמים ביומיים?
פחות בקטע של אפייה? אספנו עבורכם את ארבע העוגות הכשרות הכי טובות לפסח שיש לקונדיטוריות להציע השנה, כאלו שיגיעו עד הבית, יעשו לכם מתוק, וישכיחו קצת את תחושת החמוץ בלב, וגם את חסרונו של החמץ
רותי ברודו שרדה מלחמות, משברים ואינספור מהמורות בלי לסגור מעולם שום מקום. ואז הגיעה הקורונה
שמועה על פיצה שנאפית בטאבון עצים בחצר בית במושב, ועוד אחת על מסעדה איטלקית שהופכת בשעות הבוקר לבייקרי קסום ואינטימי עם מאפים ולחמים טריים, הובילו אותנו לדרך צדדית בדרך לדרום, בואו בעקבותינו
עידן מימון, שף-קונדיטור עם מסעדות כמו קלארו וטוטו ברזומה, החליט להגשים דווקא בפתח תקווה את החלום שלו, ולפתוח שם את דרימרי - בייקרי וביסטרו באווירה פריזאית. אם המושבות מעולם לא נראתה אטרקטיבית יותר
קבוצת R2M בעלת המסעדות הפופולריות בראסרי והוטל מונטיפיורי לא עוצרת ופותחת גלידרייה מלאת סטייל מבית הבייקרי. בתפריט: גלידת פיסטוק עם מרנג לימון, גלידה בתוך בריוש ועוד המון הפתעות
בראיון חגיגי מדברת רותי ברודו על הכל עם בנות מערכת וואלה אוכל: החל מהסרטן שנחת עליה בפתאומיות, על חוסר המשמעות ללא ילדים והצורך לשחרר קצת שליטה, על הגלידרייה המתוכננת והמסעדות החדשות שבדרך בהרצל 16 ורוטשילד 48
סניף חדש למסעדת נאם התאילנדית, תערוכת סומלייה, פסטיבל טעמים בעמקים חוזר, קינוחים חדשים ברשת בייקרי ותוספות חינם על ההמבורגר של אגאדיר - האוצרות הכי טעימים של השבוע
ביייקרי חדש מבית ניטן תאי, תחת הקונדיטורית המוכשרת סאני דרעי, נפתח ברחוב הארבעה והוא מגשים את כל החלומות הכי פרועים שלנו - ממקופלות צבעוניות ועד מאפה של בננה רוטי
טעמנו קרוב ל-50 עוגות גבינה על מנת להכריע בסוגיה שמטרידה את כולנו לקראת חג השבועות: מהי עוגת הגבינה הטובה ביותר לשנת 2016?
במקום שהילדים יאכלו ממתק תעשייתי בהפסקה, אפשר להכין 20 מאפינס בבת אחת, כך שיהיה להם נשנוש מתוק וביתי. מתכון של בייקרי למאפינס גזר לבית הספר
פריז פוגשת את ניו יורק: פטיסרי חדש ומסקרן העונה לשם מילק בייקרי נפתח בימים אלו בשוק הפשפשים ביפו ומבטיח מאפי בוקר פריזאים, לצד קלאסיקות ניו יורקיות והמון רומנטיקה
עשרות עוגות השתתפו בטעימה השנתית של וואלה! אוכל אבל רק עוגה אחת גרמה לחברי המערכת לאקסטזה של ממש. עוגת גבינה ופירות למתקדמים של מאפיית הבייקרי, שבאמת שווה את הטירחה
עוגות גבינה אפויות או עם פירורים הן מזמן לא האופציות היחידות שיש לקונדיטוריה הקרובה למקום מגוריכם להציע. חברי מערכת וואלה! אוכל טעמו עשרות עוגות צחורות כדי לאתר את עוגות הגבינה המנצחות לשולחן החג
גלידה שזוהרת בחושך, סנדביץ' סלמון מושלם, קוקטייל שעולה מאות דולרים , סופגניה לחג ההודיה ועוד המלצות על דברים שאהבנו השבוע
במקום להסתפק במשלוח מנות סתמי, למה שלא תכינו מטעמים בעצמכם? איתי אלמוג, קונדיטור בייקרי מבית R2M, מכין שזיפים בברנדי, עוגיות פאדג' ומרשמלו ב-3 דרגות קושי שונות
קלאסית אפויה או קרה עם פירורים. הקונדיטוריות השנה לא עצרו בעוגות המוכרות והכינו מגוון עוגות שונות - איפה כדאי לכם להשקיע ולרכוש עוגת גבינה לשבועות