עיר שלמה עדיין מתגעגעת לבראסרי, ורותי ברודו עדיין מפלרטטת איתה
האקסית המיתולוגית של תל אביב חוזרת, בערך
האקסית המיתולוגית של תל אביב חוזרת, בערך
הצחורה, הכלה וזאת ששברה את כל הכללים
כי רק המגניבים האמיתיים יודעים מתי כבר לא מגניב להיות מגניב
לנסות לשמוח, לנסות לחייך, לנסות לנסות
גל גולן כבר הפסיד שעה אחת בכל יום לשעון החורף. הוא לא מוכן להפסיד גם לטילים
אתם יכולים לקחת איזה גשר שתרצו. רותי ברודו כבר תחכה בסופו
רובם קוראים לזה "הפעם הראשונה שרותי ברודו יצאה מחוץ לתל אביב", אבל זה מרגיש קצת ההיפך
מי שאוהב הפתעות מוזמן לדלג היישר לשולחן. כל השאר מוזמנים לקבל הצצה נרחבת לתפריט, והרבה יותר מזה
המצאות, פיתוחים, חגיגות ופסטיבלים: החדשות הטעימות של ישראל
אל תחפשו כאן ביסים, אל תחפשו תבניות. במקום זה פשוט חפשו את הטלפון של ההזמנות
רוחות הסתיו כבר מנשבות בעוצמה ומביאות איתן שלל חדשות טעימות - חגיגות 16 שלא תרצו להחמיץ במסעדת שילה, בראנץ' חדש ומסקרן בהשראת שוק לוינסקי בדלידה, ארוחות הבוקר המיתולוגיות של הבראסרי קמות לתחייה, ומאיר אדוני מגיע לבשל באילת
27 שנים מספקות לך לא מעט סיפורים, חוויות ומשמרות מיתולוגיות, אז ברור שביקשנו לחפור כמה שיותר עמוק
רוב האנשים פוחדים להיכנס למועדון ה-27, אבל אנחנו לא מדברים פה על רוב האנשים
חברת סיבוס, מצרפת לשורותיה מסעדות נוספות מקבוצת R2M, את מייסון קייזר, ממותגי הבולונז'רי והפטיסרי מהמוערכים בעולם וכן את דלי ריי, רשת מעדניות חדשה של השף עומר מילר. אלו מצטרפות לכ-7,000 מסעדות ברחבי הארץ הפועלות עם סיבוס
גיא פולק מתחיל את היום במחשבות עמוקות על קופסאות המשלוחים של "הוטל מונטיפיורי", ומסיים אותו (לפעמים) עם קופסאות משלוחים עמוקות מול הטלוויזיה. זה כל מה שקורה בין לבין
לא מעט אנחנו שומעים על עסקים שהחליטו לסגור לצמיתות בעקבות נזקיה הכלכליים של הקורונה, אבל הנה שלושה עסקים, שעשו מהלמון לימונדה, זיהו את הצורך המדויק של הקהל דווקא עכשיו, והחליטו להרחיב את העסק
רותי ברודו שרדה מלחמות, משברים ואינספור מהמורות בלי לסגור מעולם שום מקום. ואז הגיעה הקורונה
אבי אפרתי מבקר בדליקטסן שנתיים אחרי הפתיחה המדוברת ומגלה שגם עכשיו, מדובר במקום מתוקתק שמיטיב לשלב בין אוכל מוכן ומושקע לאווירה עדכנית ומסוגננת ביותר
רוצים להימנע משעות של טירחה במטבח אבל להעמיד פנים שבישלתם? קבלו שמונה אופציות לקיצורי דרך בבישול שדורשים רק כמה דקות אפייה, בישול, צלייה או חיתוך מקדים
תשאלו את רותי ברודו וצוות השפים של קבוצת המסעדנות התל אביבית M2R, שעובדים לפני חגים כמו משוגעים. הכל, כדי שבסוף יוכלו המארחות להחביא את האריזות ולציין בגאווה: הכנתי הכל בעצמי
דקה אחרי שהטלתם את הפתק בקלפי אתם משוחררים להימלט אל המקומות שיזכירו לכם, שבעצם לא כל כך רע פה: מסעדות כפריות פסטורליות, מסעדות חוף קסומות, ואפילו מסעדת קבב שמתנהלת בדו קיום גאה
בוטיק דליקטסן בגן החשמל סוגר שעריו, לאחר שהמעצבת עידית ברק סירבה "לוותר על איכות, להוריד מחירים, להיכנע לטרנדים המיידיים, ולעצב לפי בקשת הלקוחות"
מסעדת שבתאי היפה חוגגת יום הולדת 50, בדליקטסן משיקים תפריט משלוחים וסטודיו פיין קוק עורכים מסיבת טאקו קיצית. כל האירועים הקולינריים שיעשו לנו את השבוע
גם עם מאסות האכלה גדולות, מצא אבי אפרתי בדליקטסן החדשה בתל אביב, מעדנייה מוקפדת עם אוכל עשוי ללא דופי
המעדנייה הלוהטת של קבוצת R2M נפתחת השבוע ביהודה הלוי בתל אביב. כך תוכלו להרגיש כמו באחת המסעדות שלהם בלי לשלם את המחיר הגבוה