בראסרי 2030
גיא פולק מתחיל את היום במחשבות עמוקות על קופסאות המשלוחים של "הוטל מונטיפיורי", ומסיים אותו (לפעמים) עם קופסאות משלוחים עמוקות מול הטלוויזיה. זה כל מה שקורה בין לבין
גיא פולק מתחיל את היום במחשבות עמוקות על קופסאות המשלוחים של "הוטל מונטיפיורי", ומסיים אותו (לפעמים) עם קופסאות משלוחים עמוקות מול הטלוויזיה. זה כל מה שקורה בין לבין
לא מעט אנחנו שומעים על עסקים שהחליטו לסגור לצמיתות בעקבות נזקיה הכלכליים של הקורונה, אבל הנה שלושה עסקים, שעשו מהלמון לימונדה, זיהו את הצורך המדויק של הקהל דווקא עכשיו, והחליטו להרחיב את העסק
רותי ברודו שרדה מלחמות, משברים ואינספור מהמורות בלי לסגור מעולם שום מקום. ואז הגיעה הקורונה
אבי אפרתי מבקר בדליקטסן שנתיים אחרי הפתיחה המדוברת ומגלה שגם עכשיו, מדובר במקום מתוקתק שמיטיב לשלב בין אוכל מוכן ומושקע לאווירה עדכנית ומסוגננת ביותר
רוצים להימנע משעות של טירחה במטבח אבל להעמיד פנים שבישלתם? קבלו שמונה אופציות לקיצורי דרך בבישול שדורשים רק כמה דקות אפייה, בישול, צלייה או חיתוך מקדים
תשאלו את רותי ברודו וצוות השפים של קבוצת המסעדנות התל אביבית M2R, שעובדים לפני חגים כמו משוגעים. הכל, כדי שבסוף יוכלו המארחות להחביא את האריזות ולציין בגאווה: הכנתי הכל בעצמי
דקה אחרי שהטלתם את הפתק בקלפי אתם משוחררים להימלט אל המקומות שיזכירו לכם, שבעצם לא כל כך רע פה: מסעדות כפריות פסטורליות, מסעדות חוף קסומות, ואפילו מסעדת קבב שמתנהלת בדו קיום גאה
בוטיק דליקטסן בגן החשמל סוגר שעריו, לאחר שהמעצבת עידית ברק סירבה "לוותר על איכות, להוריד מחירים, להיכנע לטרנדים המיידיים, ולעצב לפי בקשת הלקוחות"
מסעדת שבתאי היפה חוגגת יום הולדת 50, בדליקטסן משיקים תפריט משלוחים וסטודיו פיין קוק עורכים מסיבת טאקו קיצית. כל האירועים הקולינריים שיעשו לנו את השבוע
גם עם מאסות האכלה גדולות, מצא אבי אפרתי בדליקטסן החדשה בתל אביב, מעדנייה מוקפדת עם אוכל עשוי ללא דופי
המעדנייה הלוהטת של קבוצת R2M נפתחת השבוע ביהודה הלוי בתל אביב. כך תוכלו להרגיש כמו באחת המסעדות שלהם בלי לשלם את המחיר הגבוה